|
broget mørbradgryde2012-03-25 Spørgsmål fra : Anette Dalegaard
I opskriften indgår bl.a : Svinemørbrad, champignons, cocktailpølser m.m.
Bemærkninger : opskriften findes i Gutenberghus' (Hjemmets spisekort ) røde boks med opskriftskort. Gryderetter kort nr. 29
Svar : Hej Anette
Det skulle være opskriften her?
Broget mørbradgryde
1 stor svinemørbrad
2 spsk. Smør
Salt
Peber
Paprika
1 grøn peberfrugt
250 g. champignon
1 dl. Suppe eller grønsagsvand
4 tomater
2 dl. Piskefløde
Kinesisk soya
1 ds. Cocktailpølser
10 fyldte oliven
Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i skiver.
Brun dem hurtigt i smør, drys med salt. Peber og paprika på og læg dem i en serveringsgryde.
Brun ligeledes rensede champignon og strimlet peberfrugt og læg dem i gryden.
Kog panden af med suppe og piskefløde, smag til med krydderier og kinesisk soya og hæld afkoget i gryden.
Lad den småsnurre i 10 minutter.
Tilsæt halve, flåede tomater, skivede oliven og cocktailpølser og varm det hele igennem.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|