Osmanisk pande/kebab/gryde

2006-02-10
Spørgsmål fra   :  Susanne Kristensen

I opskriften indgår bl.a   :  Har fået retten serveret mange gange i Tyrkiet.Det er en gryderet,der kan varieres med forskelligt kød både lam,kylling og oksekød. Bliver serveret i varme ler skåle eller fade,mange gange med ild under. Indeholder hvidløg,peberfrugt,auberginer,kartofler,tomater og krydderier.Har ledt mange gange efter opskrift,men har til nu ikke kunne finde retten nogen steder.Blir tit serveret med pommes frites eller ris ved siden af.

Bemærkninger   :  
Håber meget på i kan hjælpe med at finde denne dejlige og smagsfulde ret. På forhånd tak for hjælpen.


Svar   :  
Hej Susanne

Jeg har også selv ledt længe efter denne opskrift, og er flere gange blevet spurgt efter den, desværre er det ikke lykkedes at finde opskriften endnu.

Beklager meget
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.