|
kyllingefilet i asparges2006-04-14 Spørgsmål fra : bente furland
I opskriften indgår bl.a : kyllingefilet
aspargessnitter på dåse
løse ris som tilbehør
Bemærkninger : jeg havde tænkt mig at marinere kyllingefiletterne og så nærmest koge dem i en god aspargessovs i ovnen og servere dem med lidt grønne asparges og løse ris.Det skal være nemt
Svar : Hej Bente
Jeg kan ikke lige læse hvad det er du ønsker hjælp til, du har jo en ret klar ide om hvad du ønsker.
Jeg har fundet en opskrift på aspargessovs frem til dig.
Se opskriften her.
Du kan så lige brune kyllingefiletterne let og så lægge dem i bunden af et ovnfast fad, tilbered saucen og hæld den over kyllingen og sæt det i ovnen 20-30 minutter ved ca. 200 grader C.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|