mørbrad i fad med rødløg æbler svesker

2007-03-11
Spørgsmål fra   :  kirsten reedtz jepsen

I opskriften indgår bl.a   :  honningsennep æbler svesker løg fløde)Cremefine)

Bemærkninger   :  
det er noget med at mørbraden bliver vent i sennepen når de er skåret ud i tern og kommer i et ildfastfad og i ovn i ca ½time og til sidst sukkerærter med bådekartofler til


Svar   :  
Hej Kirsten

Jeg har søgt på de nævnte ingredienser men jeg har desværre ikke kunnet finde frem til den ønskede opskrift på mørbrad, det minder lidt om forloren and, men her bruges hel svinemørbrad.

Jeg vil sende dig linket til vore opskrifter på svinemørbrad som er skåret ud, måske du selv kan finde frem til den rigtige opskrift.

Se svinemørbradopskrifter her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.