Spørgsmål efter opskrift

2007-09-30
Spørgsmål fra   :  E. Poulsen
Spørgsmål   :  sursøta(med svensk ø)
I opskriften indgår bl.a   :  Der er bl.a. kommen i.
Bemærkninger   :  
Svensk franskbrød, som IRMA for nogle år siden forhandlede, men ikke gør mere, desværre.

Svar til E. Poulsen   :  
Hej E. Poulsen

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på sursøtabrød

Beklager meget
Per




2007-09-30
Spørgsmål fra   :  mie jacobsen
Spørgsmål   :  lagkage i 3 etager
I opskriften indgår bl.a   :  digestive, jordbær, creme fraiche og ???
Bemærkninger   :  
jeg har forlist min opskrift på en lækker lagkage i 3 etager med digestive kiks og friske jordbær med noget creme af creme fraiche tror jeg nok.

Svar til mie jacobsen   :  
Hej Mie

Det har ikke været muligt at finde frem til en lagkageopskrift med digestivekiks som du beskriver.

Beklager meget
Per




2007-09-29
Spørgsmål fra   :  Lotte Brandi
Spørgsmål   :  sprængning af kød
I opskriften indgår bl.a   :  ????????????????????????????????????
Bemærkninger   :  
Vi er nogle "koner" der har diskuteret "sprængning af kød" kan man det nu til dags, i positiv fald hvordan ? På forhånd TAK. Med venlig hilsen Lotte

Svar til Lotte Brandi   :  
Hej Lotte

Det kan man godt nu til dags, det som man ikke kan i privat husholdning det er at skaffe nitritsalt, det er kun i industrien det må bruges, men almindeligt salt er ok at bruge.

Sen sprænglage består af vand, salt og sukker/brun farin, og evt. krydderier, mængden af salt og sukker kan variere efter kød og smag.
Jeg har fundet nogle opskrifter frem til dig her som du måske kan hente inspiration fra.

Se sprængopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-29
Spørgsmål fra   :  Overlade
Spørgsmål   :  Grønne tomater syltet som blommer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg er ikke sikker på titlen, men Mor havde en opskrift hvor grønne tomater blev syltet som blommer. Mon nogen skulle kende den. Med venlig hilsen.

Svar til Overlade   :  
Hejsa

Nu ved jeg ikke hvordan du mener blommerne bliver syltet, men måske det er de sødsyltede tomater som du er ude efter, men vi har flere forskellige opskrifter på syltede grønne tomater som jeg vil sende til dig, så har du mulighed for at vælde den opskrift som du syntes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-29
Spørgsmål fra   :  Michael Jensen
Spørgsmål   :  gravad grise klump
I opskriften indgår bl.a   :  salt sukker dild klump af gris.om der skal mere i ved jeg ikke
Bemærkninger   :  
hvor meget af hvert og hvor lang tid skal det stå

Svar til Michael Jensen   :  
Hej Michael

Jeg har kun gravet laks, og her er det 2 dele salt og 3 dele sukker som gnides ind i laksen, herefter drysses der stødt fennikel over og den får lov til at trække 2 dage hvorefter laksen skrabes fri og dil drysses over inden den skæres i skiver.

Men jeg har fundet en opskrift frem på en gravad svinemørbrad som du måske kan bruge, da klumpen formentlig er noget større end mørbraden så skal den nok have en 3-4 dage.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-29
Spørgsmål fra   :  Pia
Spørgsmål   :  drømmekage agtig
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
En slags drømmekage, bare toppen er hvis i stedet for brun som den er på alm drømmekage

Svar til Pia   :  
Hej Pia

De opskrifter som vi har liggende på drømmekage bruger mørk farin, hvis du i stedet bruger lys farin så bliver toppen jo også noget lysere, skal den være hvid så skal du næsten over i noget med flormelis, men den ved jeg så ikke lige hvordan toppingen bliver, men det kan du måske prøve dig frem til?

Med venlig hilsen
Per




2007-09-28
Spørgsmål fra   :  Palle Tauris
Spørgsmål   :  Paradisæblegranité
I opskriften indgår bl.a   :  Vand, paradisæblesaft, sukker +?
Bemærkninger   :  
Jeg har en masse smukke røde paradisæbler, som man må kunne fremstille granité af. Findes der en opskrift, eller skal jeg begynde fra bunden?

Svar til Palle Tauris   :  
Hej Palle

Jeg har fået kokken til at skrive en opskrift ned som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-28
Spørgsmål fra   :  Inge Mwahlu Nyby
Spørgsmål   :  glutenfri flutes
I opskriften indgår bl.a   :  Søger opskrift på lækre flutes eller madbrød evt. med krydderurter og hvidløg
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Mwahlu Nyby   :  
Hej Inge

Vi har jo oprettet kategorier med forskellige fødevareallergier, og der iblandt en kategori med glutenallergi som du finder hvis du vælger menupunktet opskrifter og så scroller lidt ned på siden og vælger punktet fødevareallergi så er der her et punkt med glutenallergi.

Her finder du opskrifter opdelt efter retter, men det er også muligt at søge på navnet i de glutenfrie opskrifter.

Se glutenfrit brød her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-27
Spørgsmål fra   :  Helle Madsen
Spørgsmål   :  stegte rodgrugter med svampe og rodfrugts timbaler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har fundet en opskrift på dyreryg med vildtsauce og svampe, her på siden. Som tilbehør er det i kommentaren oplyst er der brugt "stegte rodgrugter med svampe" og rodfrugts timbaler". Mit spørgsmål er,hvor finder man opskriften ?

Svar til Helle Madsen   :  
Hej Helle

Normalt vil du kunne finde de nævnte opskrifter ved søgning på navnet i søgefeltet øverst på siden, men lige de stegete rodfrugter var ikke at finde så dem har jeg tilføjet i kommentaren.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-27
Spørgsmål fra   :  Anette
Spørgsmål   :  øllerbrød
I opskriften indgår bl.a   :  rugbrød, sukker, vand, hvidt-øl
Bemærkninger   :  
Rugbrød lægges i blød i vand og koges sammen med ingredienser. Spises ofte sammen med mælk eller/og flødeskum. Kan både spises som morgenmad men også som aftensmad. Børn elsker det som regel

Svar til Anette   :  
Hej Anette

Jeg har fundet en opskrift frem som vi har afprøvet og taget billeder af, håber du vil syntes om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-27
Spørgsmål fra   :  lillian jeppesen
Spørgsmål   :  drinks
I opskriften indgår bl.a   :  rom-kokusmælk-ananas
Bemærkninger   :  
hvad er navnet på denne drinks..vil meget gerne have opskriften. venlig hilsen fra gillian

Svar til lillian jeppesen   :  
Hej Lillian

Det må næsten være pinacolada, så det vil jeg sende dig en opskrift her.

Se pinacoladaopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-26
Spørgsmål fra   :  troels rex
Spørgsmål   :  aeggekage
I opskriften indgår bl.a   :  aeg
Bemærkninger   :  
aeggekage der ikke falder sammen hvad skal der tilsaettes for den er luftig og ikke falder sammen

Svar til troels rex   :  
Hej Troels

Jeg har ikke noget rigtig fif til æggekage, men du kunne jo prøve opskriften på ovnbagt æggekage herunder, den hæver ret meget op i ovnen og falder sammen når den kommer ud, men jeg syntes selv den er ret luftig.

Se æggekageopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-26
Spørgsmål fra   :  christian
Spørgsmål   :  öllebröd
I opskriften indgår bl.a   :  carlsberg bajer og dansk rugbröd
Bemærkninger   :  


Svar til christian   :  
Hej Christian

Det er nu ikke bajer men hvidtøl som bruges til øllebrød, jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-26
Spørgsmål fra   :  lars
Spørgsmål   :  Tjekkisk Gullasch
I opskriften indgår bl.a   :  Har i en opskrift på Tjekkisk Gullasch, den der bliver serveret med knødel. jeg har opskriften på Knødel, det er mere den sovserige traditionelle tjekkiske gullasch med ikke ret meget kød i (efter danske forhold) jeg søger. med venlig hilsen Lars
Bemærkninger   :  


Svar til lars   :  
Hej Lars

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på tjekkisk goullasch

Beklager meget
Per




2007-09-26
Spørgsmål fra   :  Anne Nielsen
Spørgsmål   :  lagkage lavet som rolade
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
lagkage lavet som rolade. tænker hvad fyld der ville være godt.

Svar til Anne Nielsen   :  
Hej Anne

Jeg er ikke helt med på hvad det er som du har tænkt dig, men hvis det er at du vil bruge lagkagefyld til at rulle ind i en roulade, så er jeg ikke sikker på det vil fungere så godt da lagkagefyld er noget mere flydende end fyld til roulade, og jeg tror meget af fyldet vil blive presset ud når du ruller den.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-25
Spørgsmål fra   :  Gert Christensen
Spørgsmål   :  Californisk frugtsuppe
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Søger en opskrift der kan sammenlignes med det man engang købte der hed Californisk frugtsuppe, den var vist fra BLÅ BÅND. Suppen var næsten klar og lidt tyk i konsistensen og indeholdt frugtstykker. Jeg spiste den gerne varm og med tvebakker i. Kan nogen huske denne suppe?

Svar til Gert Christensen   :  
Hej Gert

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Californisk frugtsuppe.

Beklager meget
Per




2007-09-25
Spørgsmål fra   :  Jane Røjgaard
Spørgsmål   :  mælkefri tunmousse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har før lavet fedtfattig tunmousse ved at røre tun op med A38, salt og peber og tilsætte hakket bladselleri. Jeg søger nu en fedtfattig og mælke - hvede-majsmel-fri tunmousse opskrift. Tak for hjælpen, hvis det lykkes, for det er svært det her.

Svar til Jane Røjgaard   :  
Hej Jane

Ja det er ikke helt nemt, faktisk er det eneste jeg lige kan komme i tanke om miraclewip eller anden mayoanaise, men på miracle wip står der stilvelse på indholdslisten, men ikke noget om hvilken type stivelse, men måske du ved det ??

Men så ellers brug det som erstatning for A38.

Med venlig hilsen
Per

Jane har siden selv skrevet dette:

Hej igen
Jeg har skrevet til producenten af Miracle wip, for at få svar på hvad det er for en stivelse der er brugt, men der er intet svar kommet. Jeg tror det er majs eller hvede, så det tør jeg ikke bruge.

Men!!! I Jonna Deibjergs bog "Mælkeallergi" har jeg fundet en opskrift på mælkefri "Creme fraiche" som jeg kan bruge til min tunmousse. Hvis der er andre der er interesseret lyder opskriften på min tunmousse nu således:

1 dåse tun
kødet af 1 tomat hakket
blegselleri hakket
½ lille løg hakket
Det hele røres op med mælkefri "Creme fraiche" til passende konsistens.

Opskrift på "Creme Fraiche"
30 g fin rismel (fra urtekram)
3 dl vand
½ tsk salt
1-2 tsk citronsaft
30 g mælkefri margarine

Rismel og vand koges i 10 min. under jævnlig omrøring. Gryden tages af kogepladen og står i få minutter. De øvrige ingredienser røres grundig sammen med rismassen, så et evt. bundfald i gryden kommer med. Massen afkøles inden brug. Kan opbevares til senere brug i køleskab.




2007-09-25
Spørgsmål fra   :  heidi
Spørgsmål   :  köfka
I opskriften indgår bl.a   :  kartofler i skiver,tomater i skiver og en fars af oksekød med krydderier
Bemærkninger   :  
lægges i lag og tilberedes i en bradepande

Svar til heidi   :  
Hej Heidi

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på køfka.

Beklager meget
Per




2007-09-25
Spørgsmål fra   :  Niels Chr. Stokholm
Spørgsmål   :  bæver
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har ryg og køller fra to bæver,kan jeg tilberede det som råvildt.og skal det evt. vandes ud med kærnemælk eller?,har i nogle forslag til en måde at tilberede det på.

Svar til Niels Chr. Stokholm   :  
Hej Niels chr.

Det har ikke være muligt at finde frem til opskrifter på bæverryg og bæverkølle.

Beklager meget
Per




2007-09-25
Spørgsmål fra   :  vibse
Spørgsmål   :  frugtlage
I opskriften indgår bl.a   :  en lage til at ligge frugt stykker i så de holder sig friske når de er skåret?
Bemærkninger   :  


Svar til vibse   :  
Hej Vibse

Jeg ved ikke om du tænker på lagen som til konserverede frugter, for det er det første som jeg lige tænker på, og det er jo en sukkerlage, f.eks. 1 l. vand og 500 g. sukker som koges op så sukkeret er smeltet og herefter køles lagen ned inden den hældes over frugten, du kan jo tilsætte lidt krydderi i form af vanillestang eller stjerneanins.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-25
Spørgsmål fra   :  Mie Larsen
Spørgsmål   :  Tamales ???????
I opskriften indgår bl.a   :  Der er pakker af majsbrød hvor man kommer kød grønsager som er skåret småt ud ind i majsdejen. flæskesvær er der også i , de bliver formet til en halvmåne, kogt i olie, serveres med Guacamole og en anden hvid ting, hvor det nok er lange hvide strimler af løg eller noget, måske blandet med mayonaise ??? det smager himmels godt, og har endnu ikke fundet nogen som kan hjælpe mig, kan i ??? Hilsen MIe
Bemærkninger   :  


Svar til Mie Larsen   :  
Hej Mie

Jeg har fundet en tamalesopskrift frem på til dig her som jeg håber er opskriften du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-24
Spørgsmål fra   :  Gerda Hansen
Spørgsmål   :  Fedtkål
I opskriften indgår bl.a   :  Kartofler, Hvidkål, flæsk, (revelsben)
Bemærkninger   :  
Noget med at det lægges lagvis i gryden og koger til det er mørt, for mig lyder det som (hvid brunkål)

Svar til Gerda Hansen   :  
Hej Gerda

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber svarer til det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-24
Spørgsmål fra   :  Jonna Jensen
Spørgsmål   :  Frøsnappere
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Snoede franskbrødsagtige "svampede" stænger. IKKE lavet af butterdej !! Som jeg husker dem, er der noget ost med udenpå snoningerne, og masser af birkes og evt. sesamfrø.

Svar til Jonna Jensen   :  
Hej Jonna

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på frøsnappere.

Beklager meget
Per




2007-09-23
Spørgsmål fra   :  Lone Pousel
Spørgsmål   :  spinat
I opskriften indgår bl.a   :  spinat
Bemærkninger   :  
er det OK at anvende optøet spinat i en tærte, bage tærten og derefter fryse den ned og senere tø den op og lune den i ovnen fær servering ????

Svar til Lone Pousel   :  
Hej Lone

Ja det er ok at genopvarme spinat, dog ikke til små børn.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-23
Spørgsmål fra   :  susanne madsen
Spørgsmål   :  Bønnesalat
I opskriften indgår bl.a   :  bønner, feta, noget marinade(olie),pinjakerner,rødløg
Bemærkninger   :  
Det var brugt som tilbehør til rødt kød, og hasselbagte kartofler

Svar til susanne madsen   :  
Hej Susanne

Det må næsten være noget lignende vore opskrift på Balsamico-marinerede grønne bønner, dog er der i vore opskrift ikke pinjekerner, men det kan du jo vælge at tilføje.

Se opskriften her:

Med venlig hilsen
Per




2007-09-22
Spørgsmål fra   :  Margrete
Spørgsmål   :  Dessert til gullaschsuppe
I opskriften indgår bl.a   :  Hele familien - 17 i alt - skal samles til den årlige familieweekend. Vi skal klare aftensmad fredag, hvor alle ankommer. Vi har tænkt at servere en mættende gullaschsuppe med masser af grøntsager og brød til. Men hvad kan vi servere bagefter - og det skal ikke være ost. Noget let, lækkert og nemt. Men alligevel noget som runder et godt måltid af.
Bemærkninger   :  


Svar til Margrete   :  
Hej Margrete

Jeg syntes måske ikke at det skulle være nødvendigt med dessert til en gullaschsuppe, som du selv nævner er den meget mættende, men hvis der skal dessert til og det skal være nemt så ville jeg da foreslå en gang is.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-22
Spørgsmål fra   :  Keldor Rasmussen
Spørgsmål   :  Nøddenugatkade
I opskriften indgår bl.a   :  ligesom lagkagebunder men med marengs ovenpå ,ligesom bedstefars skæg, bages i bradepande
Bemærkninger   :  
kagen deles i 4 stk. og lægges sammen med flødeskum hvori der er rørt 100 gr smeltet nugat

Svar til Keldor Rasmussen   :  
Hej Keldor

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på nøddenugatkage.

Beklager meget
Per




2007-09-21
Spørgsmål fra   :  Edith Farving
Spørgsmål   :  kartoffeltoppe
I opskriften indgår bl.a   :  rester af kartoffelmos
Bemærkninger   :  
kan købes i foretninger som toppe frosen der skal bages i ovnen

Svar til Edith Farving   :  
Hej Edith

De heder noget så fint som Pommes duchesse og jeg har fundet en opskrift frem til dig her som vi tidligere har afprøvet og taget billeder af.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-21
Spørgsmål fra   :  annelise øgelund
Spørgsmål   :  ved ikke
I opskriften indgår bl.a   :  mørbrad,oksefars,bacon. hvist også hvidkål
Bemærkninger   :  
man banker mørbraden ud og lægger fars og bacon over tror jeg. har fået retten engang og den smagte bare godt.

Svar til annelise øgelund   :  
Hej Annelise

Det er ikke en beskrivelse der siger mig noget, men det er nu alligevel lykkedes at finde frem til en opskrift som minder om det som du beskriver, håber det er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-20
Spørgsmål fra   :  Aase Thomsen
Spørgsmål   :  fremstilling af æblejuice
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Aase Thomsen   :  
Hej Aase

Du kan jo købe små elektriske saftpressere, men skal det være i stor skala skal du have fat i et mosteri, på dansk hjemmeproduktion findes der flere af slagsen.

Besøg hjemmesiden her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-20
Spørgsmål fra   :  Inge Mwahlu Nyby
Spørgsmål   :  Porretærte
I opskriften indgår bl.a   :  Selvfølgelig masser af porrer og absolut ingen gluten
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Mwahlu Nyby   :  
Hej Inge

Jeg har parret to opskrifter som jeg håber fungere, en glutenfri bund og et fyld som jeg selv har afprøvet for nyligt.

Se opskrifte her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-20
Spørgsmål fra   :  Lilli Bruntse Hansen
Spørgsmål   :  Saft af aroniabær
I opskriften indgår bl.a   :  aroniabær
Bemærkninger   :  
Jeg kunne godt tænke mig at producere noget aroniasaft af de mange bær jeg har på et træ i haven - har i en opskrift på aroniasaft?

Svar til Lilli Bruntse Hansen   :  
Hej Lilli

Jeg kender ikke aronia bær, men den normale fremgangsmåde for fremstilling af saft er jo at du lægger de skyllede bær i en gryde med lidt vand, herefter bringer du langsomt gryden i kog og koger indtil bærrene er kogt godt ud. Så hældes bærrene i en saftpose og drypper af nogle timer.

Den afdryppede saft måles af og hældes i en gryde, koges op og skummes af, sukker tilsættes og koges op igen og skummes, når saften er gået af kog tilsætter du lidt atamon hvis saften skal gemmes, og hældes på rene atamonskyllede flasker.

Af sukker må du prøve dig lidt frem, normalt bruges 2-300 g. sukker pr litter saft.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-20
Spørgsmål fra   :  palle petersen
Spørgsmål   :  forårsruller
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg søger en opskrift til forårruller. Både dej og fyld. Kan man købe eb færdig dej ? Hvorfor er der ingen forårsruller med svinekød i butikkerne.
Bemærkninger   :  


Svar til palle petersen   :  
Hej Palle

Vi har en kategori med forårsruller og forskellige andre ruller som jeg vil sende til dig, så har du mulighed for at vælge den eller de opskrifter som passer dig bedst.

Se forårsrulleopskrifter her


Jeg kender ikke grunde til at der ikke bruges svinekød til forårsruller i butikkerne, men jeg vil tro at det har noget at gøre med at der er mere smag i oksekød.


Som færdig dej mener jeg at du kan bruge filodej.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-19
Spørgsmål fra   :  lone knudsen
Spørgsmål   :  barbecuemarinerede ribben
I opskriften indgår bl.a   :  flade ben, barbecuemarinade
Bemærkninger   :  
tilbehør; coolslaw, salat el kartoffelbåde

Svar til lone knudsen   :  
Hej Lone

Jeg er selv meget glad for opskriften på amerikanske marinerede spareribs, så denne opskrift vil jeg sende til dig her, så håber jeg den falder i din smag.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-17
Spørgsmål fra   :  lene kanstrup
Spørgsmål   :  frugt-grønsagssaft
I opskriften indgår bl.a   :  frugtsaft og grønsagssaft eller juice
Bemærkninger   :  
Jeg har fået en maskine som kan presse saft fra frugt og grønsager, men mangler nogle opskrifter. jeg håber i kan hjælpe da jeg vil bruge maskinen til at lave frisk frugt/grønsags-juice

Svar til lene kanstrup   :  
Hej Lene

Jeg har ikke selv erfaring med frugt og grøntsagssafter så det kan jeg desværre ikke hjælpe med, men der findes en bog "Den store bog om juicer og smoothies" som du kan prøve om du kan findem, den indeholder masser af opskrifter.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-17
Spørgsmål fra   :  birte knudsen
Spørgsmål   :  paradisæblegrød
I opskriften indgår bl.a   :  paradisæbler som grød eller æblekage jeg har kogt dem og siet dem så nu har jeg en dejlig grød men jeg har ikke prøvet det før men vi har dem i haven og så syntes jeg at jeg ville prøve det jeg har ogse kogt hyllebær og vil gerne lave saft jeg har kogt dem og siet dem så der en ren saft meget kraftig hvordan skal jeg gemme saften med venlig hilsen birte
Bemærkninger   :  


Svar til birte knudsen   :  
Hej Birte

Det lyder jo til at du allerede har lavet grøden så jeg går ikke ud fra det er nødvendigt at svare på dette.

Saften fra hyldebærene kan du gemme på atamonskyllede flasker, skal du gemme den længe er det også en god ide at tilsætte atamon til saften. Alternertivt kan du gemme saften på skyllede mælkekartonner som du fryser ned, så er atamon ikke nødvendig.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-16
Spørgsmål fra   :  Vigdis
Spørgsmål   :  polarbrød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Polarbrød er små, runde brød fra Sverige. Fins i flere smaksvarianter. Noen som har oppskrift på disse?

Svar til Vigdis   :  
Hej Vigdis

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på polar brød.

Beklager meget
Per




2007-09-16
Spørgsmål fra   :  Annette Neigaard
Spørgsmål   :  Blommemarmelade
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad gør jeg ved blommemarmelade, der er blevet for stiv?
Bemærkninger   :  


Svar til Annette Neigaard   :  
Hej Annette

Hvis den er blevet så stiv at du ikke syntes du kan bruge den så kan du prøve at koge den op og tilsætte noget vand, evt. noget blommesaft, jeg er ikke 100% sikker på resultatet, men sådan som gele kan fint koges op.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-15
Spørgsmål fra   :  Isa Rasmussen
Spørgsmål   :  gule klap
I opskriften indgår bl.a   :  æggeblomme sukker. (tror hun kom bagepulver, for at få dem til at hæve)
Bemærkninger   :  
Jeg er ved at søge efter min farmors gamle opskrifter, mange af hendes gamle opskrifter er gået tabt, eller ikke kan laves. Hun lavede nogen margens af æggeblommerne, som kaldte gule klap, er der nogen som kender til sådan nogen? Jeg har skrevet de ingredienser jeg ved der skal i.

Svar til Isa Rasmussen   :  
Hej Isa

Inge har sendt os en opskrift som jeg håber er den du efterlyser.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-15
Spørgsmål fra   :  Marianne præsius
Spørgsmål   :  Syltede chilli
I opskriften indgår bl.a   :  Chilli
Bemærkninger   :  
Jeg vil også gerne vide om de kan fryses.

Svar til Marianne præsius   :  
Hej Marianne

Jeg har fundet nogle opskrifter frem på syltede chilli her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskrifterne her

Du kan også fryse chilifrugterne, hele eller halverede uden kerner.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-15
Spørgsmål fra   :  Erik Olsson
Spørgsmål   :  Bruchietta
I opskriften indgår bl.a   :  En slags hvidløgsbrød, med tomat og Basilikum ?
Bemærkninger   :  
Bruges som snack eller forret.

Svar til Erik Olsson   :  
Hej Erik

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil syntes om, det er endda en opskrift som vi har afprøvet og lagt billeder på.

Se opskriften her:

Med venlig hilsen
Per




2007-09-14
Spørgsmål fra   :  Irma Sörensen
Spørgsmål   :  Sejopskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  jeg söger oplysning om forskellige måder at tilberede fisken SEJ
Bemærkninger   :  


Svar til Irma Sörensen   :  
Hej Irma

Vi har fået et par forslag fra brugerne her på kogebogen som jeg her vil sende videre til dig.

De bedste fiskefrikadeller jeg har fået... Hak sejkødet fint sammen med et par løg, æg,salt og pebber, lidt mælk eller fløde og tilsæt mel indtil konsistensen passer, steg frikadellerne på en ikke for varm pande indtil de har fået en god farve.
Egon Carlsen


du skal bruge 600 gr lyssej porer 2/3stk 4gulerøder som skærer iskiver og lægger i ildfastfad oven på lægger du sej som er skårret i minder stk salt peber persilde og et par smør klatter skal have 40minutter ved 160 gr ovnen skal være varm fra start.
wiily korsgaard


Generelt vil jeg sige at du kan bruge sej i stedet for torskefisk, så jeg vedhæfter også et link til disse opskrifter.

Se torskefiskopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-13
Spørgsmål fra   :  Heidi
Spørgsmål   :  Chokoladekage med glasur
I opskriften indgår bl.a   :  kakao eller chokolade. Måske begge dele.
Bemærkninger   :  
Jeg søger en speciel chokoladekage jeg en gang har fået til noget sammen komst. Jeg husker især glasuren der vel var lavet af noget kokos,kakao og smør evt. Den var hvert fald lidt fed i det glasuren,men det gjorde bare chokoloadekagen endnu mere lækker.

Svar til Heidi   :  
Hej Heidi

Kagen som du søger skulle være "den du ved nok" ja det heder den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-13
Spørgsmål fra   :  birgit mikkelsen
Spørgsmål   :  karvrin svensk sødt rudbrød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
irma har haft det på et tidspunkt det var fra pågens

Svar til birgit mikkelsen   :  
Hej Birgit

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på karvrinbrød.

Beklager meget
Per




2007-09-13
Spørgsmål fra   :  Anders Arkner
Spørgsmål   :  brod
I opskriften indgår bl.a   :  hvedemel, gaer, vand
Bemærkninger   :  
min maskine har et engelsk keyboard og kan ikke skrive ae, oe og aa som er udelukkeende danske bogstaver. Deres sogemaskine kan ikke finde brod, hvedebrod. Hvordan kan dette overkommes. Med venlig hilsen. Anders, Sydafrika.

Svar til Anders Arkner   :  
Hej Anders

Der er 2 muligheder når du ikke har æ ø og å på keyboardet.

Når du bruger søgefeltet kan du undlade æ ø og å og så blot lave et mellemrum, dette giver en del flere uønskede resultater men den kan bruges.

Den anden mulighed er at vælge menupunktet opskrifter, og her vælge retter, så skal du rulle et stykke ned på siden for at finde kategorien med brød, boller og kiks.

Se brødopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-12
Spørgsmål fra   :  Rita Gissel
Spørgsmål   :  tærte tatin
I opskriften indgår bl.a   :  æbler kommes i smeltet sukker på panden. Der skal en dej over og skal bages i ovnen
Bemærkninger   :  


Svar til Rita Gissel   :  
Hej Rita

Jeg tror du tænker på tarte tatin, sådan er opskriften i hvert fald stavet her på kogebogen.

Se opskriften her:

Med venlig hilsen
Per




2007-09-12
Spørgsmål fra   :  Inge Tingskou
Spørgsmål   :  pioche
I opskriften indgår bl.a   :  Butterdej eller anden dej viklet rundt om "et eller andet" og bagt i ovnen. God til udflugt
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Tingskou   :  
Hej Inge

Jeg kender ikke Pioche men ester har sendt denne opskrift som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Opskriften minder om pirogger, og pirogger nævnes også i opskriften så måske du kan finde yderligere opskrifter ved at søge på navnet i toppen af kogebogen.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-11
Spørgsmål fra   :  Charlotte Barfod
Spørgsmål   :  Frøsnappere
I opskriften indgår bl.a   :  Gær,mel.sukker(æg)mælk,smør,sesamfrø,birkes
Bemærkninger   :  


Svar til Charlotte Barfod   :  
Hej Charlotte

Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på frøsnappere.

Beklager meget
Per




2007-09-11
Spørgsmål fra   :  Annette Kuhlmann
Spørgsmål   :  Pela?
I opskriften indgår bl.a   :  Ost, bacontern og kartoffelskiver
Bemærkninger   :  
Vi har i Frankrig (Samoêns) fået serveret en ret jeg mener hed Pela. Retten blev serveret i en lerskål, og der var kartoffelskiver, bacontern og ost henover. Hertil fik vi en slat med noget tørret skinke med en oliedressing der gjorde at retten ikke blev alt for vammel på grund af osten. Jeg er meget interesseret i opskrift på både salat og osteretten da det bare smagte og mættede usandsynligt godt.

Svar til Annette Kuhlmann   :  
Hej Annette

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Pela.

Beklager meget
Per




2007-09-10
Spørgsmål fra   :  Lotte
Spørgsmål   :  pekankage med limeglasur
I opskriften indgår bl.a   :  pekannødder(mange) smør, sukker, æg, mel (ikke meget) plus noget jeg ikke husker. Glasuren er med smør og limesaft plus flormelis.
Bemærkninger   :  
Det er en kage bagt i springform og pyntet med glasur og tynde skiver af lime, den smagte helt forrygende.

Svar til Lotte   :  
Hej Lotte

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på pecankage med limeglasur.

Beklager meget
Per




2007-09-10
Spørgsmål fra   :  Inger L.
Spørgsmål   :  Kirsten Hyttemejer
I opskriften indgår bl.a   :  salatagurker, eddike, sukker m.m.
Bemærkninger   :  
En opskrift, hvor agurkesalaten skulle stå uden omrøring i nogle dage. men jeg mangler diverse mål.

Svar til Inger L.   :  
Hej Inger

Jeg har ikke kunnet finde frem til huttemeiers opskrift på agurkesalat, men jeg kan ikke forestille mig at den er så meget anderledes fra de opskrifter vi har her på kogebogen.

Se agurkesalatopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-09
Spørgsmål fra   :  Esther
Spørgsmål   :  lakselagkage
I opskriften indgår bl.a   :  laks, rejer, æg, mayonaise,franskbrødsbunder
Bemærkninger   :  
bunderne er meget bløde og uden skorpe

Svar til Esther   :  
Hej Ester

Med lidt hjælp fra Marianne har jeg fundet frem til en sandvichtærte med laks som vi tror er opskriften du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-08
Spørgsmål fra   :  Lissy
Spørgsmål   :  nilgås
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Mine sønner har skudt 2 nilgæs, mangler oplysning om hvordan man tilbereder dem, og kan de i det hele taget spises

Svar til Lissy   :  
Hej Lissy

Jeg kender desværre ikke nilgåsen, men ved en hurtig søgning på google fandt jeg at den skulle være glimrende spise.

Jeg har fundet en opskrift frem på stegt vildgås som jeg vil tro kan bruges.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-08
Spørgsmål fra   :  Frede Kaad Hansen
Spørgsmål   :  Bayeske pølser & Medisterpølser
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har problemer med at finde opskrifter på ovenfornævnte Bayeske Pølser- Winerpølser, samt på Medisterpølser.Jeg vil blive meget taksom for at få disse opskrifter,Og takker meget på forhånd
Bemærkninger   :  
Jeg modtager med stor glæde jeres opskrifter, er det en mulighed for at jeg kan få send opskrifter lidt oftere ? Da ønsker jeg det. Ha en god dag og tak for alle opskrifter Hilsen Frede

Svar til Frede Kaad Hansen   :  
Hej Frede

Vi har en kategori med forskellige pølser, den er måske nok lagt lidt ulogisk da den ligger under retter/pålæg, men det skyldes nok at den startede med spegepølser.

Se pølseopskrifter her


Du skriver ikke hvilken type opskrifter du modtager, men jeg vil tro at det er vore ugeopskrifter som vi sender hver mandag, ønsker du flere opskrifter så er det nok vore ugemadplan som du skal tilmelde dig, det kan du gøre fra forsiden eller via linket herunder.

Tilmelding til ugemadplanen her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-07
Spørgsmål fra   :  jette harboe
Spørgsmål   :  spaghetti med roqufortost
I opskriften indgår bl.a   :  spaghetti med sauce med danablu osti
Bemærkninger   :  
har fået retten på Kreta

Svar til jette harboe   :  
Hej Jette

Måske du kan bruge opskriften på gorgonzolasauce?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-07
Spørgsmål fra   :  sussanna nielsen
Spørgsmål   :  æggekur
I opskriften indgår bl.a   :  æg og brød
Bemærkninger   :  
ved kun der er æg og lidt brød. Den forløber vist 7-14 dage

Svar til sussanna nielsen   :  
Hej Susanne

Vi har fået tilsendt en kur som jeg tror er den du efterlyser og jeg sender et link med til kuren her.

Se kuren her


Generelt er denne type kurer ikke ret sunde for kroppen så jeg må råde dig til forsigtighed med kuren.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  annette ortmeyer
Spørgsmål   :  hovederet med cajun men den skal være nem
I opskriften indgår bl.a   :  hej jeg skal bruge en nem og hurtig opskrift hvor der er cajun inoget man kan lave i et ildfast fad i oven til ca 6 personer på forhånd tak annette ortmeyer
Bemærkninger   :  


Svar til annette ortmeyer   :  
Hej Annette

Jeg forstår ikke dit spørgsmål, cajun er en etnisk betegnelse for den fransktalende befolkning i staten Louisiana i USA, og ikke en ingrediens.

Under lande finder du cajunopskrifter, og dem vil jeg sende dig linket til her.

Se cajunopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  Else Ørberg
Spørgsmål   :  langtidshævet rugbrød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne gøre dejen klar om aftenen, lade det hæve om natten og bage det næste formiddag, så vi kan få friskbagt rugbrød til frokost hvaranden dag. Vi er 2 personer, så der skal kun bages et brød ad gangen. På forhånd tak! Hilsen Else Rugbrødet må gerne have en sprød skorpe og indeholde kerner.

Svar til Else Ørberg   :  
Hej Else

Jeg har fundet en opskrift frem på rugbrød her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  Lis G. Rasmussen
Spørgsmål   :  Havresi
I opskriften indgår bl.a   :  Havregryn og vand og evt noget mere, som jeg ikke kan huske.
Bemærkninger   :  
Vores datter fik det som 1 md gammel. Det blev vist kogt og alt det faste siet fra, så det resterende kunne gi's på sutteflaske. Vores barnebarn har nu samme symptomer, som datteren dengang.

Svar til Lis G. Rasmussen   :  
Hej Lis

Jeg har fundet frem til en beskrivelse som på havresi som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  minna
Spørgsmål   :  engelske tekager
I opskriften indgår bl.a   :  smaakage med chokoladestykker og mandler
Bemærkninger   :  
en gammel opskrift fra hendes verden var bag paa i en lille bagebog

Svar til minna   :  
Hej Minna

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på engelsk tekager.

Beklager meget
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  Sine
Spørgsmål   :  Eight great cookies
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Opskrift i HAR haft liggende på jeres site, men nu er den væk/bliver ikke fundet i søgningen - Den ligger også på jeres startside (de mange links, men det leder naturligvis kun til en søgning der fejler)

Svar til Sine   :  
Hej Sine

Jeg kan ikke afvise at vi har haft denne opskrift liggende, i så fald må den være blevet slettet på et tidpunkt, og jeg har ikke kunnet finde frem til den igen.

Beklager meget
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  Karin Romer
Spørgsmål   :  kage fra færøerne
I opskriften indgår bl.a   :  æbler,marengs, creme som er vanillie i
Bemærkninger   :  
æblerne rørt sammen med en creme, så en marengs bund til slut er er pynte med chokoladesauce og måske marengslåg

Svar til Karin Romer   :  
Hej Karin

Jeg tror kagen du leder efter er færøsk dessertkage, så den vil jeg sende dig en opskrift på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  Ruth A.M. Madsen
Spørgsmål   :  brændte karameliserede figner
I opskriften indgår bl.a   :  Friske figner af egen avl
Bemærkninger   :  
Jeg har i år høsten utroligt mange store figner og vil gerne gemme en portion til Julhvor de skal tilberedes som brændte karameliserede figner. 1)Hvordan opbevarer jeg dem bedst ? 2)Hvordan laver man brændte karameliserede figner ? Idet jeg ser hen til en løsning på ovenstående de bedate hilsner og på forhånd tak. Ruth

Svar til Ruth A.M. Madsen   :  
Hej Ruth

Jeg har fundet frem til en beskrivelse af processen som jeg håber du kan bruge.

Se beskrivelsen her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-05
Spørgsmål fra   :  Karin Tofte
Spørgsmål   :  flamkuchen
I opskriften indgår bl.a   :  en form for pizza bund med ost og skinke fyld. samt flere forskellige typer
Bemærkninger   :  
Jeg har fået serveret Flamkucken i Tyskland,hvor kokken var inspireret fra den tyske del der er Fransk præget samt Østrig. Vi fik en form for pizza bund med ost, oliven, ruccola salat og drys af revet parmasan og parmaskinke. Flere variationer, bla. græsk, fransk eller indonesisk inspireret fyld. Kan nogen hjælpe med en oplysninger eller opskrift?

Svar til Karin Tofte   :  
Hej Karin

Flammkuchen skulle stamme fra alsace, og jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-04
Spørgsmål fra   :  Lis Jørgensen
Spørgsmål   :  mouselinfars
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har fået en lækker svinekam, saftig, og som var pakket ind i mouselinfars af hønsekød, nødder og krydderurter Er der hjælp at hente til en sådan fars?
Bemærkninger   :  
Selve svinekammen var rettet til,så den var ens i tykkelse i hele længden, brunet a, pakket ind i farsen, derefter rullet ind i stegefilm og yderst staniol

Svar til Lis Jørgensen   :  
Hej Lis

Jeg har fået kokken til at komme med en opskrift ud fra de oplysninger du kom med, selve målene skal nok tages lidt med forbehold, men jeg håber du vil kommentere på opskriften hvis det er helt galt.

Tiden ville jeg skyde til 30 minutter pr ½ kg. hvis du bruger stegetermometer skal dette vise 65-70 grader C, og stegen hviler herefter ca 20 minutter.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-04
Spørgsmål fra   :  Pia
Spørgsmål   :  Brunsviger
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Min kæreste taler meget om en brunsviger han bagte da han var yngre. Det var som en almindelig brunsviger, men dejen var meget tynd og skulle hældes ud af skålen. Opskriften er måske tysk. Er der hjælp at hente her, så jeg kan overraske ham.. Venlig hilsen Pia

Svar til Pia   :  
Hej Pia

Jeg har ikke kunnet finde frem til den ønskede fremgangsmåde for brunsviger, men måske du kan bruge en af de øvrige opskrifter på brunsviger som vi har her i kogebogen.

Se brunsvigeropskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-04
Spørgsmål fra   :  Ritta
Spørgsmål   :  Rådyr
I opskriften indgår bl.a   :  jeg har købt et dyr parteret. hvad skal jeg bruge slaget til ?
Bemærkninger   :  


Svar til Ritta   :  
Hej Ritta

Jeg får også selv et dyr ind i mellem og har prøvet med lidt forskellige opskrifter med slag og ribben også selvom jeg får af vide at det ikke bliver godt, og det er det desværre heller ikke blevet, ribben og slag er ret fedtfattigt og kødet bliver ikke så mørt som jeg gerne ser det så jeg er begyndt at fjerne den smugle reelle kød som sider på slag og ribben og ellers smide resten ud.

Det jeg ikke har prøvet endnu er at lave dyrerullepølse af det, måske du har mod på at prøve?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-03
Spørgsmål fra   :  Mariann
Spørgsmål   :  Figensnaps/figenlikør
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har så mange modne figner i haven, og vil ikke sylte dem alle sammen
Bemærkninger   :  


Svar til Mariann   :  
Hej Mariann

Jeg må jo med skam erkende at jeg kun kender figner fra de tørrede nogen som man køber som konfekt op til jul, og jeg har ikke kunnet finde frem til en opskrift.

Men hvorfor skulle man ikke kunne bruge figner til snaps? jeg ved dog ikke hvilken indflydelse stenen har på smagen, om det er nødvendigt at tage den ud, men hvis du har mod på det kan du jo prøve begge dele.

Hele figner med sten prikkes med en gaffel, eller hvad der nu skal til for at trænge gennem skallen, du fylder et sylteglas med bærrene, sukker drysses over, ca 1 spsk. pr ½ l. glas, og snaps, vodka eller sprift hældes over. Det skal så trække 3 uger til 3 måneder?, det er jo tilladt at smage undervejs.

Bliver smagen for kraftig så kan snapsen fortyndes med frisk snaps.

Ønsker du noget sødere så tilsætter du mere sukker, men det kan være en god ide at vente til at snapsen er filtreret, jeg bruger gerne en sigte eller saftpose til de grove og hælder den så en gang igennem et kaffefilter, herefter kan du så tilsætte ektra sukker, bare hæld i og ryst nogle gange i løbet af et par dage.

Med venlig hilsen
Per




2007-09-03
Spørgsmål fra   :  betina
Spørgsmål   :  tortilla med majsmel
I opskriften indgår bl.a   :  majsmel og så ved vi ikke mere
Bemærkninger   :  
heej med jer vi vil gerne have opskriften på tortilla pandekager alså selve pandekagen vi ved der er majsmel i men så ved vi ikke mere håber i vil hjælpe hilsen 3 personer fra sundhøjbørneby

Svar til betina   :  
Hej Betina

Jeg har fundet en opskrift på tortilla frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.

Se tortillaopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-03
Spørgsmål fra   :  Britta Krogsbæk
Spørgsmål   :  varm is??
I opskriften indgår bl.a   :  noget med lagkagebund frugt, is og marengs ind i ovnen
Bemærkninger   :  


Svar til Britta Krogsbæk   :  
Hej Britta

Denne opskrift kaldes for issurprice, indbagt is og baked alaska, kært barn har mange navne.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-02
Spørgsmål fra   :  Mark Harris
Spørgsmål   :  løgpølse
I opskriften indgår bl.a   :  Hakket svinekød, løg og ???
Bemærkninger   :  
Stor, blød pølse - måske med røget kød

Svar til Mark Harris   :  
Hej Mark

Vi har en del forskellige opskrifter på pølser, men desværre ingen opskrift på løgpølse, måske der var en af de andre opskrifter du kunne bruge i stedet?

Se pølseopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-02
Spørgsmål fra   :  jette Christiansen
Spørgsmål   :  jagtmiddage der kan laves dagen før
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
opskrifter på jagtmiddage der kan laves dagen før som er nem at varme når vi kommer hjem vi er ca.14 personer hvergang

Svar til jette Christiansen   :  
Hej Jette

Nu det er jagtmiddag, så syntes jeg jo det skal være noget med vildt, og som kan give varmen. Jeg ville syntes en dyregulasch ville passe godt, så det har jeg fundet frem til dig, jeg vil dog sige at i forhold til opskriften så bør man vente med at putte mel i til kødet er mørt, altså jævne gryden med en meljævning.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-01
Spørgsmål fra   :  asmussen
Spørgsmål   :  friske grønne hestebønner
I opskriften indgår bl.a   :  friske grønne hestebønner
Bemærkninger   :  
jeg har masser af dem i min egen have men jeg ved ikke hvordan man anvender dem.alle opskrifter er med tørrede bønner.

Svar til asmussen   :  
Hej Asmussen

Vi har ikke så mange opskrifter med hestebønner, men jeg har brugt "Tøm køleskabet" til at søge efter hestebønner, og jeg vil sende resultatet til dig her.

Se hestebønneopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-09-01
Spørgsmål fra   :  Johnny L K Madsen
Spørgsmål   :  Pasta ?
I opskriften indgår bl.a   :  Mon I har en opskrift på hvordan jeg kan lave min egen pasta (pastamasse, eller hvad det nu hedder)? På forhånd tak. Vh Johnny
Bemærkninger   :  


Svar til Johnny L K Madsen   :  
Hej Johnny

Jack har sendt en opskrift som jeg håber du vil syntes om, ellers prøv at søg på hjemmelavet pasta.

Se pastaopskrift her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2007

Se spørgsmålene for februar 2007

Se spørgsmålene for marts 2007

Se spørgsmålene for april 2007

Se spørgsmålene for maj 2007

Se spørgsmålene for juni 2007

Se spørgsmålene for juli 2007

Se spørgsmålene for august 2007

Se spørgsmålene for september 2007

Se spørgsmålene for oktober 2007

Se spørgsmålene for november 2007

Se spørgsmålene for december 2007