|
kogt torsk2006-03-26 Spørgsmål fra : Dorthe
I opskriften indgår bl.a : Det er kogt torsk, der skal være koldt og smuldres i små stykker.Der kommes en dressing?? over , det er dressingen jeg ikke kender opskriften på jeg ved at den er hvid lidt cremet i konsisetenen.Jeg tror at der er cremfrace,mayonaise,flødeskum og så ved jeg ikke mere.Torsken lægges på et fad, hvor man kommer dressingen over pynter med æg,tomat,(asparges måske)kaviar.
Jeg tror at den hedder Kold Torskeanretning, det blev den kaldt der hvor jeg fik den . Jeg ved at der er mange fra Thorsminde der laver den,men om der er noget en der fra har opfundet ved jeg ikke.
Bemærkninger :
Svar : Hej Dorthe
Det som du beskriver minder om den ret som heder maskeret torsk, så den vil jeg sende dig en opskrift på.
Se maskeret torsk her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|