marengsrolade m. hindbær

2002-11-13
Spørgsmål fra   :  Else Strauss

I opskriften indgår bl.a   :  æggehvider, nøddekerner, chokolade, florsukker, fløde og hindbærpure

Bemærkninger   :  
æggehvider og sukker, blencdedenøddekerner og revet chokolade blandes og bages i braddepande, denne er drysset med mandelflager. Den afkølede bund rulles med pisket fløde fryses og serveres med hindbærpure. Jeg kan desværre ikke finde opskriften og dermed har jeg ikke de præcise mål og mængder, måske I kunne være behjælplig. Det er en drøn god desert


Svar   :  
Hej Else

Jeg har en opskrift på marengsroulade med hindbær, men jeg har ikke lige kunnet finde en opskrift hvor der indgår nødekerner og chokolade.

Men prøv og kig på den jeg har og se om den kan bruge, eller er du velkommen til at skrive igen.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.