Indbagt laks

2006-01-18
Spørgsmål fra   :  Mette Christensen

I opskriften indgår bl.a   :  Kære Alletiders Kogebag Jeg vil gerne, til en buffet, lave jeres opskrift på "indbagt torsk eller laks i lime - flødespinat" http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=11739 og mit spørgsmål er om jeg kan lave den i god tid, fryse den og så blot lune den inden serveringen? På forhånd tak! venlig hilsen Mette

Bemærkninger   :  
Har I til samme lejlighed en god opskrift på en god kold anretning med torsk - da jeg så vil lave den indbagte ret med laks?


Svar   :  
Hej Mette.

Fisk og spinat smager godt sammen men jeg vil ikke turde, at lave den forret på forhånd. Jeg ville være bange for om gæsterne blev syge af den genopvarmede spinat eller af at blande spinat (jordbatterier) og fisk.
Selv om du fryser det ned kan du ikke være sikker på, at det er koldt nok til, at slå batterierne ihjel.

Du får lige et link til forskellige småretter til buffet:

Se opskriften her

Håber det måske er en ret du kan bruge.
Hilsen jytte



Se flere spørgsmål og besvarelser her.