|
røget landand2004-11-11 Spørgsmål fra : Gitte Ziwes
I opskriften indgår bl.a : røget and
Bemærkninger : Jeg har fået foræret en røget landand. Hvordan kan jeg få glæde af den?
På forhånd tusind tak!
GZ
Svar : Hej Gitte
Den røgede and skal optøs meget langsomt. Dvs. mindst 2-3 døgn i køleskab.
Anden behøver ikke koges eller steges men blot være rigtig optøet før servering.
Brug evt. et stegetermometer for at se om den er tøet i midten.
Server den som den er, med et passende tilbehør. f.eks. en lækker salat og ovnbagte skivekartofler.
Jeg har desværre ingen opskrifter hvor røget and indgår, men jeg har nogle stykker med røget kalkun som jeg syntes du skal prøve at kigge på, om ikke andet for at blive inspireret.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|