rand

2013-08-15
Spørgsmål fra   :  Merete

I opskriften indgår bl.a   :  Ærter Majs Krebsehaler/hummerhaler Hvidvin husblas Tilbehør: hvid dressing

Bemærkninger   :  
Tror randen er fra 80´erne. Servers kold med dressing og brød. Randen fyldes lagvis først med haler, derefter majs og sidst ærter, og så laves der en klar gelé med hvidvin der hældes over og randen sættes på køl. Ved servering vendes randen ud, og du har et flot syn med rød, gul og grøn "stribe". Jeg har lavet den mange, mange gange før i tiden men nu er opskriften væk, så jeg håber virkelig I kan hjælpe mig - På forhånd tak.


Svar   :  
Hej Merete

Vi har en opskrift på hornfisk i gele, hvor jeg vil mene at du kan bruge opskriften på gelen fra.

Se opskriften her

Brug gerne fiskefond i stedet for vand.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.