|
ukendt2003-06-14 Spørgsmål fra : Bente carlsen
I opskriften indgår bl.a : Kagen indeholdt æggebolmmer, hvider, masser af
72 % chokolade og flormelis. Måske mere ?
Bemærkninger : blommer og florsukker blev pisket hvidt og hviderne pisket for sig (der var hvist dobbelt så mange blommer som hvider) det røres sammen og den smeltede chokolade vendes i. Halvdelen af dejen hældes i en smurt bradepande og bages i måske 40 min. kagen tages ud og afkøler og den anden halvdel af dejen hældes over og kagen sættes i fryseren. Den skal serveres frossen ellers er den vammel.
Jeg håber i kan hjælpe mig
Med venlig hilsen Karla
Svar : Hej Bente
Du må undskylde det sene svar, men det var ikke helt nemt at finde opskriften, men Michael Willumsen som er køkkenchef på Fredensborg store kro har været så venlig at sende denne opskrift som han mener er den du spørger efter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|