bagesten til at bage pizzaerne på

2004-01-19
Spørgsmål fra   :  Carsten Petersen

I opskriften indgår bl.a   :  Jeg beder ikke om en opskrift, men et godt råd. Det drejer sig om at vi her i familien ret tit laver pizza i vores ovn. Den bliver sådan set ret god, men jeg har overvejet at anskaffe en bagesten til at bage pizzaerne på. Det skulle være bedre har jeg hørt. Det skulle give en bedre bund og en kortere bagetid. Temperaturen skal vel også være noget højere? I pizzariaer tager det jo meget kort tid ved ca. 350 grader, vi bager dem på et autoprogram i en Voss ovn og den står på 220 grader! Har du eventuelt nogle opskrifter til denne måde?

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Carsten

Jeg har desværre ingen erfaring med bagesten, men jeg har fundet en hjemmeside fra et firma der fremstillerbagesten, og der mener jeg du kan læse lidt mere herom.

Se hjemmesiden her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.