|
krondyr2005-06-14 Spørgsmål fra : Linda Zumbach
I opskriften indgår bl.a : krondyr forben og hals
Bemærkninger : hvad kan disse bruges til, jeg havde evt. tænkt noget til sankt hans aften. Men kan ikke finde nogle opskrifter.
Svar : Hej Linda
Krondyr er jo flere forskellige dyr, hvoraf dårdyr og krondyr er de to jeg har flest opskrifter med, der er jo ikke størrer forskel end at du godt kan skifte dårdyr ud med hjort og omvendt, men altså to forskellige kategorier du skal kigge under.
Se dådyropskrifter her
Se hjorteopskrifter her
Jeg mener at halsen af krondyr egner sig bedst til gryderetter, enten som hel hals eller som småkød, jeg har fundet en opskrift frem her som måske var noget.
Se opskriften her
Krondyrforben kaldes også for krondyrbov og hertil kan du finde et par opskrifter under hjortebov, men du finder også nogle flere opskrifter under dådyr.
Se opskrifter på hjortebov her
Se opskrifter på dådyrbov her
Jeg håber du kan finde rundt i de forskellige links og finder noget du bliver glad for.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|