|
Beregning af mad til 402005-11-30 Spørgsmål fra : Helen olsen
I opskriften indgår bl.a :
Bemærkninger : Kære kogebog.
Kan du hjælpe i en fart jeg skal lave et større indkøb, der for spørger jeg:
Hvordan beregner man mængden af kød og tilbehør til hver person når det er til et selskab på 40 pers. man skal vel ikke gange alt med 40?
HILSEN Helen olsen
Svar : Hej Helen.
Når du skal beregne mad til 40 personer så skal du x med 40.
Den mængde du skal gange med afhænger af om der er forret til.
Kød pr. person: 200g
Tilbehør pr. person: 300 g
Ved forret.
Kød pr. person: 150g
Tilbehør pr. person: 250 g
Hvis det er en let forret så skal der ikke reduceres i mængden.
Held og lykke med festen.
Hilsen Jytte
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|