sukkerglaseret perleløg og stegetid på kalvekød

2007-02-10
Spørgsmål fra   :  gitte laurentiussen

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
1. spørgsmål når jeg skal stege kalvekød i ovn eller i gryde til eks 42 gæster vil jeg gerne have stegetiden både pr kg og den samlet stegetid for alt kødet. 2. opskrift på glaseret perleløg venlig hilsen Gitte Laurentiussen


Svar   :  
Hej Gitte

Jeg har haft fat i kokken, og han vil ikke komme med en fast stegetid da han siger det er noget man mærker sig til, og du har heller ikke skrevet hvilket stykke kød og hvor meget kød du har beregnet ialt så det er lidt svært at komme med faste råd, men jeg vil sige at det sikreste resultat det får du jo ved at bruge stegetermometer.

Glaserede løg laver du ca som brunekartofler, sukker smeltet, smør tilsættes og når det er smeltet så tilsættes løgene, de skal ikke have helt så længe som brunekartofler.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.