Holiday dipmix

2007-03-05
Spørgsmål fra   :  Jørgen

I opskriften indgår bl.a   :  majs, kartoffelstivelse, salt (16%), paprika (11%), smagsforstærker E621, modificeret kartoffelstivelse, sukker, løgpulver (6%), gærekstrakt, hvidløg, peber, cayennepeber, askorbinsyre, aroma, peberfrugt

Bemærkninger   :  
Kims legendariske Holiday dipmix, et brev indeholder 17 g der opblandes i 1,5 dl creme fraiche


Svar   :  
Hej Jørgen

Du skriver ikke hvad du søger, men jeg må gå ud fra at det er opskriften på denne holiday dipmix.

Jeg har desværre ikke kunnet finde frem til en opskrift på denne, men du kan prøve at kigge i vore øvrige opskrifter på dip, måske du kan finde noget der som ligner, eller du måske kan bruge opskrifterne til at komme frem til den rigtige blanding.

Som jeg ser det skal du bruge paprika, sukker, fint revet løg, hvidløg, peber, cayennepeber og peberfrugt, du må vide hvor fint peberfrugten er skåret ud og formentlig lidt salt. Det hele røres op i en creme fraiche.
Se dipopskrifter her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.