|
saltning af kogeflæsk2005-12-06 Spørgsmål fra : Ingelise Thomsen
I opskriften indgår bl.a :
Bemærkninger : Jeg skal have saltet mit kogeflæsk, til mit stuet hvidkål her til 3 juledag. Vil ligge det i saltlagen, men hvordan?? vi bliver 8 mennesker. jeg koger flæsket(når det har lagt i saltlage).kommer de hakkede hvidkål i,sammen med medisterpølsen. Når kødet er kogt tager jeg det op. Hvidkål skal vrides godt, i hånden,HAR DU EN ANDEN MÅDE TIL At VRIDE DE KÅL PÅ???? Vi skal have det D. 27-12 Håber du kan hjælpe mig. Hilsen Ingelise.
Svar : Hej Ingelise
Jeg må jo tilstå at jeg ikke selv har prøvet at salte flæsk, men jeg har da en opskrift på saltlage her som jeg håber du kan bruge.
Se opskrift på saltlage her
Til den vreden kål har ejg en opskrift her som er kommenteret med lidt forskellige måder at tilberede kålen på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|