|
taglichkasnock'n2005-04-21 Spørgsmål fra : Kasper
I opskriften indgår bl.a : Det er ikke helt nemt at beskrive... men jeg skal prøve.
Retten er egentligt til frokost, eller hovedret.
Jeg mener det er en form for ris (virkelig gennem kogt) med en masse slags krydderier, grøntsager osv.
Når retten er færdig, har den en meget klistret konsistens, og er helt hvid.
Bemærkninger : Ret som jeg fik i østrig, da jeg var på skiferie. Smagte virkelig godt, men jeg har ikke kunne finde opskriften, så jeg har ikke kunne få det siden...
Svar : Hej Kasper
Jeg har ikke kunnet finde en opskrift der hed som du skriver her, sikkert fordi at opskriften staves anderledes.
Umiddelbart minder navnet ikke om nogle af de østrigske opskrifter jeg kender og som står i mine bøger, men hvis du beskriver opskriften lidt mere er der jo stadig en mulighed.
Du skriver f.eks. ikke noget om hvilken ret det er, forret, hovedret eller dessert, eller hvad opskriften indeholder.
Heller ikke med de ekstra oplysninger har det være muligt at finde frem til opskriften.
Jeg beklager meget.
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|