|
drageé æg2005-03-10 Spørgsmål fra : Anja Hansen
I opskriften indgår bl.a :
Bemærkninger : Tak for svar ang. overtræk, men det er ikke helt det jeg leder efter. Det er en hård tynd skal der er udenpå mange typer af æg og chokolade.. tror måske det hedder drageé. Typisk hvis du køber en pose med nødder eller mandler der er overtrukket først med chokolade, derefter med denne tynde efterlyste skal i forskellige farver.
På forhånd tak
Svar : Hej Anja
Nu har jeg ledt og ledt efter denne opskrift, og har spurgt omkring også men de fleste er enige om at det ikke kan lade sig gøre at lave dragee hjemme da sukkerlaget bliver sprøjtet på af flere gange op mod 100 lag.
Men det blev også foreslået at bruge en fondant, selv ville jeg nok prøve med en glasur af æggehvide og flormelis.
Se fondantopskrift her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|