|
grund opskrift lagkagecreme2007-07-06 Spørgsmål fra : dorthe clements
I opskriften indgår bl.a :
Bemærkninger : Jeg er bosat i England og mangler
en opskrift til en lagkage creme
det er min sons 21 foselsdag
den 13 07 2007 sa jeg har ikke meget tid fra dorthe
Svar : Hej Dorthe
1 æg eller 2 æggeblommer - 1 spsk. sukker - ½ spsk. Maizena - 1 dl. mælk - 1 tsk. vanillesukker.
Pisk alle ingredienser minus vanillesukker sammen i en gryde.
Bring det langsomt i kog under piskning eller røring.
Smag til med vanillesukker.
Pisk af og til i cremen mens den afkøles.
Tips: Cremen kan gøres finere ved, at den straks tilsættes 2 blade udblødt husblas. Desuden tilsættes flødeskum af 1 dl. piskefløde, når cremen er afkølet helt.
Jeg tilsætter kun flødeskum til cremen og den bliver rigtig lækker!!
Med venlig hilsen
Annette
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|