|
Spørgsmål efter opskrift
2010-09-30 Spørgsmål fra : Juni Spørgsmål : Søger en forret med svampe og krydderier til årstiden I opskriften indgår bl.a : Søger en forret med svampe og krydderier til årstiden
Bemærkninger :
Svar til Juni : Hej Juni
Du kan vist endnu skaffe kantareller, så det vil jeg sende dig en opskrift på, kan du ikke finde kantareller kan andre vilde svampe eller champignon bruges.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-29 Spørgsmål fra : kirsten jørgensen Spørgsmål : pastisio eller yveti I opskriften indgår bl.a : oksekød/svinekød? i en sovs med små pasta det ligner ris Bemærkninger :
Svar til kirsten jørgensen : Hej Kirsten
Hermed en opskrift på Pastisio.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-29 Spørgsmål fra : bente juul schmidt Spørgsmål : rarbaber tærte I opskriften indgår bl.a : marsipan kartofelmel mel margarine
citronskal
Bemærkninger : set bag på et ugeblad i sommers
Svar til bente juul schmidt : Hej Bente
Vi har rigtig mange opskrifter på rabarbertærte, en del af disse er med marcipan, men der er også flere med rabarber og marcipan, som ikke heder noget med tærte, men som måske også kunne passe på det du søger.
Så jeg har lavet en søgning på ingredienserne rabarber og marcipan, så kan du prøve at se opskrifterne igennem, om ikke der skulle være en som passer med den du har set i ugebladet.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-29 Spørgsmål fra : Inge Spørgsmål : Fasansteg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inge : Hej Inge
Hermed et link til vore opskrifter på fasaner.
Se fasanopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-28 Spørgsmål fra : tanja Spørgsmål : hjemmelavet fedt I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hvordan laver man hjemmlavet fedt.der er jo ikke længe til jul så tænkte jeg gerne vil prøve lave det selv
Svar til tanja : Hej Tanja
Vi har 2 opskrifter på krydderfedt, den ene på flommer, og den anden på afsmeltet fedt, det du kan købe i supermarkedet i 500 g. pakker.
Flommer og spæk kan du køre igennem kødhakkeren i stedet for at skære det i små tern.
Se krydderfedtopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-27 Spørgsmål fra : Ulla Tage Spørgsmål : Kagemand/-kone I opskriften indgår bl.a : Brunsviger el. lign. Bemærkninger : Til børnefødselsdag 3 år el. evt. andet godt forslag.
Svar til Ulla Tage : Hej Ulla
Jeg foreslår, at du laver kagemanden af en god vandbakkelsesdej og pynter kagemanden med flødeskum og frisk frugt. Det smager godt, ser festligt ud og er sundere end den traditionelle kagemand med slik.
Med venlig hilsen
Hanne
2010-09-27 Spørgsmål fra : henny.Heyn Spørgsmål : grønkålsretter I opskriften indgår bl.a : Grønkål Bemærkninger :
Svar til henny.Heyn : Hej Henny
Vi har en funktion som vi kalder for Tøm køleskabet, denne kan du kan du bruge til at søge på en eller flere ingredienser.
Jeg har lavet en søgning efter grønkål som jeg vil sende linket til dig her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-27 Spørgsmål fra : sonja holmgaard Spørgsmål : plesner I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : småkagerne var det første man lærte at bage da jeg havde skolekøkken i 1960 de var let at lave små runde lyse klatter med let lysebrun kant jeg husker dem som plesner eller plæsner
Svar til sonja holmgaard : Hej Sonja
Mener det staves pleskner med K.
Se pleskneropskrift her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-27 Spørgsmål fra : Hansi 7200 Spørgsmål : Hals af Kronhjort I opskriften indgår bl.a : Hals af Kronhjort Bemærkninger :
Svar til Hansi 7200 : Hej Hansi
Kronhjortehals egner sig godt til gryderetter, vi har dog ikke så mange opskrifter på småkød af kronhjort, så jeg vil sende dig et link til opskrifter med rådyrsmåkød, opskrifterne her kan du fint bruge med kronhjortehals da kødet skæres i tern.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-26 Spørgsmål fra : IB ERIKSEN. Spørgsmål : Moskus kølle. I opskriften indgår bl.a : En god og veldsmagenden opskrift på Moskus Kølle. Bemærkninger :
Svar til IB ERIKSEN. : Hej Ib
Vi har kun nogle enkelte opskrifter med moskusokse, og da du ikke skriver så meget om kødet, vælger jeg at sende dig linket til de opskrifter vi har.
Se opskriften her
En moskusokse mener jeg har en pæn størrelse, og hvis det er en hel kølle du står med, og normalt er køllen ikke det møreste kød, så den egner sig efter min mening bedst til at skæres op og bruges til grydesteg eller gryderetter.
Med venlig hilsen
Per
2010-09-24 Spørgsmål fra : erik frøslev Spørgsmål : babylam I opskriften indgår bl.a : f.eks. kølle af babylam stegt i ovn
meget lig alm. lammekølle, men vel knap så meget o.s.v. Bemærkninger :
Svar til erik frøslev : Hej Erik
Som du skriver kan du bruge alm. lammeopskrifter, men for nedsat stegetider.
Vi har en enkelt opskrift på spædlammekølle som du selv nævner, den vil jeg sende et link med til.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-22 Spørgsmål fra : paul Spørgsmål : stustender brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til paul : Hej Paul
Hermed en opskrift på studenterbrød.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-22 Spørgsmål fra : tina møller nørgaard Spørgsmål : macarones I opskriften indgår bl.a : æggehvider, sukker ,chokolade, fløde.
det er små marenge med chokoladefyld, det skulle være franske kager Bemærkninger :
Svar til tina møller nørgaard : Hej Tina
Hermed en opskrift på Macarons som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-21 Spørgsmål fra : peter veel Spørgsmål : fiske boller / fiskebudding I opskriften indgår bl.a : torsk Bemærkninger : hvordan får jeg forabejdet torskefilerene til finmalet fiskefars lingende den mand kan købe i fks. norskfars
Svar til peter veel : Hej Peter
Vi har en opskrift på fiskefars som vi selv synes blev rigtig god, du kan så vælge at kører den i foodprocessoren, så bliver den lidt finere.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-20 Spørgsmål fra : kurt Spørgsmål : tomatsovse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kurt : Hej Kurt
Du skriver ikke hvad du skal bruge tomatsovsen til, så jeg sender dig et link til de forskellige tomatsovse som vi har.
Se tomatsovseopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-20 Spørgsmål fra : Anny Jensen Spørgsmål : bøfstrogonof I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Anny Jensen : Hej Anny
Hermed en opskrift på bøf stroganoff.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-20 Spørgsmål fra : lis koch Spørgsmål : kylling madlavningsfløde bacon kartofler forårsløg I opskriften indgår bl.a : kylling madlavningsfløde bacon kartofler forårsløg Bemærkninger :
Svar til lis koch : Hej Lis
Vi har ingen opskrifter som indeholder alle de nævnte ingredienser, men prøv evt. vor søgefunktion "Tøm Kølsekabet"
Se Tøm køleskabet her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-19 Spørgsmål fra : Berit H Lassen Spørgsmål : kodboller til honsekodssuppe I opskriften indgår bl.a : venligst send opskrift da jeg ikke har danske bogstaver paa min komputer Bemærkninger :
Svar til Berit H Lassen : Hej Berit
Hermed en opskrift på kødboller til suppe.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-18 Spørgsmål fra : Spørgsmål : klappetaart er sikkert kinesisk I opskriften indgår bl.a : letmælk smørmel æg vanilie sukker kokosnød vanilie mandler og rosiner jeg fik smagt på et høstmarked Bemærkninger :
Svar til : Hejsa
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på klappetaart.
Beklager meget
Per
2010-09-18 Spørgsmål fra : Anton Spørgsmål : lammesnitsel I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Anton : Hej Anton
Hermed opskrifter på lammeschnitzel
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-17 Spørgsmål fra : Ove Brink Spørgsmål : hørfrø grød, som morgenmad I opskriften indgår bl.a : Hørfrø Bemærkninger : Jeg har hørt om hørfrø grød, men kan ikke finde nogen opskrifter.
Der skal måske flere ingredienser i grøden end hørfrø
Mvh Ove Brink
Svar til Ove Brink : Hej Ove
Vi har eksperimenteret lidt med hørfrøgrød, og er kommet frem til 3 opskrifter, vi synes selv at den blendede var den bedste, men prøv at tag et kig på alle 3 opskrifter.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-17 Spørgsmål fra : marie Christensen Spørgsmål : ret med vindrue I opskriften indgår bl.a : vindrue opskrift dessert Bemærkninger :
Svar til marie Christensen : Hej Marie
Jeg har fundet en enkelt opskrift frem til dig som du måske vil synes om.
Se opskriften her
Ellers prøv at vælg det menupunkt som heder udvidet søgning, og søg på ingrediensen vindruer, og vælg begge desserter i retter.
Med venlig hilsen
Per
2010-09-17 Spørgsmål fra : Annette Spørgsmål : energidrik I opskriften indgår bl.a : Æg - fløde ymer sukker Bemærkninger :
Svar til Annette : Hej Anette
Vi har en opskrift på proteindrik som du måske kan bruge, evt. tilsæt et bæger pasteuiriseret æg.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-16 Spørgsmål fra : flemming elbæk jensen Spørgsmål : chokolade kringler I opskriften indgår bl.a : ren chokolade Bemærkninger : vi har købt en gammel chokoladeform til små kringler i metal, men kan ikke få chokoladen ud når den er stivnet. kan i hjælpe os?
Svar til flemming elbæk jensen : Hej Flemming
Der må ikke være noget rust eller anløbning i formene, det kan være det?
Ellers prøv at smør formene med olie eller smør, gerne kakaosmør hvis du kan skaffe det.
Med venlig hilsen
Per
2010-09-15 Spørgsmål fra : Tage Madsen Spørgsmål : Jeg havde en liste med KOGETIDER for oksekød som efter kort kogetid typisk 8-9 min. I opskriften indgår bl.a : Oksefilet, Oksemørbrad, Rostbeef Bemærkninger : Jeg havde en liste med KOGETIDER for oksekød som efter kort kogetid typisk 8-9 min. bliver stegt på pande, som regel med godt resultat. Desværre forsvandt listen da vi ombyggede vores køkken, er der nogen der kan hjælpe mig med at få den igen?
Svar til Tage Madsen : Hej Tage
8-9 minutter kan jeg ikke få til at passe, men vi har en opskrift på roastbeef som først koges, dernæst brunes af, håber du kan bruge vejledningen.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-15 Spørgsmål fra : Claus larsen Spørgsmål : Sønderjysk visitkage I opskriften indgår bl.a : Bunden er en fast ,vi kom altid himbær-marmelade i og ristede havregryn på toppen . et anden navn som jeg ikke kan huske . Bemærkninger : den blev lavet i en hel bradepande og skulle skæres ud imens den var lun, kunne fryses . det tog ca 1 time vil jeg tro . kagen har også et anden navn som jeg ikke kan huske
Svar til Claus larsen : Hej Claus
Det er desværre ikke noget der får klokken til at ringe, jeg kan ikke komme på hvad den skulle hede, og visitkage tror jeg er en fællesbetegnelse for flere forskellige kager.
Beklager meget
Per
2010-09-15 Spørgsmål fra : Tyge Rude Kristensen Spørgsmål : Tirokafteri I opskriften indgår bl.a : Dette er en "salatmasse", som serveres til brød. Altså en forret. Ingredienser ukendt, men det smager dejligt krydret. Massen er mælkehvid. Bemærkninger : Den er smagt i Parga - og på 3 fremmedsprog (turistsprog) hedder den det samme. Yderligere kan jeg se, at grækerne har samme antal bogstaver i deres betegnelse.
Svar til Tyge Rude Kristensen : Hej Tyge
Vi har oversat en opskrift som jeg håber er den du søger, blev lidt forviret af at du havde skrevet salatmasse, men jeg håber dette er den rigtige opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-13 Spørgsmål fra : KENT LINNET Spørgsmål : lagkagebunde I opskriften indgår bl.a : Ja, det maa I fortaelle mig. Kagen skal vaere med en diameter paa ca.
35 cm eller er det 40 cm? og hvad er
hójden? Er det 3 eller 4 bunde? Bemærkninger : da det er min sóns 40 aars fódselsdag
vil jeg gerne forsoge mig som konditor, hvad jeg i virkeligheden ikke er. jeg ville gerne forsóge at lave en "Otello kage" og/eller en
"Geogine kage" - Hvis I ogsaa kunne lade mig vide hvordan jeg laver cremem og hvad der eller skal til?
Flódeskummet kan jeg lave ud af piskeflóde. Paa forhaand tak. Linnet.
Svar til KENT LINNET : Hej Kent
Hermed en opskrift på othellolagkage som vi faktisk har afprøvet, så der er også lidt billeder til opskriften.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-12 Spørgsmål fra : arnbjørg Spørgsmål : brændte/syltede figener I opskriften indgår bl.a : skal der bruges sukker eller sirup? Og hvordan gør man?
Skal fignerne koges, eller bare anvendes rå i en lage? Bemærkninger :
Svar til arnbjørg : Hej Arnbjørn
Hermed en opskrift på brændte figner.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-11 Spørgsmål fra : Kurt Kristiansen Spørgsmål : indbagt fisk i saltdej I opskriften indgår bl.a : jeg ved at man kan bruge salt og hvidvin,men hvad ellers og hvordan?
man skulle også kunne bruge salt og hvedemel m.m. Bemærkninger :
Svar til Kurt Kristiansen : Hej Kurt
Vi har en opskrift på saltbagt laks som du måske kan bruge?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-11 Spørgsmål fra : Annelise Hansen Spørgsmål : roosfbeff stegt i gryde I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Annelise Hansen : Hej Annelise
Hermed en opskrift på grydestegt roastbeef.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-11 Spørgsmål fra : Spørgsmål : eksotiske korteletter I opskriften indgår bl.a : korteletter, champigoner, kokosmælk og jouice Bemærkninger :
Svar til : Hejsa
Hermed en opskrift på eksotiske svinekoteletter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-11 Spørgsmål fra : Birthe Clausen Spørgsmål : kipperssalat I opskriften indgår bl.a : røgede kippers på dåse andet ved jeg ikke Bemærkninger :
Svar til Birthe Clausen : Hej Birthe
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kippers salat.
Beklager meget
Per
2010-09-11 Spørgsmål fra : hanne K. Christensen Spørgsmål : grindehval I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Min mand er lige vendt hjem fra Færøerne medbringende en pose med grindehval - hvad gør vi med det?
Svar til hanne K. Christensen : Hej Hanne
Grindeval har jeg ingen erfaring med, så jeg er ikke til den store hjælp.
Men vi har lidt opskrifter med hval, og jeg ville tro at de kunne bruges på grindehval også, ved jo ikke hvad der er i posen, men tag et kig på opskrifterne her.
Se hvalopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-10 Spørgsmål fra : Jens Verner Hansen Spørgsmål : Rugbrødslagkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Jens Verner Hansen : Hej Jens Verner
Vi har flere forskellige opskrifter på rugbrødslagkage, og dem vil jeg sende et link til her.
Så har du mulighed for at vælge den opskrift du synes bedst om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-10 Spørgsmål fra : Elsebeth Spørgsmål : Gulerodsroulade I opskriften indgår bl.a : revne gulerødder, æggeblommer og æggehvider, creme fraice Bemærkninger : Kim Sjøgren lavede den i progremmet 4-stjerners middag på kanal 5. Den blev bagt i ovnen på en bageplade
Svar til Elsebeth : Hej Elsebeth
I er nogle stykker som har spurgt efter denne opskrift, og det er så heldigt at Vibeke har indsendt en opskrift på netop gulerodsroulade.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-10 Spørgsmål fra : Mathias Spørgsmål : Pølselasagne I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Mathias : Hej Mathias
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på pølselasagne.
Beklager meget
Per
2010-09-09 Spørgsmål fra : Heidi Spørgsmål : Gulerodsroulade I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Heidi : Hej Heidi
I er nogle stykker som har spurgt efter denne opskrift, og det er så heldigt at Vibeke har indsendt en opskrift på netop gulerodsroulade.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-09 Spørgsmål fra : Vivian Bolgers Spørgsmål : Gulerodsroulade I opskriften indgår bl.a : ja ud over gulerødder hvad skal der så i ??????? Bemærkninger : Venlig hilsen
Vivian Bolgers
Svar til Vivian Bolgers : Hej Vivian
I er nogle stykker som har spurgt efter denne opskrift, og det er så heldigt at Vibeke har indsendt en opskrift på netop gulerodsroulade.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-08 Spørgsmål fra : anne-marie Spørgsmål : gullerodsroulade I opskriften indgår bl.a : med cremfraiche og salat Bemærkninger :
Svar til anne-marie : Hej anne-marie
I er nogle stykker som har spurgt efter denne opskrift, og det er så heldigt at Vibeke har indsendt en opskrift på netop gulerodsroulade.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-08 Spørgsmål fra : lone Gliese Spørgsmål : stegt kammusling med svampe I opskriften indgår bl.a : kammusling og svampe Bemærkninger :
Svar til lone Gliese : Hej Lone
Jeg ville stege kammuslingerne og svampe hver for sig, da kammuslingerne kun skal have kort tid på panden (10-15 sek.) ved høj varme.
Svampene renses og skæres i skiver, østershatte kan rives i grove strimler.
Steges på en varm pande til de ikke afgiver mere væde.
Med venlig hilsen
Per
2010-09-07 Spørgsmål fra : Lena Jensen Spørgsmål : Amerikansk kartoffelmos... I opskriften indgår bl.a : Kartofler,smeltet smør,lunet mælk,ristet hvidløg og cremefraiche. Bemærkninger :
Svar til Lena Jensen : Hej Lena
Vi kender ikke Amerikansk kartoffelmos, men det lyder som en meget almindelig dansk kartoffelmos, lige på nær det ristede hvidløg, så jeg tror bare du skal prøve dig frem.
Med venlig hilsen
Per
har fundet opskriften i et Spis bedre magasin fra juli 2010
8 pers.
3 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 kg. melede kartofler
1 dl. mælk
100 g. smør
1 dl. creme fraiche
1 tsk. salt
peber
Pil hvidløgene og hak dem. Steg hvidløgene i olien på en pande, til de tager farve . Lad afkøle Skræl katoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.Lad dem dryppe og dampe af.
Varm mælk og smør sammen i en kasserolle. Hæld blandingen over kartoflerne og pisk til en luftig mos. Rør med creme fraiche og hvidløg smag til med salt peber.
Mvh Tina
2010-09-07 Spørgsmål fra : Karen Spørgsmål : brombærvin hjemmelavet I opskriften indgår bl.a : brombær Bemærkninger :
Svar til Karen : Hej Karen
Vi har slet ingen erfaringer med brygning af vin, så det kan vi desværre ikke hjælpe med.
Med venlig hilsen
Per
2010-09-06 Spørgsmål fra : steen Spørgsmål : halal leverpostej I opskriften indgår bl.a : kalve, lamme eller kyllinglever Bemærkninger : Jeg bor i Qatar, med et spændende arabisk køkken - men vil gerne have leverpostej til en dansk frokost for arabiske og sydøstasiatiske kolleger - jeg kan ikke købe svinekød og spæk i Qatar - hvordan kan jeg lave leverpostej kun med halal råvarer
Svar til steen : Hej Steen
Jeg har prøvet dette som jeg synes smager godt:
kyllingelever og champignons kommes på en bageplade med bagepapir i ovnen med lidt olie og steges ved 180 g indtil kyllingeleveren er gennemstegt. Undervejs tilsættes løg i små stykker og salt.
Når kyllingeleveren, champignons og løg er gennemstegt kommes de i en blender sammen med lidt mere olie og blendes. Så bliver konsistensen som leverpostej. Evt tilsæt noget fløde hvis massen er for tør.
Med venlig hilsen
Jette
Man kan sagtens lave halal leverpostej af lammelever/kalvelever og lammefedt.
Man bruger bare den samme opskrift som til almindelig leverpostej. I min familie er der flere som er muslimer, så jeg laver ofte halal leverpostej til dem.
lise
2010-09-05 Spørgsmål fra : Laila Balle-Petersen Spørgsmål : Marksten - flødekarameller med lakridspulver I opskriften indgår bl.a : Jeg kender ikke opskriften, ved bare det er flødekarameller rullet i lakridspulver. Bemærkninger : Kender nogen sådan en opskrift, de kaldes Marksten.
Svar til Laila Balle-Petersen : Hej Laila
Vi har en opskrift på lakridskarameller, måske den kan bruges?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-05 Spørgsmål fra : Niels Nielsen Spørgsmål : Tyrkisk brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Brød der serves som en slags forret i Tyrkiet.
Det er meget tyndt og hæver helt op og er fyldt med luft når det serveres. Når man prikker hul siver alt det varme luft ud og brødet bliver helt flad.
Serveres med forskelligt dip til.
Svar til Niels Nielsen : Hej Niels
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg tror er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Hej Niels. Tyrkisk brød:
Luftbrød -forretsbrød: HEr er en opskrift fundet via google:
25 gr,gær
3 dl lunkent vand
1 æg
1 tsk salt
500 gr. hvedemel
Toppen:
1 æggeblomme piskees med 1/2 dl mælk ( eller blot youghurt)
Nigella og sesamfrø = drys
Bages 6 - 8 min ved 250 grader øverst i ovenen - HOLD ØJE!
Ælt dejen smidig
hæves 30 min tildækket
Tænd oven
Ælt dej let igennem - del i 2 stk
Rul dejen meget flad
Læg på bagepapir og pensl med æg+mælk eller youghurt og drys.
Velbekomme spises med tomatsalza - hvidløgsdressing og dild/mint/myntedressing i små anr3etningsskåle til hver person eller hvert bord (evt tzaziki).
2010-09-04 Spørgsmål fra : theresa Spørgsmål : majs suppe I opskriften indgår bl.a : kylling, nudler majs Bemærkninger :
Svar til theresa : Hej Theresa
Karimis har indsendt en opskrift på majssupper som passer på de ingredienser du nævner, så denne opskrift vil jeg sende linket til her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-03 Spørgsmål fra : Jan Nielsen Spørgsmål : highlander brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Jan Nielsen : Hej Jan
Det har ikke været muluigt at finde frem til den ønskede opskrift på highlander brød.
Beklager meget
Per
2010-09-03 Spørgsmål fra : britta sørensen Spørgsmål : kold citron sovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til britta sørensen : Hej Britta
Hermed en opskrift på kold citronsovs
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-02 Spørgsmål fra : Rigmor Jacobsen Spørgsmål : paella I opskriften indgår bl.a : kylling peberfrugter tomater ris ærter tun rejer kryderier Bemærkninger :
Svar til Rigmor Jacobsen : Hej Rigmor
Der findes mange udgaver af paella, vi har nogle enkelte opskrifter liggende som jeg vil sende et link til her, så har du mulighed for at udvælge den opskrift som du synes bedst om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-02 Spørgsmål fra : Jørgen K. Andersen Spørgsmål : Spekulaas I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det er en slags småkager fra Holland med krydderier og marcipan
Svar til Jørgen K. Andersen : Hej Jørgen
Spekulaus er rigtig nok en hollandsk figur småkage, men jeg mener ikke der er marcipan i, vi har 2 opskrifter her på kogebogen som jeg vil sende et link til her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-01 Spørgsmål fra : anne mette johansen Spørgsmål : coleslaw I opskriften indgår bl.a : Spidskål, rygeost evt. bladselleri, vist nok citron og et mælkeprodukt Bemærkninger : Jeg har sidste sensommer fundet opskriften her på siderne, men kan ikke finde den nu - hvor jg skal bruge den !
Svar til anne mette johansen : Hej Anne Mette
Vi har en opskrift som heder forårs slaw, den indeholder spidskål og rygeost som du skriver, måske det er den?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-09-01 Spørgsmål fra : birte fog Spørgsmål : pavo et eller andet I opskriften indgår bl.a : en dessert--bestående af marengsbund med marcipan i, en vaniliecreme med jordbær ovenpå Bemærkninger :
Svar til birte fog : Hej Birte
Kagen hedder Pavlova og smager pragtfuldt. Du kan finde flere varianter af den her på siden hvis du søger på pavlova.
Vibeke
Se Pavlovaopskrifter her
2010-09-01 Spørgsmål fra : aase rasmussen Spørgsmål : intelligenskager I opskriften indgår bl.a : speltmel,kanel,ingefær,muskat o.a Bemærkninger : det er småkager der er fremstillet af Hildegard von Bingen i 1100 tallet
Svar til aase rasmussen : Hej Aase
Det er desvære noget før vores tid, og det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift.
Beklager meget
Per
2010-09-01 Spørgsmål fra : chr. petersen Spørgsmål : salsiccia pølse I opskriften indgår bl.a : kød hvidløg krydderier Bemærkninger : pølsen er tørret
Svar til chr. petersen : Hej Chr. Petersen
Jeg har kunnet finde frem til at salsiccia skulle være en medisterlignende pølse, men det har ikke været muligt at skaffe n opskrift på pølsen.
Beklager meget
Per
|