|
Frokost calzonebrød2004-07-22 Spørgsmål fra : Marie Niss
I opskriften indgår bl.a : Dej: mel, tørgær, vand, salt og sikker noget mere. Fyld: tomater, parmaskinke, ost, spinat eller andre rester fra køleskabet.
Bemærkninger : Jeg så Jamie Oliver den anden dag. Han lavede en form for mini calzone, som kunne spises kolde i madpakken næste dag. Man kunne anvende en masse forskelligt fyld alt efter smag. Dejen blev formet efter en lille tallerken og derefter bukket til en halvmåne med fyldet inden i og bagt indtil de har gyldne. Det lignede ikke almindelige calzone, mere en form for brød med fyld. Fordelen var at de kunne tages med som madpakke og spises kolde.
Svar : Hej Marie
Jeg har fået denne opskrift tilsendt af en af vore Norske brugere, og jeg har så oversat den så godt som muligt.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|