|
mouselinfars2007-09-04 Spørgsmål fra : Lis Jørgensen
I opskriften indgår bl.a : Jeg har fået en lækker svinekam, saftig, og som var pakket ind i mouselinfars af hønsekød, nødder og krydderurter
Er der hjælp at hente til en sådan fars?
Bemærkninger : Selve svinekammen var rettet til,så den var ens i tykkelse i hele længden, brunet a, pakket ind i farsen, derefter rullet ind i stegefilm og yderst staniol
Svar : Hej Lis
Jeg har fået kokken til at komme med en opskrift ud fra de oplysninger du kom med, selve målene skal nok tages lidt med forbehold, men jeg håber du vil kommentere på opskriften hvis det er helt galt.
Tiden ville jeg skyde til 30 minutter pr ½ kg. hvis du bruger stegetermometer skal dette vise 65-70 grader C, og stegen hviler herefter ca 20 minutter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|