kebeh

2004-05-05
Spørgsmål fra   :  karenn syrota

I opskriften indgår bl.a   :  jeg er jo ikke helt sikker, men retten er af arabisk art. der er helet sikkert hvedkerner eller ligende i , hakket oksekød, krydderrier. dejen formes til nogle aflange størrelser og frituresteges, så de er hårde udenpå men bløde indeni. til den spises youghurt og evt salat. jeg håber i kan hjælpe mig for jeg har selv forsøgt ved at gætte mig frem men kan ikke ramme de rigtige forhold ej heller krydderrier, hvilke er meget vigtige for smagen. de bedste kebeh´s fås i falafelhouse i Købmagergade !! venlig hilsen Karenn Syrota

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Karenn

Jeg har fundet en ret her som måske kunne være den du leder efter.

Navn og ingredienser siger mig ikke rigtigt noget så det er lidt et skud, men jeg syntes nu alligevel at det kunne lyde som opskriften her.

Se opskriften på Kibbeh her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.