Brik (Tunesisk ret)

2007-02-13
Spørgsmål fra   :  Tina K

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
jer søger en opskrift på Brik, kaldes også Fatima´s finger: en tunesisk forret, det er en trekantet friturestegt, dem vi fik var med kartoffel, æg og tun. dejen omkring har jeg, det er ligesom forårsruller. Er der nogle der har denne opskrift?


Svar   :  
Hej Tina.

Noura har sendt denne besked.
Denne ret er meget kendt i de arabiske lande. Kaldes også for sambosa. Der laves mange forskellige slags. Bl. a. med kød, kylling osv. En meget god blanding er med løg, revet gulerødder og kartofler samt kyllingestykker. Alt hvad disse sambosa fyldes med skal være færdigstegt. Håber det kan hjælpe dig lidt.


Jeg har så fundet en opskrift på sambosa frem til dig som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.