Spørgsmål efter opskrift

2009-09-30
Spørgsmål fra   :  Anny Nielsen
Spørgsmål   :  siam høne
I opskriften indgår bl.a   :  en kogt høne tilbehør annanas stykker kokusmel rosiner ris campigon karry
Bemærkninger   :  


Svar til Anny Nielsen   :  
Hej Anny

Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på siamkylling.

Men det lyder lidt af tilbehør a la ristaffel hvor du serverer små skåle med forskelligt tilbehør til.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-30
Spørgsmål fra   :  bubsen
Spørgsmål   :  Squash
I opskriften indgår bl.a   :   det er disse små stærk orange squas også de grønne squas har i gode opskrifter på dem
Bemærkninger   :  


Svar til bubsen   :  
Hej Bubsen

Jeg kender grønne og gule squash, men ikke orange, men vi har en del opskrifter med squash som du kan finde ved at bruge søgefeltet øverst til højre på siden.

Se squashopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-28
Spørgsmål fra   :  Dorte Olsson
Spørgsmål   :  Forret tunmousse hvad kan spise derefter som kan forlaves
I opskriften indgår bl.a   :  Forret tunmousse hvad kan spise derefter som kan forlaves til 10 pers. Venligst Dorte
Bemærkninger   :  


Svar til Dorte Olsson   :  
Hej Dorte

Det er rigtig svært at råde omkring menuer når man ikke sider over for hinanden og kan vende forskellige muligheder.

Men der er ikke de store begrænsninger i hvad du kan servere herefter, måske lige på nær fisk.

Et forslag kunne være stegt kylling.

Se opskrift på citronkylling her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-28
Spørgsmål fra   :  Sigholdt Solum
Spørgsmål   :  Oppskrift av krydersild
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Sigholdt Solum   :  
Hej Sigholdt

Jeg har valgt en opskrift ud på kryddersild som jeg håber du vil synes om, ellers prøv søgefeltet øverst til højre.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-28
Spørgsmål fra   :  Ann Adelstorp
Spørgsmål   :  opskrift på et lækkert brød som kan skæres ud i skiver som skal bruges som flutes
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg vil gerne have en opskrift på et lækkert brød som kan skæres ud i skiver som skal bruges som flutes.Der skal være en gullig farve i tror det er safran der er i.Jeg mener det er lige som et franskbrød men hvad skal der blandes i.Hilsen Ann
Bemærkninger   :  


Svar til Ann Adelstorp   :  
Hej Ann

Jeg ved ikke helt hvad du har i tankerne, men de fleste brødopskrift vil du kunne tilsætte knust safran til væske, lad den trække lidt så farven fra safranen trækker ud.

Jeg vil sende en opskrift med på ciabattabrød, det kunne være en mulighed.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-28
Spørgsmål fra   :  maria høst guldager
Spørgsmål   :  frikadeller
I opskriften indgår bl.a   :  noget der kan bruges i stedet for kød,evt.grøntsager, kikærter, corn flakes eller andet der kan røres sammen og steges.
Bemærkninger   :  
Noget der kan steges som frikadeller....også meget gerne gerne pateer som skal bages. Venlig hilsen maria høst guldager

Svar til maria høst guldager   :  
Hej Maria

Hvis du bruger søgefunktionen øverst til højre på kogebogen og søger efter frikadeller, så kommer der en lang liste frem med frikadeller, både med kød og grønsager.

Det nemmeste er at jeg sender dig et link til søgningen her, så kan du prøve at kigge listen igennem, eller prøv at skriv f.eks. grøn frikadeller i søgefeltet.

Se søgningen her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-28
Spørgsmål fra   :  Else Jespersen
Spørgsmål   :  glutenfri tapas
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Else Jespersen   :  
Hej Else

Vi har en gruppe med tapasopskrifter som jeg vil sende et link til her, det er ikke sikkert de alle er glutenfrie, men en del af dem er.

Se tapasopskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-27
Spørgsmål fra   :  Grethe
Spørgsmål   :  portions kartoffelkager
I opskriften indgår bl.a   :  div. grønsager i små små stykker, røres sammen med kartoffelmos i poser(flager) og lidt mælk for at få det til at holde sammen, og steges i olie på en pande.
Bemærkninger   :  
Jeg har set det på engelsk tv. men fik ikke hurtig nok fat på blyant og papir og mistede herved mange af ingredienserne.

Svar til Grethe   :  
Hej Grethe

Det du beskriver kunne godt lyde lidt som kroketter, jeg har fundet en opskrift frem som godt nok er med almindelige kartofler og ingen grønsager, men fremgangsmåden mener jeg du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-26
Spørgsmål fra   :  
Spørgsmål   :  Chateaubriand m.rabarber/gorgonzola sovs
I opskriften indgår bl.a   :  sauce espanol
Bemærkninger   :  


Svar til   :  
Hejsa

Jeg har lidt svært ved at tyde dit spørgsmål, men det kunne være opskriften på Sauce Espagnole du søger.

Vi har en opskrift som heder Oksemørbrad m/ rababer gorgonzolasauce hvortil der skal bruges Sauce Espagnole og det kunne være opskriften her du har i tankerne, en noget mangelfuld opskrift efter min mening, men jeg har nu tilføjet en opskrift på sauce espagnole i en mængde som jeg vi tro passer.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-26
Spørgsmål fra   :  Anne kaiser
Spørgsmål   :  arstikok
I opskriften indgår bl.a   :  arstikok
Bemærkninger   :  
vil gerne vide hvordan den bruges og tilberedes

Svar til Anne kaiser   :  
Hej Anna

Nu skriver du ikke om det er fordi du har nogle friske artiskokker liggende, eller om det er mere generelt.

Vi har en afprøvet opskrift med en forklaring på hvordan du tilbereder friske artiskokker og bruger den i en enkelt ret.

Se opskriften her

For yderligere opskrifter så kan du skrive artiskok i søgefeltet øverst til højre.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-26
Spørgsmål fra   :  Sonja Agergaard
Spørgsmål   :  Røget rensdyrkød
I opskriften indgår bl.a   :  Røget rensdyrkød
Bemærkninger   :  


Svar til Sonja Agergaard   :  
Hej Sonja

Vi har en lille samling af opskrifter med røget lammekølle, og da jeg ikke kan se hvad du ønsker af rensdyrkødet er det mit bedste forslag. Du kan så bruge det røget rensdyrkød i stedet for lammekøllen.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-25
Spørgsmål fra   :  kate
Spørgsmål   :  hyben marmelade med hybenpulver
I opskriften indgår bl.a   :  hvordan man laver hyben marmelade med hybenpulver istedet for friske hyben
Bemærkninger   :  
købt hybenpulver hos tiger butikken som er pulveriseret hyben

Svar til kate   :  
Hej Kate

Jeg har godt nok hørt om hybenpulver, men at bruge det til at lave hybenmarmelade af har jeg ikke noget budt på.

Beklager meget
Per




2009-09-25
Spørgsmål fra   :  Jonna Nielsen
Spørgsmål   :  Fiskelagkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
En opskrift som skulle have været i Samvirke, februar 2008. Kunne godt tænke mig at finde frem til den igen, gerne med foto. Håber i kan hjælpe?. Mvh Jonna.

Svar til Jonna Nielsen   :  
Hej Jonna

Samvirke har en del opskrifter på deres hjemmeside, men desværre ingen fiskelagkage, men mon ikke du kan bruge en af vore opskrifter på fiskelagkage?

Se fiskelagkage her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-24
Spørgsmål fra   :  Evald N Jensen
Spørgsmål   :  Ål på 2 kg.
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har fanget en stor aal der vejer 2kg. urenset. Jeg gar flået den, og lagt den i fryseren, og mit spørgsmål lyder?.Hvad gør jeg ved sådan en krabat.
Bemærkninger   :  


Svar til Evald N Jensen   :  
Hej Evald

Så stor en ål er næsten ikke til at bruge, men du kunne forsøge at få de røget, eller selv røge den.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-24
Spørgsmål fra   :  Hanne Poulsen
Spørgsmål   :  Chotny (?)
I opskriften indgår bl.a   :  Blommer, æbler,løg, stjerne anis og ingefær
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne Poulsen   :  
Hej Hanne

Vi har flere opskrifter på blomme chutney som jeg vil sende et link til her.

Se blommechutneyopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-24
Spørgsmål fra   :  Holm
Spørgsmål   :  indbagt kyllingbrystfilet
I opskriften indgår bl.a   :  friskost purløg skinke butterdej
Bemærkninger   :  


Svar til Holm   :  
Hej Holm

Jeg har fundet en opskrift frem her som godt nok mangler skinke, men det kan du jo vælge at tilføje.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-23
Spørgsmål fra   :  galere
Spørgsmål   :  taziki
I opskriften indgår bl.a   :  sauce a base de yaourt et de comcombre.......
Bemærkninger   :  


Svar til galere   :  
Hej Gallere

Ingredieserne siger mig ikke rigtig noget, men jeg har valgt en opskrift ud på taziki som jeg håber er det du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-22
Spørgsmål fra   :  Jytte Rohde
Spørgsmål   :  friske figner i portvin
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg havde engang en opskrift til figner i portvin, a la blommer i madeira. Men desværre har jeg forlist den, og jeg er ikke sikker på om den blev lavet helt som blommeopskriften. Kan I måske hjælpe mig?

Svar til Jytte Rohde   :  
Hej Jytte

Vi ahr en opskrift på syltede figner i cognac som jeg vil mene at du kan bruge, blot med portvin i stedet.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-20
Spørgsmål fra   :  Per Gunder
Spørgsmål   :  Havtornsorbet
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Per Gunder   :  
Hej Per

Vi har skrevet en opskrift ned som vi gerne ville have afprøvet da vi ikke er 100 % sikker på målene. Men det har ikke været muligt at skaffe havtorn så det kan vi desværre ikke. Det er mest ang. sukker at vi kan være lidt usikker, så du må prøve at smage den til.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-19
Spørgsmål fra   :  hanna lange
Spørgsmål   :  flaeskerullepoelse
I opskriften indgår bl.a   :  svineslag, krydderier,persille
Bemærkninger   :  


Svar til hanna lange   :  
Hej Hanna

Jeg har fundet en opskrift frem på Flæskerullepølse som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her


I søgefeltet øverst til højre på Alletiders Kogebog kan du søge på navnet af opskriften, er det opskrifter med æ ø og å kan du i stedet blot indsættet et mellemrum.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-18
Spørgsmål fra   :  lisbeth sørensen
Spørgsmål   :  agurkesalat uden sukker
I opskriften indgår bl.a   :  agurker eddeke og sødemiddel
Bemærkninger   :  


Svar til lisbeth sørensen   :  
Hej Lisbeth

Har du proevet at bruge Splenda, som er naesten lig sukker. jeg ved ikke om det faas i Danmark, men jeg ville tro det kunne findes. Splenda bruges akkurat som sukker.

Hanna




2009-09-18
Spørgsmål fra   :  vivi
Spørgsmål   :  let ret til hummer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til vivi   :  
Hej Vivi

Det er meget svært at give et svar med de få oplysninger.

Er det hummer eller jomfruhummer, og er det en ret MED hummer eller er det en hel menu hvor hummer indgår du er ude efter?

Med venlig hilsen
Per




2009-09-18
Spørgsmål fra   :  dina
Spørgsmål   :  hornbækkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til dina   :  
Hej Dina

Jeg har fundet en opskrift frem på Hornbækkage som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-17
Spørgsmål fra   :  Sonja Henningsen
Spørgsmål   :  Fanøkringle
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Sonja Henningsen   :  
Hej Sonja

Jeg har fundet en opskrift frem på Fanø kringle som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-17
Spørgsmål fra   :  Birgit
Spørgsmål   :  grove flutes
I opskriften indgår bl.a   :  rugmel , korn , langtidshævet
Bemærkninger   :  


Svar til Birgit   :  
Hej Birgit

Jeg har fundet en opskrift frem på grovflutes, godt nok ikke langtidshævet men mon ikke det går?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-17
Spørgsmål fra   :  grete mortensen
Spørgsmål   :  blommerelisch
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til grete mortensen   :  
Hej Grete

Jeg har fundet en opskrift frem på blommerelish som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-17
Spørgsmål fra   :  Jonna
Spørgsmål   :  dejlig ret med bl.a.svampe/champignon hvor konsistensen nærmest var ligesom en æggestand
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg er lige kommet hjem fra Sct. Petersborg i Rusland, hvor jeg fik dejlig ret med bl.a.svampe/champignon hvor konsistensen nærmest var ligesom en æggestand smagte fortrindelig. Er der en som hjælpe mig med opskriften.
Bemærkninger   :  


Svar til Jonna   :  
Hej Jonna

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift fra rusland.

Beklager meget
Per




2009-09-16
Spørgsmål fra   :  Karen
Spørgsmål   :  Karryretter
I opskriften indgår bl.a   :  I ugemagasinet SØNDAG stod for nogle uger siden i lægebrevkassen en artikel, der fremhævede karrys gode egenskaber og at vi burde spise langt mere karry. Det har givet mig en ide - god, synes jeg: Kunne det ikke blive muligt i 2udvidet søgning" også at have et søgekriterie for "dominerende krydderi". Af og til kan man jo have lyst til et eller andet specielt - eller også bare Gyldeknkål, som jeg lige har ledt forgæves efter.
Bemærkninger   :  


Svar til Karen   :  
hej Karen.

Har lige lagt en meget lækker og populær (her i huset) opskrift på kartoffel karry (sukhe alu)ind i opskrift samlingen her. Den har mange af alle de gode sunde krydderier: sennep spidskommen gurkemeje chilli mv. Den kan godt lyde lidt omstændelig mht krydderier men gør lige dig selv en tjeneste og prøv den. mmmm! når jeg selv skal sige det.

Se opskriften her

Ellers prøv at søge på "karry" eller "indien" i søgefeltet øverst. Der ligger mange spændende retter.

velbekomme Susanne


Se gyldenkål her






2009-09-16
Spørgsmål fra   :  Leif Lentz
Spørgsmål   :  Brunne bønder
I opskriften indgår bl.a   :  Da jeg har sejlet hele mit liv,og til søs,fik vi somme tider til frokost,brunne bønner,jeg er helt vil med den ret,men kan ikke finde den,håber i kan hjælpe mig.Hilsen. Leif Lentz.
Bemærkninger   :  


Svar til Leif Lentz   :  
Hej Leif

Du skriver ikke så meget om retten, så det er lidt et gæt, men jeg har fundet en opskrift frem her på brune bønner med flæsk som måske kunne være den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-15
Spørgsmål fra   :  Karen Bertelsen
Spørgsmål   :  Rabarberkage med cornflakes.
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg efterlyser en opskrift der var på Kellogs Cornflakes pakken for ca.30 år siden. Den blev serveret varm med flødeskum til. Jeg husker at der var rabarber i bunden af et ildfast fad, og så var det vist noget med farin?, nødder? og cornflakes ovenpå. det ville være dejligt hvis nogen kunne hjælpe mig med den rigtige opskrift. Det var en dejlig nem og velsmagende sommerhuskage.
Bemærkninger   :  


Svar til Karen Bertelsen   :  
Hej Karen

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Rabarberkage med cornflakes.

Beklager meget
Per




2009-09-14
Spørgsmål fra   :  Marie Ethelberg
Spørgsmål   :  Remoulade
I opskriften indgår bl.a   :  Er det muligt at lade remoulade eller lign. produkt uden mælk og æg.
Bemærkninger   :  


Svar til Marie Ethelberg   :  
Hej Marie

Remulade kan laves med creme fraiche, men kan også sagtens laves på kun mayonaise. Mayonaise indeholder normalt æg, men den kan faktisk skaffes uden æg.

Jeg har oprettet en ny opskrift på remoulade uden mælk og æg hvor jeg har brugt en opskrift på tofumayonaise, og eller en alm opskrift på remoulade.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-13
Spørgsmål fra   :  Poul Egede Møller
Spørgsmål   :  Kartoffelmos florentine
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Poul Egede Møller   :  
Hej Poul

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber svarer til det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-12
Spørgsmål fra   :  Sanne Engberg
Spørgsmål   :  tarallini
I opskriften indgår bl.a   :  ?
Bemærkninger   :  
søger opskriften på italienske tarallini, som er nogle små grisini lignende runde kiks/ brød !

Svar til Sanne Engberg   :  
Hej Sanne

Opskriften du efterlyser har jeg kunnet finde under 2 navner Tarallini og taralli, jeg ved ikke hvilket navn som er det rigtige.

Jeg har oversat en opskrift til dansk som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-12
Spørgsmål fra   :  palle hadbjerg
Spørgsmål   :  scramblet-æg
I opskriften indgår bl.a   :  æg bacon pølser
Bemærkninger   :  


Svar til palle hadbjerg   :  
Hej Palle

Jeg har fundet en opskrift frem på scrambled eggs som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-12
Spørgsmål fra   :  hanne dalin
Spørgsmål   :  pane kage dej
I opskriften indgår bl.a   :  hej er der ikke en opskrift uden at der skal være hornnig i for jeg har et barn der ikke kan li hornnin med venlig hilsen hanne dalin
Bemærkninger   :  


Svar til hanne dalin   :  
Hej Hanne

jeg laver mine pandekager altid ude honning: 3aeg, 6Spsk mel, lidt salt og lidt sukker, sodavand saa meget at dejen bliver floedende. Du kan putte mere sukker i dejen for at faa den soed. Vi spiser pandekagene uden sukker med bolognese-sovs.

Simone




2009-09-11
Spørgsmål fra   :  Ove
Spørgsmål   :  Figenlikør
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Ove   :  
Hej Ove

Det har ikke være muligt at finde frem til en opskrift på figen likør.

Beklager meget
Per




2009-09-10
Spørgsmål fra   :  valdemar jensen
Spørgsmål   :  syltede krejer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til valdemar jensen   :  
Hej Valdemar

Jeg kender ikke krejer, men jeg tænker på om det måske kunne være kræger du tænker på.

Desværre har vi ingen opskrifter med hverken krejer eller kræger.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-10
Spørgsmål fra   :  simone wolf
Spørgsmål   :  kärnemälk koldskaal
I opskriften indgår bl.a   :  kärnemälk, sukker,...?
Bemærkninger   :  
bliver spist med kammerjunker

Svar til simone wolf   :  
Hej Simone

Vi har en del forskellige opskrifte på koldskål, og jeg har fundet nogle stykker frem her som jeg vil sende et link til.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-10
Spørgsmål fra   :  rosa juhl
Spørgsmål   :  junglekage
I opskriften indgår bl.a   :  bl.a. grahamsmel bananer ananas
Bemærkninger   :  
bages i bradepande

Svar til rosa juhl   :  
Hej Rosa

Vi har netop modtaget en opskrift som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-09
Spørgsmål fra   :  AnneMarie B. Nielsen
Spørgsmål   :  syltede svedskeblommer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til AnneMarie B. Nielsen   :  
Hej AnneMarie

Jeg mener ikke der er den helt store forskel på blommer, andet en du kan bruge vore blomme opskrifter.

Se syltede blommer her

Prøv også at søg på (blommer I)

Med venlig hilsen
Per




2009-09-09
Spørgsmål fra   :  Arthur Winterskov
Spørgsmål   :  Geled lavet af Vindruer
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg vil gerne høre hvordan man lave vindrue geled, jeg har mange Vindruer som er tvedmodne og vil gerne lave geled, som min Mor lavede, det smagte godt sammen med æbelskiver. venlig hilsen Arthur
Bemærkninger   :  


Svar til Arthur Winterskov   :  
Hej Arthur

Jeg har fundet en opskrift frem på vindruegele som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-07
Spørgsmål fra   :  ingap
Spørgsmål   :  mormor gryde
I opskriften indgår bl.a   :  svinesmåkød karry, æbler og svesker
Bemærkninger   :  


Svar til ingap   :  
Hej Ingap

Det har ikke være muligt at finde frem til en opskrift på mormorgryde.

Beklager meget
Per




2009-09-07
Spørgsmål fra   :  njor
Spørgsmål   :  rimmet laks
I opskriften indgår bl.a   :  laks salt ?
Bemærkninger   :  


Svar til njor   :  
Hej Njor

Jeg mener at rimet staves med et m og ikke to, vi har i hvert fald en opskrift på rimet laks som jeg vil sende et link til her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-05
Spørgsmål fra   :  Poul Erik Pedersen
Spørgsmål   :  diabetiker opskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hej Jeg har lige fået konstanteret sukkersyge og har ikke en snus forstand på det nye mad jeg skal have,og derfor ville jeg gerne have uge mad planer hvis det kan lade sig gøre. MVH Poul Erik

Svar til Poul Erik Pedersen   :  
Hej Poul

Vi har ikke pt. mulighed for at udarbejde ugemadplan til diabetikere, men vi har jo nogle opskrifter TIL diabetikere som du finder under menupunktet opskrifter.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-05
Spørgsmål fra   :  karen holst
Spørgsmål   :  Brocheta
I opskriften indgår bl.a   :  brød tomater
Bemærkninger   :  


Svar til karen holst   :  
Hej Karen

Jeg har fundet en opskrift frem på bruchetta her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-04
Spørgsmål fra   :  Kirsten Madsen
Spørgsmål   :  Tunmousse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne høre om i har en opskrift uden mælk/fløde eller creme fraiche.

Svar til Kirsten Madsen   :  
Hej Kirsten

Vi har en opskrift på mælkefri tunmousse hvor der bruges en mælkefri opskrift ¨på creme fraiche, så hvis du ikke lige synes om opskriften her kan det være at du kan bruge en anden opskrift på tunmousse med denne mælkefri creme fraiche.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per


Jeg har selv mælkeallergi, ved man tit søger på opskrifter uden mælk, de fleste der kommer frem er med mælk... Men ang. tunmousse, kan du bruge mayonaise og persille, salt og peber evt rejer.. Det skal være Graastens mayonaise, der er intet mælk i.

Mvh Pia




2009-09-04
Spørgsmål fra   :  lotte jørgensen
Spørgsmål   :  farmerbøffer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til lotte jørgensen   :  
Hej Lotte

Jeg har fundet en opskrift frem på farmerbøf som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-03
Spørgsmål fra   :  Bent Lauring
Spørgsmål   :  Maskeret Blomkål
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Bent Lauring   :  
Hej Bent

Jeg har fundet en opskrift frem som vi har afprøvet og taget billeder til, som jeg vil sende et link til her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-03
Spørgsmål fra   :  Hanne
Spørgsmål   :  Svensk farsret
I opskriften indgår bl.a   :  hakket svinekød, mosede kartofler. Tilbehør: ærter og gulerødder, kartofler og løg i både - ved siden af farsen i ovnen, ymer/dild dressing.
Bemærkninger   :  
gammel opskrift, som jeg lavede da jeg var i huset for 30 år siden...muligvis en gammel Karoline-opskrift!!

Svar til Hanne   :  
Hej Hanna

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på svensk farsret.

Beklager meget
Per




2009-09-03
Spørgsmål fra   :  A Dyrholm
Spørgsmål   :  bringenbær
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad er bringenbær det er norsk
Bemærkninger   :  


Svar til A Dyrholm   :  
Hej A Dyrholm

Min ordbog siger at bringebær er hindbær på Norsk.

På wikipedia skriver de om bringebær, og der er et par billeder som også ligner hindbær.

Besøg Wikipedia her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-03
Spørgsmål fra   :  Inger
Spørgsmål   :  Provence krydderi
I opskriften indgår bl.a   :  Provence krydderi Kan man selv lave det Hvordan
Bemærkninger   :  


Svar til Inger   :  
Hej Inger

Jeg mener at provnece krydderi er det samme som du finder i butikkerne som heder Herbes De Provence.

Herbes de Provence, blanding af tørrede franske krydderurter med varierende indhold, ofte bl.a. timian, merian, rosmarin og basilikum.

Med venlig hilsen
Per




2009-09-02
Spørgsmål fra   :  Helen Wolthers
Spørgsmål   :  Leverpostej !!
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg vil meget gerne have hjælp til at finde en opskrift på Leverpostej men på ENGELSK !!! er der mon nogen der kan hjælpe mig Mvh Helen Wolthers
Bemærkninger   :  
Det skal være alt der er oversat :-)

Svar til Helen Wolthers   :  
Hej Helene

Vi har kun opskrifterne på dansk her så det kan jeg ikke hjælpe med.

Beklager meget
Per




2009-09-01
Spørgsmål fra   :  Jørgen Andersen
Spørgsmål   :  vildsvinemarineret svinekam
I opskriften indgår bl.a   :  svinekam m/tilbehør: rødbede/æblesalat kartofler halve abrikoser med gele sauce
Bemærkninger   :  
savner opskrift på marinaden

Svar til Jørgen Andersen   :  
Hej Jørgen

Jeg har fundet en opskrift frem på svinekam som vildsvin som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-01
Spørgsmål fra   :  Tone Ahlsen
Spørgsmål   :  brød og boller
I opskriften indgår bl.a   :  må være uten gluten og gjær og melk
Bemærkninger   :  


Svar til Tone Ahlsen   :  
Hej Tone

Vi har en enkelt opskrift som opfylder dine ønsker, så den vil jeg sende et link til her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-09-01
Spørgsmål fra   :  Helle Krath
Spørgsmål   :  Henkogning
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Kan man stadig købe en henkognings gryde? ved i hvor?

Svar til Helle Krath   :  
Hej Helle

Jeg har fundet en butik på nettet som har nogle glas de kalder for henkogningsglas.

Men de glas på billedet ligner de syltekrukker/glas som jeg har købt i den lokale Imerco, så jeg vil tro at de fleste isenkræmmere har sådanne glas.

Besøg netbutikken her

Med venlig hilsen
Per

Upps det var ikke henkogningsglas du spurgte efter.
Du behøver ikke en henkogningsgryde, du kan bruges en rumelig gryde og lægge en karkklud i bunde, og sæt glas heri så de støtter hinanden.






Se spørgsmålene for januar 2009

Se spørgsmålene for februar 2009

Se spørgsmålene for marts 2009

Se spørgsmålene for april 2009

Se spørgsmålene for maj 2009

Se spørgsmålene for juni 2009

Se spørgsmålene for juli 2009

Se spørgsmålene for august 2009

Se spørgsmålene for september 2009

Se spørgsmålene for oktober 2009

Se spørgsmålene for november 2009

Se spørgsmålene for december 2009