|
tysk rababerkage2006-05-20 Spørgsmål fra : Lisbeth Bruno Nielsen
I opskriften indgår bl.a : margarine,æg,mel,bagepulver,vaniljesukker, mælk og så husker jeg ikke mere.
Bemærkninger : Hej
Jeg håber at du kan hjælpe mig, jeg har på tysk tv set et madprogram.Der lavede de en rababerkage med "hele"rababerstykker.Selve kagen er en rørt dej ,hvor man kommer den i springform og inden den skal bages stikker man rababer stykker i mellem 5-7 cm lange i. Man stikker vel en 10-15 stykker i og den bager ca.En time og severes med flødeskum eller ligende.Hvad man finder på. Der blev sagt i programmet at man kunne gå ind på deres tekst tv.
Men det har jeg ikke mulighed for.Jeg ville have skrevet den ned man jeg var ikke hurtig nok.
så jeg vil blive glad hvis i kan hjælpe mig .På forhånd tak.M.V.H. Lisbeth Bruno Nielsen
Svar : Hej Lisbet
Du må altså undskylde, men jeg har faktisk glemt dig, jeg har fået svar fre hende der måske kunne hjælpe, men lige denne kanal og program kendte hun desværre ikke, så der var ikke hjælp at hente der.
Hun havde dog fundet en enkelt opskrift frem som minede lidt om det du beskrev, og da jeg ikke selv har kunnet finde noget vil jeg vedhhæfte denne opskrift i håb om at den ligner så meget at du kan bruge den.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|