|
Spørgsmål efter opskrift
2015-08-30 Spørgsmål fra : Edvard M. Langsted Spørgsmål : lagtidsstegte nakkekoteletter i fad I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : har set den engang her, måske under en anden titel....men SUPERRET På forhånd tak
Svar til Edvard M. Langsted : Hej Evard
Det er ikke en opskrift som lige siger mig noget, og det har ikke været muligt at finde den frem.
Er du sikker på det er nakkekoteletter, så prøv og søg på ordet nakkekoteletter i toppen af siden og klik på knappen til ingredienser, måske du kan genkende den.
Med venlig hilsen
Per
2015-08-27 Spørgsmål fra : Marianne Breum Spørgsmål : limburgse vlaai I opskriften indgår bl.a : Gærdej bagt som tærte med Forskelligt frugt Bemærkninger : Det er en Hollansk kage
Svar til Marianne Breum : Hej Marianne
Det er desværre ikke en opskrift vi kender, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Per
2015-08-25 Spørgsmål fra : kjeld christensen Spørgsmål : hvilke olier er bedst til friture -stegning I opskriften indgår bl.a : hvilke olier er bedst til friture -stegning
kjeld Bemærkninger :
Svar til kjeld christensen : Hej kjeld
Der er så mange informationer omkring olier hvad der dur og hvad der ikke dur, jeg bruger selv den olie som sælges som fritureolie.
Med venlig hilse
Per
2015-08-12 Spørgsmål fra : Jytte Spørgsmål : Modne stikkelsbær I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Har I nogle opskrifter på modne stikkelsbær. På forhånd tak
Svar til Jytte : Hej Jytte
Vi har en kategori med stikkelsbær som jeg vil mene du kan bruge.
Se stikkelsbæropskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2015-08-05 Spørgsmål fra : Knud Jørgen Jakobsen Spørgsmål : oksefond i trykkoger I opskriften indgår bl.a : Oksekraftben, skiveskårne
Grønsager Bemærkninger : Mangler opskrift på oksefon kogt i trykkoger. haster meget!
Svar til Knud Jørgen Jakobsen : Hej Knud
Jeg mener ikke at trykkoger egner sig til at koge osefond, da oksefond skal bruge tiden til at trække smag ud af ben og grønsager samt reducere, og det er jo ikke muligt i trykkoger.
Med venlig hilsen
Per
|