|
Lækker chokoladekage med flødeskum og banan2012-05-07 Spørgsmål fra : Olivia
I opskriften indgår bl.a : 5 æg
200 g sukker
5 dl. mælk
7 spsk kakao
180 g smeltet smør
200 g mel
3 tsk bagepulver
5 tsk vaniljesukkker
5 bananer
Frugtfarve
Flormelis (mål selv)
1/2 liter Fløde
Bemærkninger : Hæld mel, sukker, smør, mælk, kakao, æg, bagepulver, vaniljesukker og bananer i en stor skål. Lad det stå i køleskabet i 30 min. og efter den hsr været i køleskabet så tag den ud og hæld den i en smurt springform. Sæt formen med "dejen" ind i ovenen ved 200 grader (varmeluft) og lad den stå derinde i 20-30 minutter. Når du har taget kagen ud skal du lade den køle af og lave glasur!
Svar :
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|