broget mørbradgryde

2012-03-25
Spørgsmål fra   :  Anette Dalegaard

I opskriften indgår bl.a   :  Svinemørbrad, champignons, cocktailpølser m.m.

Bemærkninger   :  
opskriften findes i Gutenberghus' (Hjemmets spisekort ) røde boks med opskriftskort. Gryderetter kort nr. 29


Svar   :  
Hej Anette

Det skulle være opskriften her?

Broget mørbradgryde

1 stor svinemørbrad
2 spsk. Smør
Salt
Peber
Paprika
1 grøn peberfrugt
250 g. champignon
1 dl. Suppe eller grønsagsvand
4 tomater
2 dl. Piskefløde
Kinesisk soya
1 ds. Cocktailpølser
10 fyldte oliven

Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i skiver. Brun dem hurtigt i smør, drys med salt. Peber og paprika på og læg dem i en serveringsgryde.

Brun ligeledes rensede champignon og strimlet peberfrugt og læg dem i gryden.

Kog panden af med suppe og piskefløde, smag til med krydderier og kinesisk soya og hæld afkoget i gryden. Lad den småsnurre i 10 minutter.

Tilsæt halve, flåede tomater, skivede oliven og cocktailpølser og varm det hele igennem.


Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.