Forslag skalldyranretning

2012-07-01
Spørgsmål fra   :  Kirsten Hagstrøm

I opskriften indgår bl.a   :  Pyntet fat med forskjellige skalldyrsorter

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Kirsten

Skaldyrene skal alle være kogte og kolde, de kan anrettes på lidt salat.

Muslinger kan du dampe nogle friske som du fjerner den ene skal på og bruger mest til pynt, og så kan du supplere med muslinger fra dåse. Der kan bruges alle spiselige muslinger.

Krabbeklør ser også pænt ud på fadet.

Hummer og jomfruhummer ser også pænt ud, jomfruhummer kan du lægge nogle enkelte på til pynt og så pille resten.

Blæksprutter kan også fint bruges.

Og så selvfølgelig rejer, flest pillede men enkelte skalrejer til pynt.

Hertil hvidt brød, mayonnaise og evt. hummerdressing.


Se hummerdressing her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.