|
Rugbrød2004-05-11 Spørgsmål fra : Thomas Jørgensen
I opskriften indgår bl.a : Hej !
jeg bager rugbrød efter en god opskrift fra Gyldendals bagebog (s.14 rugbrød m. surdaj) - findes der nogle gyldne regler for, hvis man vil gange opskriften op - jeg har ovnkapasitet til 5 2l.forme og ganger alle ingridienser op 3 gange. Desværre bliver brødene ikke lige så gode som hvis jeg følger opskriften. Altså, spørgsmålet er, om alle ingridienser skal ganges med 3 ? og om der skal laves om på hæve/bage tiderne ?
håber at i kan hjælpe
Mvh. Thomas
Bemærkninger :
Svar : Hej Thomas
Hvis du ganger op med alle tingene burde det jo blive det samme, men selvfølgelig kan der jo være lidt med hævningen ved stører portioner.
Så du kunne jo prøve at dele dejen i tre efter du har æltet det sammen, hvis det ikke hjælper så du stadigt syntes det bliver bedre med kun en portion, så kunne du jo så vælge at lave tre portioner hver for sig.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|