Grydebrød

2014-04-14
Spørgsmål fra   :  willi velschow

I opskriften indgår bl.a   :  5 g økologisk gær 0,5 l vand 1 spiseske ekstra jomfruolivenolie 2 spiseske akaciehonning 650 hvedemel :Tipo"00" 1 spiseske havsalt

Bemærkninger   :  
dejen skal hæve i 18 timer. Jerngryde med låg 30 minutter i ovn på 250 grader. Dejen hældes i den varme gryde og sættes i ovnen 30 minutter Fjern låget og skru ned til 230 grader i 15 minutter. Brødet hviler i 2 timer før det skæres! Når jeg fordobler det hele hvorlang tid er bagetiden Så? Min datter vil gerne have graskarkerner hvad kan brødet bære100 eller 200 gram ? Tak PS Opskriften er fra Anne Sofie Espersen mfra tv


Svar   :  
Hej Willi

Jeg har svært ved at sige en tid hvis du dobler op, men jeg tænker også om brødet kan nå at blive bagt inden at skorpen bliver sort, så hvis du vil prøve med dobbelt portion, så prøv at kig til brødet hvor lang tid det kan klare, altså skorpen, men tiden skal maks dobles.

ANg græskarkerner så ville jeg prøve med lidt til en start, evt. de 100 gram du skriver så kan du jo altid putte flere i næste gang.

Men jeg vil mene at du skal tage et forsøg af gangen.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.