|
Konditor - (Gåsebryster)2005-08-18 Spørgsmål fra : Anna Lise Frøslev
I opskriften indgår bl.a :
Bemærkninger : Har mine tvivl hvorvidt der skal husblas i den creme man kommer i kagerne, gåsebryster. Kan i hjælpe mig med det ?
Cremen vil altid blive for tynd og dermed ikke vellykket til "formen" som jeg ofte har set dem hos bageren. På forhånd tak
mvh. Anna Lise
Svar : Hej Anna
Jeg har ledt og ledt efter en opskrift på gåsebryster, men desværre uden held, men jeg har fået dette svar fra Anne som du måske kan bruge.
Anne skriver
Der skal ikke husblas i cremen til gåsebryst, man laver lagkage bunde og kommer hindbær syltetøj på herefter laver man en vanille creme og blander den med lige dele flødeskum kommes på bundene og ruller marcipan ud i flormelis og kommer over.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|