|
Krondyrklump2018-02-02 Spørgsmål fra : Magda Joensen
I opskriften indgår bl.a : Har 2 krondyrklump a ca 1400 g- som gerne skulle steges samtidig i stor rømergryde i ovn. Hvor længe steger man dem- og hvad skal kernetemperaturen være
Bemærkninger : Kan lide at langtidsstege- kan det evt. lade sig gøre? Er lidt i tidsnød- skal tilberede i morgen den 4.2.18
Svar : Hej Magda
Det er godt nok et alt for sent svar til dig her, så håber du klarede det uden vores hjælp.
Hvis du skal stege i rømergryde og gerne langtidsstegning, så tænker jeg lidt at rødt kød er udelukket ??? og så er vi mere over i noget ala gammeldags oksesteg, og der mener jeg ikke du skal bruge kernetemperatur da du skal stege til det er mørt.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|