|
Albansk risret i ovn med kogt kylling og kogt kyllingevand2012-04-25 Spørgsmål fra : Merije
I opskriften indgår bl.a : En stor løg til en person fedtfattigt fedtstof feks. Becel eller jomfruolie eller almindelig olie og det steges med løgene til det er gyldenbrun og risen skylles og blandes med løgene og i forvejen før ingredienserne steges og løgene hakkes i små stykker koges der en liter vand. En firkantet bradepande eller en rund kommes risen sammen med de svitsende løg og smages til med krydderiet vegeta og salt og peber og vandet hældes i bradepanden sammen med ingredienserne og ovnen tændes i forvejen på 200 grader inden du starter med at komme i gang og den koges i 30 min. Med kogt kylling skal kyllingen koge i 20 min. Derefter tages en si og hælder kyllingevanden igennem sien over bradepanden med ris og løgene altså med de samme ingredienser og koge i ovnen
Bemærkninger :
Svar : er vist ikke noget spørgsmål
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|