|
Jægerfugle2007-01-05 Spørgsmål fra : Annette
I opskriften indgår bl.a : Svinekød fyldt med svedsker og omviklet med bacon.
Bemærkninger : Har købt 6 stk. jægerfugle hos slagteren, som gerne ville fortælle mig rullerne skal brunes, der hældes lidt vand ved og koger ca. 45 min. Giver en utrolig god sovs (iflg. slagteren)
Personligt skal vi prøve retten for første gang i aften. Derfor ville jeg søge lidt nærmere oplysninger/idéer til tilbehør.
Tak for en god kogebog. Jeg bruger den ofte!
Svar : Hej Annette
Jeg har aldrig hørt om jægerfugle, mon ikke det er noget slagteren har døbt dem.
Jeg vil mene tilbehøret er hvide kartofler, evt nogle pastinak/persillerødder eller gulerødder og så en frisk salat, evt. waldorff.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|