|
marengsrolade m. hindbær2002-11-13 Spørgsmål fra : Else Strauss
I opskriften indgår bl.a : æggehvider, nøddekerner, chokolade, florsukker, fløde og hindbærpure
Bemærkninger : æggehvider og sukker, blencdedenøddekerner og revet chokolade blandes og bages i braddepande, denne er drysset med mandelflager. Den afkølede bund rulles med pisket fløde fryses og serveres med hindbærpure. Jeg kan desværre ikke finde opskriften og dermed har jeg ikke de præcise mål og mængder, måske I kunne være behjælplig. Det er en drøn god desert
Svar : Hej Else
Jeg har en opskrift på marengsroulade med hindbær, men jeg har ikke lige kunnet finde en opskrift hvor der indgår nødekerner og chokolade.
Men prøv og kig på den jeg har og se om den kan bruge, eller er du velkommen til at skrive igen.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|