Lækker chokoladekage med flødeskum og banan

2012-05-07
Spørgsmål fra   :  Olivia

I opskriften indgår bl.a   :  5 æg 200 g sukker 5 dl. mælk 7 spsk kakao 180 g smeltet smør 200 g mel 3 tsk bagepulver 5 tsk vaniljesukkker 5 bananer Frugtfarve Flormelis (mål selv) 1/2 liter Fløde

Bemærkninger   :  
Hæld mel, sukker, smør, mælk, kakao, æg, bagepulver, vaniljesukker og bananer i en stor skål. Lad det stå i køleskabet i 30 min. og efter den hsr været i køleskabet så tag den ud og hæld den i en smurt springform. Sæt formen med "dejen" ind i ovenen ved 200 grader (varmeluft) og lad den stå derinde i 20-30 minutter. Når du har taget kagen ud skal du lade den køle af og lave glasur!


Svar   :  




Se flere spørgsmål og besvarelser her.