Spørgsmål efter opskrift

2015-08-30
Spørgsmål fra   :  Edvard M. Langsted
Spørgsmål   :  lagtidsstegte nakkekoteletter i fad
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
har set den engang her, måske under en anden titel....men SUPERRET På forhånd tak

Svar til Edvard M. Langsted   :  
Hej Evard

Det er ikke en opskrift som lige siger mig noget, og det har ikke været muligt at finde den frem.

Er du sikker på det er nakkekoteletter, så prøv og søg på ordet nakkekoteletter i toppen af siden og klik på knappen til ingredienser, måske du kan genkende den.

Med venlig hilsen
Per




2015-08-27
Spørgsmål fra   :  Marianne Breum
Spørgsmål   :  limburgse vlaai
I opskriften indgår bl.a   :  Gærdej bagt som tærte med Forskelligt frugt
Bemærkninger   :  
Det er en Hollansk kage

Svar til Marianne Breum   :  
Hej Marianne

Det er desværre ikke en opskrift vi kender, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Per




2015-08-25
Spørgsmål fra   :  kjeld christensen
Spørgsmål   :  hvilke olier er bedst til friture -stegning
I opskriften indgår bl.a   :  hvilke olier er bedst til friture -stegning kjeld
Bemærkninger   :  


Svar til kjeld christensen   :  
Hej kjeld

Der er så mange informationer omkring olier hvad der dur og hvad der ikke dur, jeg bruger selv den olie som sælges som fritureolie.

Med venlig hilse
Per




2015-08-12
Spørgsmål fra   :  Jytte
Spørgsmål   :  Modne stikkelsbær
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Har I nogle opskrifter på modne stikkelsbær. På forhånd tak

Svar til Jytte   :  
Hej Jytte

Vi har en kategori med stikkelsbær som jeg vil mene du kan bruge.

Se stikkelsbæropskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2015-08-05
Spørgsmål fra   :  Knud Jørgen Jakobsen
Spørgsmål   :  oksefond i trykkoger
I opskriften indgår bl.a   :  Oksekraftben, skiveskårne Grønsager
Bemærkninger   :  
Mangler opskrift på oksefon kogt i trykkoger. haster meget!

Svar til Knud Jørgen Jakobsen   :  
Hej Knud

Jeg mener ikke at trykkoger egner sig til at koge osefond, da oksefond skal bruge tiden til at trække smag ud af ben og grønsager samt reducere, og det er jo ikke muligt i trykkoger.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2015

Se spørgsmålene for februar 2015

Se spørgsmålene for marts 2015

Se spørgsmålene for april 2015

Se spørgsmålene for maj 2015

Se spørgsmålene for juni 2015

Se spørgsmålene for juli 2015

Se spørgsmålene for august 2015

Se spørgsmålene for september 2015

Se spørgsmålene for oktober 2015

Se spørgsmålene for november 2015

Se spørgsmålene for december 2015