kartoffel pandekager

2007-01-30
Spørgsmål fra   :  Benedikte

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
hej, jeg ved at kartoffel pandekager stammer fra sverig men jeg kunne godt tænke mig at få fingerne i den.


Svar   :  
Hej Benedikte

Hej du kan bruge opskriften enten som klatkager eller pandekage og det kan være du skal lege med den.

500 g kartofler,1 stort løg,salt og peber,3 æg,stegeolie,mel efter konsistens, ik for meget,blot samles. Skræl kartoflerne. Riv dem på den grove side af råkostjernet.Tryk væden af. Blandes med fintrevet løg,salt,peber og letsammenpiskede æg.

Tilbehør:risted tomatbåde,ristet bacon,brøndkarse.

Som stor pandekage:Kartoflerne fordeles i et jævnt lag på en pande,æggemassen hældes over.Varmen dæmpes og dækkes med låg. Du kan tilsætte hvidløg og ost paprika fløde, som sagt, leg med den, du har grundopskriften nu

Venlig hilsen Lene



Se flere spørgsmål og besvarelser her.