|
Spørgsmål efter opskrift
2017-09-27 Spørgsmål fra : Gerner Richard Rasmussen Spørgsmål : asier-syltede I opskriften indgår bl.a : Saltlage-eddike-krydderier-sukker
asierne ligger et døgn i saltage.og den kogende lage hældes over Bemærkninger : Hvorfor bliver asierne bløde og næsten gennemsigtige efter a have stået nogen tid?
Svar til Gerner Richard Rasmussen : Hej Gerne
Jeg kan ikke se hvilken opskrift du henviser til, men asierne bliver jo sådan lidt gennemsigtige, det er jo rigtig nok, men syltede asier skal gerne være lidt sprøde i det, så hvorfor de bliver bløde kan jeg ikke svare på ud fra dette.
Med venlig hilsen
Per
2017-09-18 Spørgsmål fra : else alsen Spørgsmål : arathu I opskriften indgår bl.a : hvidkål med flæskeern Bemærkninger : egnsret fra als
Svar til else alsen : Hej Else
aresju skulle være et sønderjysk udtryk for Irish Stew, men Iresh Stew laves oprindeligt på lammekød, men fordanskede versioner med flæsk er sikkert også ok.
Med venlig hilsen
Per
2017-09-12 Spørgsmål fra : Evy Larsson Spørgsmål : oksehaler i trykkoger I opskriften indgår bl.a : oksehaler Bemærkninger : tilberedning
Svar til Evy Larsson : Hej Evy
Vi har ikke den store erfaring med trykkogere, men det drejer sig vel mest om at spare tid, så ingredienser og fremgangsmåde er vel stort set ens.
Jeg vedhæfter en opskrift på oksehaleragout som du kan kigge på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|