Spørgsmål til den engelske chokolade budding

2004-05-25
Spørgsmål fra   :  Henriette Duus Gregersen

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg vil bare spørge til den engelske chokolade budding. Hvor mange grader og i hvor lang tid skal den bage i ovnen. Håber du svarer hurtigst muligt, da jeg får engelske gæster fredag aften, hvor jeg skal lave den. på forhånd tak.


Svar   :  
Hej Henriette

Det er altid lidt svært med de manglende angivelser at komme med et bud uden at have prøvet opskriften.

Jeg har gjort det at jeg har kigget lidt på de øvrige buddinger der bliver tilberedt i ovn og derfra vil jeg mene at temperaturen skal være omkring 170 grader C.

Tiden er det straks lidt være med, men jeg vil mene at omkring 40 minutter er passende.

Men hold gerne godt øje med den og kig efter overfladen som står beskrevet i opskriften så skulle det ikke kunne gå helt galt.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.