dyreryg stegt i gryde

2006-12-11
Spørgsmål fra   :  mette

I opskriften indgår bl.a   :  jeg har engang haft en opskrift på dyreryg stegt i gryde i ca 3-4 timer. den er væk. er der nogen der kan hjælpe mig.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Mette

Jeg syntes det ville være syndt at stege en dyreryg i 3-4 timer.

Det jeg jeg ville gøre er at jeg ville brune ryggen af i en stor stegegryde, kødsiden nedad, herefter vendes ryggen og der tilsættes fløde op til fileten, kryder med salt, peber og evt. enebær, låg på og braiser ryggen en 30 minutter.

Tag ryggen op og lad det trække mens du laver saucen.
Løsen fileten fra benene og skær den i skrå skiver.

Saucen kan smages til med lidt ribsgele eller saft.

Med venlig hilsen
Bjørn



Se flere spørgsmål og besvarelser her.