|
Lammeforende2006-01-27 Spørgsmål fra : Lars F. Krogh
I opskriften indgår bl.a : Gerne i sydeuropæisk stil (vin, tomater, urter og/el.lign)
Bemærkninger : Det handler om en lammeforende, som jeg har købt (2 kg.). Nu mangler jeg en opskrift. TAK, hvis det kan lade sig gøre at hjælpe :-)
Det må gerne være noget, som kan stå og passe sig selv/simre i en gryde (hvor længe ?).
Svar : Hej Lars
Blev lidt forviret over at du skriver forender, men det er jo nok det som jeg plejer at kalde bov, altså forbenet.
Der er jo en masse opskrifter på lam i kogebogen, så jeg vil ikke sende dig en enkelt opskrift, men derimod de to kategorier med lammebov, på den måde får du mulighed for selv at vælge.
Lammebov hel
Lammebov i minde stykker
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|