Bålmad

2003-05-18
Spørgsmål fra   :  Birgitte Sigh

I opskriften indgår bl.a   :  Jeg kunne godt tænke mig nogle opskrifter på hovedretter, der kan laves over bål.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Birgitte

Jeg har haft fat i mine spejdervenner for at høre dem hvad de laver nå der laver mad på bål, og de siger at man stort set kan lave det samme som der hjemme.

Dog fraråder de kylling med ben, mest pga salmonella, men rent kød somj filet kan godt gå an.

Jeg vil så selv tilføje at hvis at man har mad med til flere dage, så ville jeg nok ikke gemme farsen til den sidste dag hvis det var med.

Jeg har lokket et par opskrifter ud af dem som jeg vil lægge herind inde længe.
Og når jeg får dem lagt ind vil de være at finde under tilberedningsmetoden bålmad

Se bålmad her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.