Hvad kan man bruge i opskrifter i stedet for sukker og gær

2005-05-19
Spørgsmål fra   :  Merete Skov

I opskriften indgår bl.a   :  Hvad kan man bruge i stedet for sukker og gær i opskrifter.

Bemærkninger   :  
da jeg har swamp i kroppen må jeg ikke få noget med gær og sukker i håber jeg nogen kan hjælpe mig venlig hilsen Merete Skov


Svar   :  
Hej Merete

Jeg går ud fra at det er candida svamp du lider af.

Dertil har vi fået hjælp af Katja Raasø til at beskrive lidt om hvad man skal spise og hvad man skal undgå.

Vi har derpå forsøgt at sortere lidt i opskrifterne således at det er nemmere at finde netop de opskrifter der er gode i forhold til candidasvampen.

Se kategorien for candida her

Med hensyn til sukker, så kan sukker i de fleste opskrifter skiftes ud med sødemiddel.

Med gær er det lidt anderledes, men jeg går ud fra at det mest er brød du tænker på her, og det er faktisk muligt at lave brød uden gær.

Rugbrød uden gær

Brød uden gær


Håber det hjælper dig lidt videre, ellers vil det måske være en ide at få en snak med en diætist.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.