moskusokse kølle

2005-03-03
Spørgsmål fra   :  jesper hansen

I opskriften indgår bl.a   :  jeg har fået tilbudt en moskusokse kølle på ca. 10 kg, hvordan skal en sådan tilberedes? og er det noget man som alm. kan binde af med.

Bemærkninger   :  
jeg har overvejet at spørge den lokale bager om han kan stege den så den kun skal varmes på bål inden serveringen.


Svar   :  
Hej Jesper

Jeg må desværre blive dig svar skyldig da jeg aldrig selv har stegt så stor en steg, og slet ikke moskusokse.

Hvis du får den stegt hos bageren vil jeg dog mene at du skal servere den med det samme, og ikke først køle ned og så genopvarme.

En anden mulighed er jo også at udskære køllen i mindre stykker eller muskler og så på den måde stege mindre portioner af gangen.

Jeg her et par enkelte opskrifter på moskusokse som måske kan give dig lidt inspiration.

Se moskusokseopskrifter her

Med venlig hilsen Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.