Grillet vildsvineryg

2004-05-27
Spørgsmål fra   :  Eva Vinther Andersen

I opskriften indgår bl.a   :  ca. 3,5 kg. vildsvineryg

Bemærkninger   :  
Jeg har købt ca. 3,5 kg. vildsvineryg, som jeg skal grille i en stor lukket grill. Men hvor længe skal jeg give den?


Svar   :  
Hej Eva

Jeg har en opskrift på vildsvineryg som en af mine brugere har prøvet at lave på gril med godt resultat, så måske du kunne brug denne opskrift.

Se opskrift på vildsvineryg her

Men nu var det jo stegetiden du efterlyste, og en steg på 3 kg skal have 80 minutter så hvis du giver den et kvarter ekstra så skulle det vist ikke gå helt galt.

Det sikreste resultat får du jo ved at bruge stegetermometer, og bruger du stegetermometer skal det vise 65-68 grader C.

Når du har grillet stegen skal den lige have lov til at stå og trække lidt inden du skære den ud ca. 15 minutter.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.