|
rand2013-08-15 Spørgsmål fra : Merete
I opskriften indgår bl.a : Ærter
Majs
Krebsehaler/hummerhaler
Hvidvin
husblas
Tilbehør: hvid dressing
Bemærkninger : Tror randen er fra 80´erne.
Servers kold med dressing og brød.
Randen fyldes lagvis først med haler, derefter majs og sidst ærter, og så laves der en klar gelé med hvidvin der hældes over og randen sættes på køl.
Ved servering vendes randen ud, og du har et flot syn med rød, gul og grøn "stribe".
Jeg har lavet den mange, mange gange før i tiden men nu er opskriften væk, så jeg håber virkelig I kan hjælpe mig - På forhånd tak.
Svar : Hej Merete
Vi har en opskrift på hornfisk i gele, hvor jeg vil mene at du kan bruge opskriften på gelen fra.
Se opskriften her
Brug gerne fiskefond i stedet for vand.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|