|
Friskbagte boller2005-11-22 Spørgsmål fra : lizet andersen
I opskriften indgår bl.a : Mel, æg, mælk gær/bagepulver, salt.¨+?
Bemærkninger : Det er en opskrift på bolledej der er flydende og som kan opbevares i køleskab i ca. 1 uge, jeg søger, den var fantastisk, i en travt hverdag, den flydende dej blev opbevaret i en kande i køleskabet og om morgenen skulle ovnen bare tændes og lidt dej hældes i forme og vups friskbagte morgenboller, ikke noget med at ælte, hæve, bare røres sammen og stå koldt. Det ville være virkelig skønt at kunne få den opskrift igen da det nu er min datter der har en travl morgen og husker den med fryd men jeg har altså mistet den. På forhold tak.
Svar : Hej Lizet.
Jeg må desvære skuffe dig. Jeg har ikke kunnet finde frem til den ønskede opskrift.
Hilsen Jytte
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|