|
Spørgsmål efter opskrift
2013-08-28 Spørgsmål fra : Kirsten Hansen Spørgsmål : fuldkornsfranskbrød I opskriften indgår bl.a : Groft franskbrød med fuldkorn eller kerner Bemærkninger : Har prøvet med alm. opskrift på franskbrød og erstattet noget mel med fuldkornsmel, men resultatet blev ikke godt.
Svar til Kirsten Hansen : Hej Kirsten
Jo grovere mel du bruger jo tungere bliver brødet gerne, men ikke helt så meget hvis du bruger hele korn.
Vi har ikke lige afprøvet nogen brød med korn, men der er et par med boller.
Se 5-kornboller her
Ellers prøv vore grahamsbrød.
Se grahamsbrød her
Med venlig hilsen
Per
2013-08-21 Spørgsmål fra : Ulla Falkvist Spørgsmål : Hvedekerner med chili I opskriften indgår bl.a : Fik dem til en fest, fik at vide at det var hvedekerner med chili. smagte himmelske Bemærkninger : Jeg skal bruge opskriften den 26. Aug. hvor mine gæster gerne skulle smage dem.
Svar til Ulla Falkvist : Hej Ulla
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Hvedekerner med chili.
Med venlig hilsen
Per
2013-08-21 Spørgsmål fra : Spørgsmål : Gift kagen og regnbue kage og småkager til jul I opskriften indgår bl.a : Det skal være glutenfri og mælkefri Bemærkninger : Jeg har prøvet med katofelmel den synts jeg ikke om ...
Svar til : Hejsa
Vi har en gruppe med glutenfrie opskrifter, måske du kan b ruge opskrifterne derfra.
Du skriver at det skal være uden mælk, men tænker at det kunne være at lacktosefri mælk kunne bruges?
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2013-08-15 Spørgsmål fra : Merete Spørgsmål : rand I opskriften indgår bl.a : Ærter
Majs
Krebsehaler/hummerhaler
Hvidvin
husblas
Tilbehør: hvid dressing Bemærkninger : Tror randen er fra 80´erne.
Servers kold med dressing og brød.
Randen fyldes lagvis først med haler, derefter majs og sidst ærter, og så laves der en klar gelé med hvidvin der hældes over og randen sættes på køl.
Ved servering vendes randen ud, og du har et flot syn med rød, gul og grøn "stribe".
Jeg har lavet den mange, mange gange før i tiden men nu er opskriften væk, så jeg håber virkelig I kan hjælpe mig - På forhånd tak.
Svar til Merete : Hej Merete
Vi har en opskrift på hornfisk i gele, hvor jeg vil mene at du kan bruge opskriften på gelen fra.
Se opskriften her
Brug gerne fiskefond i stedet for vand.
Med venlig hilsen
Per
2013-08-13 Spørgsmål fra : tom larsen Spørgsmål : skinkepande I opskriften indgår bl.a : der står at det er dansk svinekød og det hedder skinkepande (gyros), har været frossen Bemærkninger : har købet en sammekort rat i pisiffik i sisimiut grønland ved ikke hvad det er for noget
Svar til tom larsen : Hej Tom
Jeg ville tro at det er marinerede skinkestrimler, du kan bruge disse i f.eks wokretter med forskellige grønsager og ris til.
Med venlig hilsen
Per
2013-08-13 Spørgsmål fra : Gina Grey Spørgsmål : velvet kage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : mener det er en rød kage, som er meget sindsyg populær
Svar til Gina Grey : Hej Gina
Beklager den lange svartid, vi har haft kagen på planen et par gange, men så er tiden smuttet fra os.
Men nu er den her, opskrift og billeder.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-08-13 Spørgsmål fra : Inge - Margrethe Juul Spørgsmål : Opskrift på Skvas kagen I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inge - Margrethe Juul : Hej Inge
Hermed en opskrift på squashkage med glasur.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-08-12 Spørgsmål fra : lis bastrup Spørgsmål : stegning af kalvemørbrad på gril I opskriften indgår bl.a : stegning af kalvemørbrad på gril Bemærkninger :
Svar til lis bastrup : Hej Lis
Vi har en opskrift på grillet oksemørbrad som du evt. kunne bruge som udgangspunt.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-08-07 Spørgsmål fra : inger Hansesgaard Spørgsmål : kartoffelfad med jordskokker I opskriften indgår bl.a : kartoffel - jordskokker var i tyndeskiver noget a la kartoffelsnitter Bemærkninger :
Svar til inger Hansesgaard : Hej Inge
Det må blive et gæt, men måske vores opskrift på hakket oksekød med kartoffellåg kan bruges, du skifter kartoflerne ud med jordskokker eller en blanding af kartofler og jordskokker.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-08-01 Spørgsmål fra : erik jakobsenkragelund Spørgsmål : grillet orion ringe I opskriften indgår bl.a : grillet løgringe der muligvis er dyppet i noget flydende og vendt i mel eller fin rasp eller lignende? Bemærkninger :
Svar til erik jakobsenkragelund : Hej Erik
Har ikke prøvet at grille løjringe, men det er formentlig meget lig friturestegte løjringe.
Det er formentlig en panering og det flydende er sikkert sammenpisket æg.
Vend løjringene i æg, tag dem op og dryp let af og læg dem så i mel eller rasp, vende dem og løft mel/rasp over så de bliver dækket over det hele.
Det kan være de skal dobbeltpaneres.
Selve grilningen kan jeg desværre ikke hjælpe med.
Med venlig hilsen
Per
|