|
mørbrad i fad med rødløg æbler svesker2007-03-11 Spørgsmål fra : kirsten reedtz jepsen
I opskriften indgår bl.a : honningsennep
æbler
svesker
løg
fløde)Cremefine)
Bemærkninger : det er noget med at
mørbraden
bliver vent i sennepen når
de er skåret ud i tern
og kommer i et ildfastfad og i ovn i ca ½time og til sidst sukkerærter med bådekartofler til
Svar : Hej Kirsten
Jeg har søgt på de nævnte ingredienser men jeg har desværre ikke kunnet finde frem til den ønskede opskrift på mørbrad, det minder lidt om forloren and, men her bruges hel svinemørbrad.
Jeg vil sende dig linket til vore opskrifter på svinemørbrad som er skåret ud, måske du selv kan finde frem til den rigtige opskrift.
Se svinemørbradopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|