|
Spørgsmål efter opskrift
2010-08-31 Spørgsmål fra : Niels Vinther Spørgsmål : Comtesse Vafler I opskriften indgår bl.a : To ronde vafler lagt sammen med en Creme
Kagens Farve er meget Lyse brun Bemærkninger : moske en Mokka Creme
Chokolade eller Smørcreme
Svar til Niels Vinther : Hej Niels
Hermed en opskrift på komtessevafler.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-31 Spørgsmål fra : margo Spørgsmål : frysning svampe I opskriften indgår bl.a : Svampe frysning Bemærkninger :
Svar til margo : Hej Margo
Du skriver ikke rigtig noget spørgsmål ud over en overskrift som heder frysning svampe, men jeg går ud fra at dit spørgsmål skulle have lydt noget i stil med, kan svampe fryses.
De aller fleste svampe kan fryses, kantereller kan blive en smule bittre.
Svampene skal børstes rene, undgå at bruge vand, champignoner kan med fordel skæres i skiver inden de fryses, eller hvad du nu skal bruge.
Med venlig hilsen
Per
Hej Margo.
Min erfaring med kantareller er at de bliver allerbedst tørrede. Har man ikke et frugttørreapparat er 40 grader i varmluftovn med døren på klem(sæt skaftet af en grydeske i klemme, ellers virker varmluften ikke),Læg svampene på en bageplade.
Mvh. Karin
2010-08-31 Spørgsmål fra : marianne jensen Spørgsmål : Suppe med rejer og Agurk I opskriften indgår bl.a : 500g skalrejer
1/2 agurk
hakket mynte
salt og peber
tilbehør 1 pk fuldkornsbaguetter Bemærkninger :
Svar til marianne jensen : Hej Marianne
Hermed en opskrift på agurkesuppe med rejer.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-30 Spørgsmål fra : edith damsbak Spørgsmål : saft af aronia bær opskrift I opskriften indgår bl.a : aronia bær Bemærkninger :
Svar til edith damsbak : Hej Edith
Jeg kender kun Aronia af navn, og har ikke haft mulighed for at afprøve opskrifter med dette bær, men jeg har skrevet en opskrift ned på kogning af saft som er basseret på den normale måde at koge saft på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-30 Spørgsmål fra : Conny Pedersen Spørgsmål : smørrebirkis I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Conny Pedersen : Hej Conny
Hermed et link til opskrifter på smør birkes.
Se smørbirkesopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-30 Spørgsmål fra : Jan Saxil Spørgsmål : oksehøjrebs kottelet I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Jan Saxil : Hej Jan
Det er svært at hjælpe dig når du ikke skriver mere end navnet på en ingrediens, ville ønske du havde skrevet hvad du ønskede.
Jeg sender et link til opskrifter på oksekoteletter som jeg håber du kan bruge.
Se opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-29 Spørgsmål fra : mettems Spørgsmål : agurkesalat I opskriften indgår bl.a : jeg søger opskriften på agurkesalat som det man får på mcdonalds Bemærkninger :
Svar til mettems : Hej Mettems
Det er meget sjælden at jeg kommer på Mc Donalds, så jeg er ikke klar over hvordan agurkesalaten smager derfra, så det kan jeg ikke hjælpe med.
Med venlig hilsen
Per
2010-08-29 Spørgsmål fra : mettems Spørgsmål : kransekage I opskriften indgår bl.a : jeg har et problem med mine kransekager når jeg bager dem revner de hvorfor gør de det ? Bemærkninger :
Svar til mettems : Hej Mettems
Din kransekage-masse er for tør, put lidt mere æggevide i.
Med venlig hilsen
Helle
2010-08-29 Spørgsmål fra : diana Sørensen Spørgsmål : Mozart chokoladelikør I opskriften indgår bl.a : ? Bemærkninger : Denne likør smager ganske enkelt dejligt og som noget, man kan lave selv. Jeg vil umiddelbart sige, at det smager som en blanding af vodka og cacaomælk, men mon ikke man kan fremstille likøren så den kan holde sig i længere tid?? Håber på nogle gode fif..
på forhånd tak
Diana
Svar til diana Sørensen : Hej Diana
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Mozart chokoladelikør.
Beklager meget
Per
2010-08-29 Spørgsmål fra : alexander Spørgsmål : brandte mandler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til alexander : Hej Alexander
Hermed en opskrift på brændte mandler.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-27 Spørgsmål fra : Heidi Spørgsmål : fedtfattige grahamsboller I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Heidi : Hej Heidi
Vi har en enkelt opskrift på grahamsboller, men helt fedtfattig er den jo ikke, men du kunne prøve at undlade smørret i opskriften.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-27 Spørgsmål fra : mohammed khomsi Spørgsmål : pokora I opskriften indgår bl.a : jeg søger efter (pokora)opskrift tak,jeg elsker den.Mvh-mohammed Bemærkninger :
Svar til mohammed khomsi : Hej Mohammed
Kan det være pakore du søger??
Se Pakoreopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-26 Spørgsmål fra : josephine thu Spørgsmål : coklade kage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til josephine thu : Hej Josephine
Hermed en opskrift på chokoladekage.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-25 Spørgsmål fra : jette tvede Spørgsmål : opskrifter med reneklode blommer I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til jette tvede : Hej Jette
Jeg mener ikke at der skal specielle opskrifter til renekolder, så du kan bruge vore almindelige blommeopskrifter.
Se blommeopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-23 Spørgsmål fra : astrid korsgaard Spørgsmål : pernodsyltede figner I opskriften indgår bl.a : pernod, figner ( friske ), sukker Bemærkninger : jeg har en masse figner, som jeg gerne vil sylte. Kan man evt. råsylte -altså vaske fignerne, putte dem i glas og fylde op med sukker og derefter Pernod ?
Svar til astrid korsgaard : Hej Astrid
Råsyltede figner har vi ingen opskrifter på, men vi har flere med syltede figner, bla. med cognac som du måske kunne bruge.
Se opskrifterne her
Du kunne også prøve at kigge på råsyltet generelt, og bruge fremgangsmåden på fignerne?
Se råsyltede opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-22 Spørgsmål fra : carsten hjorth Spørgsmål : wienbjergsnegle I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kan de spises?
Svar til carsten hjorth : Hej Carsten
Det korte svar er JA.
Men du skriver ikke om det er nogen du selv samler, for så er der en del arbejde forbundet med.
Jeg har fundet et link hvor der er en god beskrivelse af hvorledes vinbjergsneglen behandles.
Besøg hjemmesiden her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-22 Spørgsmål fra : niels gammelgaard pedersen Spørgsmål : høns på ananas I opskriften indgår bl.a : høns og ananas Bemærkninger :
Svar til niels gammelgaard pedersen : Hej Niels
Der er en noget sparsom beskrivelse af hvad du ønsker, så det kan kun blive et gæt på at det er en hønsesalat du ønsker??
Jeg har fundet en opskrift frem på hønsesalat på ananasbund, men den er på købt hønsesalat, så skal du lave hønsesalaten selv, så prøv at brug søgefeltet øverst til højre på siden og søg efter hønsesalat.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-20 Spørgsmål fra : Boye Hansen. Spørgsmål : ingen I opskriften indgår bl.a : Har været på ferie i Tyrkiet, hvor jeg købte noget Tyrkisk Safran, vil spørge om hvad dette kryderi kan bruges til ? mvh Boye Hansen Bemærkninger :
Svar til Boye Hansen. : Hej Boye
På kogebogen har vi en funktion som heder tøm køleskabet, den e funktion kan du bruge til at søge på en eller flere ingredienser.
Jeg har søgt på safran, og sender herunder linket til søgningen.
Se safranopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-20 Spørgsmål fra : Jane Ferguson Spørgsmål : franske wafler I opskriften indgår bl.a : butter and flour for biscuit (cookie)
butter and icing sugar for a filling between them Bemærkninger :
Svar til Jane Ferguson : Hej Jane
Jeg håber du forstår dansk, for jeg er ikke god til at skrive på engelsk.
Jeg har sammensat en opskrift på franske vafler med smørcreme, og den vil blive afprøvet i løbet af denne uge, men jeg vil sende dig opskriften allerede nu da jeg i forvejen har været længe om at svare.
Mængden af smørcreme er det som jeg er lidt usikker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-20 Spørgsmål fra : Lena Ottosen Spørgsmål : Vejlekage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Jeg vil meget gerne have opskriften på en vejlekage, hvis i kan hjælpe mig.
Mvh Lena
Svar til Lena Ottosen : Hej Lena
Vi har ingen opskrift på vejlekage, og jeg tænker at det måske er en anden kage som er blevet omdøbt til vejlekage?
Med venlig hilsen
Per
2010-08-18 Spørgsmål fra : kirsten joerdens Spørgsmål : kiss lorain I opskriften indgår bl.a : ost ,bacon dej Bemærkninger : deet er en fransk tærte som man bruger til forret eller frokost og lign.
Svar til kirsten joerdens : Hej Kirsten
Jeg tror det er en "quiche lorraine", du efterlyser. Der er fire forskellige opskrifter på denne lækre tærte på Alletiders kogebog. Søg på opskrift med quiche lorraine.
Venlig hilsen
Inge
Se opskrifterne her
2010-08-18 Spørgsmål fra : svend erik henriksen Spørgsmål : empirekrans eller impirekrans I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det er nogle kager der ligner vaniljekranse med pisket æggehvide i midten og så bagt i ovnen
Svar til svend erik henriksen : Hej Svend Erik
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på empirekrans eller impirekrans.
Beklager meget
Per
2010-08-17 Spørgsmål fra : daleh Spørgsmål : lasangne I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til daleh : Hej Daleh
Vi har rigtig mange opskrifter på lasagne, så jeg har lavet en søgning som jeg vil sende linket til her.
På den måde har du mulighed for at vælge den opskrift ud som du synes bedst om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-17 Spørgsmål fra : Michelle Spørgsmål : Chiken Curry I opskriften indgår bl.a : Kogt kylling pillet i strimler.
Bladselleri.
hp sauce.
hasselnødder eller valnødder.
Creme fraiche?
Persille?
Serveres på et fad og spises på salt-kiks "tuc-kiks" Bemærkninger : Dette er bare nogle af de ingredienser jeg kan huske. Sagte det i en stor buffet for 8 år siden og kan ikke finde opskriften nogen steder..
Rettens ingridienser blandes sammen, køles ned i en form og serveres derefter på et fad. Spises på salt-kiks "tuc-kiks".
Nogen der kan hjælpe til med den korrekte opskrift ? :)
Svar til Michelle : Hej Michelle
Vi kender ikke opskriften, og jeg vil tro at det er kokkens egen opskrift.
Beklager meget
Per
2010-08-17 Spørgsmål fra : tenna trudslev Spørgsmål : nuernberg-snitte I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : vil bare gerne høre om i har en opskrift på denne også kaldet "LUKSUS hindbærsnitte"
Svar til tenna trudslev : Hej Tenna
Nuernberg-snitte skulle være en hindbærsnitte overtrukket med et ganske tyndt lag smørcreme, så marcipanen og måske chokolade på toppen.
Se hindbærsnitteopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-15 Spørgsmål fra : hanne bada Spørgsmål : piperade à la bougaraine I opskriften indgår bl.a : noget med æg og grøntsager, evt. skinke i. Noget æggekageagtigt hvor man kan bruge rester af grøntsager. Retten er mindst 40 - 50 år gammel. Bemærkninger : Jeg er ikke sikker på at "la bougaraine" er stavet rigtigt, jeg har stavet det, som jeg husker, at ordet lyder. Det er en ret fra min ungdom, og jeg er i 60erne.
Svar til hanne bada : Hej Hanne
piperade à la bougaraine har vi ingen opskrifter på, men vi har en opskrift på piperade som lyder meget som det du beskriver, lige bortset fra det ikke er rester, men du kan jo prøve dig lidt frem.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-15 Spørgsmål fra : Grethe Christensen Spørgsmål : Nakkekam i Galla I opskriften indgår bl.a : nakkekam,
Piskefløde, appelsiner, tomater, valnødder. Bemærkninger : Det er en meget gammel opskrift, som jeg desværre ikke kan finde. Jeg mener der skal flere ting, håber i kender til retten.
Svar til Grethe Christensen : Hej Grethe
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Nakkekam i Galla.
Beklager meget
Per
2010-08-14 Spørgsmål fra : Karen margrethe Pedersen Spørgsmål : brunch I opskriften indgår bl.a : Til min fødselsdag vil jeg gerne lave en brunch med amerikanske pandekager + mere der kan fryses ned.
Da jeg har fødselsdag d.10/10-2010vil jeg overraske mine venner. Bemærkninger : Jeg vil lave maden i god tid og fryse den den
Venlig hilsen
Karen Margrethe Pedersen
Svar til Karen margrethe Pedersen : Hej Karen Margrethe
En brunch er jo en masse små retter, men der er ingen af dem der egner sig til frysning, det bliver bedst hvis det er frisklavet.
Se brunchopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-14 Spørgsmål fra : Trine Spørgsmål : kakaotoppe I opskriften indgår bl.a : kakao, smør, sukker, havregryn og ??.. Bemærkninger : Man kan købe dem i butikker under navnet kakaotoppe. De er overtrukket med chokolade og kokos.
Svar til Trine : Hej Trine
Vi har en opskrift på svenske kakaotoppe som lyder meget lig det du beskriver, dog er den ikke overtrukket med chokolade, men det kan du jo vælge at gøre.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-14 Spørgsmål fra : Marie Mikkelsen Spørgsmål : indbagte kebab I opskriften indgår bl.a : valnødder, ost, kebab, filodej/butterdej Bemærkninger : Vi fik dette indbagte kebab i Tyrkiet, det var formet som en slags ruller og skåret i stykker. Indeni rullen var der så kebabkøb, ost, valnødder og en slags pesto. Ved siden af fik vi yoghurt m.m.
Svar til Marie Mikkelsen : Hej Maria
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på indbagte kebab.
Beklager meget
Per
2010-08-14 Spørgsmål fra : Miriam Spørgsmål : chocolade pandekager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Miriam : Hej Miriam
Hermed en opskrift på chokoladepandekager.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-14 Spørgsmål fra : Kirsten Bardram Spørgsmål : Molokhia I opskriften indgår bl.a : Suppe på kød koges med grønde blade som bære samme navn som retten Molokhia Bemærkninger : Stammer fra mellemøsten eller Arabien
Svar til Kirsten Bardram : Hej Kirsten
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Molokhia.
Beklager meget
Per
2010-08-14 Spørgsmål fra : henny Spørgsmål : hjemmelavet is uden sukkermed I opskriften indgår bl.a : med frugt forskellige slags Bemærkninger :
Svar til henny : Hej Henny
Jeg har fundet en opskrift frem på is med chokoladestykker uden sukker, som jeg mener du vil kunne bruge med frugter i stedet for chokolade.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-13 Spørgsmål fra : Peter Spørgsmål : jeg leder efter opskrifter på blendede supper, jeg kan hælde på flaske og spise som madpakke. I opskriften indgår bl.a : jeg leder efter opskrifter på blendede supper, jeg kan hælde på flaske og spise som madpakke. Bemærkninger : suppen må gerne smage godt, men skal helst være så sund som muligt.
Svar til Peter : Hej Peter
Det er super nemt at lave blendede supper, og kun fantasien sætter grænser for hvad du kan anvende.
Når jeg laver blendede supper starter jeg altid med at sautere 1 stort løg, et par fed hvidløg og evt. en gullerod i olivenolie (bruger jeg ting som bladselleri, porre og lignede grøntsager sauteres disse sammen med løg). Herefter tilsætter jeg grøntsager i tern (f.eks. kartofler, pastinak, persillerod, brocoli inklusiv stok, tomater eller hvad jeg nu har på lager), hælder kogende vand på (fra min el keddel) til det dækker, en boullion terning pr 1/2 l vand. Så lader jeg suppen koge i 15-20 minutter, til alle grøntsagerne er møre, tager suppen af varmen og blender med en stavblender og smager til med salt og peber. Bliver suppen for tyk justeres den med vand (eller fløde).
Hvis det ikke ligefrem er en "tøm skabet" suppe, holder jeg mig til 2-3 af forskellige grøntsager, for at få en renere smag af de enkelte grøntsager.
Suppen er fryseegnet, så du kan med fordel lave store portioner.
God fornøjelse
:o) Ask
2010-08-13 Spørgsmål fra : millemus Spørgsmål : hurtig hindbær terte I opskriften indgår bl.a : æg sukker mel der overhældes med frosne hindbær Bemærkninger :
Svar til millemus : Hej Millemus
Hermed en opskrift på hurtig hindbærtærte.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-12 Spørgsmål fra : Inga Louise Kleist Spørgsmål : Kastanielikør I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inga Louise Kleist : Hej Inga
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på kastanjelikør
Beklager meget
Per
2010-08-12 Spørgsmål fra : Bent Larsen Spørgsmål : Det er røjetlaks og Hellefisk
og en dressing med stenbiderron I opskriften indgår bl.a : Det er røjetlaks og Hellefisk
og en dressing med stenbiderron Bemærkninger :
Svar til Bent Larsen : Hej Bent
Det er desværre ikke muligt at komme frem til en opskrift ud fra de givne oplysninger.
Med venlig hilsen
Per
2010-08-12 Spørgsmål fra : Lisa McKittrick Spørgsmål : Jeg vil gerne have nogle opskrifter paa kager der kan laves i en stor bradpande I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil gerne have nogle opskrifter paa kager der kan laves i en stor bradpande saa den kan serveres til 15 - 18 personer, like Brunsvigerkage
Svar til Lisa McKittrick : Hej Lisa
Vi har rigtig mange opskrifter med bradepandekager, også brunsviger.
Men jeg mener ikke der er nogen der ligner brunsviger, uden at være brunsviger?
Nå men jeg sender dig et link til vore billede opskrifter på kager i form, så kan du bedre se hvad det er.
Du bruger alfabetet til at bladre rundt.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-11 Spørgsmål fra : Kirsten Dahl Spørgsmål : Fyrstelinser I opskriften indgår bl.a : 150 gr. mel
100 gr. margarine
50 gr. sukker
1/2 æg
Fyld:
75 gr. margarine
150 gr. sukker
1/2 dl. fløde
50 gr. hakkede nøddr Bemærkninger : Hvornår skal fyldet i?
Svar til Kirsten Dahl : Hej Kirsten
Normalt laver du en dej som rulles tyndt ud, og som herpå trykkes ned i linseforme, som herefter fyldes med fyldet og der lægges et dejlåg over.
Herefter bages linserne.
Med venlig hilsen
Per
2010-08-11 Spørgsmål fra : lilli Spørgsmål : tomatpesto I opskriften indgår bl.a : frıske tomater Bemærkninger : kan man ıkke lave den af frıske tomater
Svar til lilli : Hej Lilli
Du kan jo selvfølgelig prøve med friske tomater, i så fald skal det kun være selve tomatkødet.
Men jeg vil tro at der er for meget væde i friske tomater til at det IKKE bliver en sauce.
Med venlig hilsen
Per
2010-08-10 Spørgsmål fra : inge denguir Spørgsmål : roedkael til andestegen I opskriften indgår bl.a : et roedkaelshoved, maeske eddike osv Bemærkninger : tilbehoer til ande flaeskesteg, leverpostej osv
Svar til inge denguir : Hej Inge
Hermed en opskrift på dansk rødkål.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-10 Spørgsmål fra : Beata Spørgsmål : foliebagt hakkebøf I opskriften indgår bl.a : hakket oksekød og grøntsager - alt pakkes i alufolie (der laves så mange pakker som der er spisende gæster) og bages i ovnen Bemærkninger : Har prøvet det én gang, men kan ikke huske, hvordan man laver denne ret...
Svar til Beata : Hej Beate
Jeg har fundet en opskrift frem på hakkebøf i folie som jeg synes lyder spænende, så den vil jeg sende til dig her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-10 Spørgsmål fra : Inge Christiansen Spørgsmål : marmelade af aronia-bær ? I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inge Christiansen : Hej Inger
Vi har en enkelt opskrift på marmelade med aroniabær, så den vil jeg sende til dig her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-09 Spørgsmål fra : Alice Nielsen Spørgsmål : okse cuvettesteg I opskriften indgår bl.a : venligst send en opskrift til grillet okse cuvettesteg, da jeg ikke kan finde nogen.
Hilsen
Alice Bemærkninger :
Svar til Alice Nielsen : Hej Alice
Alle vore opskrifter på cuvettesteg i ovn foreskriver at at cuvetten skal brunes af ved høj varme og derefter skrues ned.
Det kan du ikke på samme måde på grill, så jeg ville blot lægge den på grillen over indirekte varme med en drypbakke under, sætte et stegetermometer i og lægge låget på.
Normalt vil du kunne bruge opskrifter fra ovn i kuglegrillen.
Cuvettesteg skal stå til termomeret viser 55-60 grader C (ca. 50 minutter) for rød.
Med venlig hilsen
Per
2010-08-08 Spørgsmål fra : Annette Bruun Spørgsmål : Lagkage fra Svinkløv I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Annette Bruun : Hej Annette
I var 3 som har spurgt efter denne opskrift, så jeg tillader mig at sende samme svar til jer alle 3.
Opskriften på valnøddelagkage er ikke en speciel svinkløv opfindelse, den har været serveret på Conditori La Glace siden 50. erne, men Svinkløv er blevet meget kendt for den.
Vi har afprøvet vor koks opskrift, skrevet den ned og og taget billeder af resultater, og så har vi taladt os at kalde den for Svinkløv valnøddelagkage.
Håber jeg bare den falder i jeres smag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-08 Spørgsmål fra : Sonja Glue Hedeager Spørgsmål : lagkage fra svinkløv I opskriften indgår bl.a : lagkagebunde,lavet af hvad
fløde, chokolade, valnødder
pyntet med ? Bemærkninger : vis på dr2 i temalørdag d. 7 auguat
Svar til Sonja Glue Hedeager : Hej Sonja
I var 3 som har spurgt efter denne opskrift, så jeg tillader mig at sende samme svar til jer alle 3.
Opskriften på valnøddelagkage er ikke en speciel svinkløv opfindelse, den har været serveret på Conditori La Glace siden 50. erne, men Svinkløv er blevet meget kendt for den.
Vi har afprøvet vor koks opskrift, skrevet den ned og og taget billeder af resultater, og så har vi taladt os at kalde den for Svinkløv valnøddelagkage.
Håber jeg bare den falder i jeres smag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-08 Spørgsmål fra : Anna Lise Lous Spørgsmål : Svinkløv valnødde lagkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Anna Lise Lous : Hej Anne Lise
I var 3 som har spurgt efter denne opskrift, så jeg tillader mig at sende samme svar til jer alle 3.
Opskriften på valnøddelagkage er ikke en speciel svinkløv opfindelse, den har været serveret på Conditori La Glace siden 50. erne, men Svinkløv er blevet meget kendt for den.
Vi har afprøvet vor koks opskrift, skrevet den ned og og taget billeder af resultater, og så har vi taladt os at kalde den for Svinkløv valnøddelagkage.
Håber jeg bare den falder i jeres smag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-08 Spørgsmål fra : maja hartmeyer Spørgsmål : brandnelle suppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til maja hartmeyer : Hej Maja
Jeg har lavet en søgning på brænde suppe hvor der kommer lidt forskellige opskrifter frem.
Så jeg sender her et link til søgningen, så har du mulighed for at vælge den opskrift som du synes bedst om.
Se brændenældesuppeopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-07 Spørgsmål fra : Spørgsmål : korbærmarmelade I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til : Hej Hanne
Vi har ingen opskrifter på korbær, men den skulle være nært beslægtet med brombær, så mon ikke brombæropskrifter vil kunne bruges.
Se Brombæropskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-03 Spørgsmål fra : Birgitte Risbjerg Spørgsmål : purløg, radisser, rygeost, laks I opskriften indgår bl.a : purløg, radisser,rygeost,laks Bemærkninger : anrettet på små toast
Svar til Birgitte Risbjerg : Hej Birgitte
Du kan stikke små runde stykker ud at en skive toastbrod, som du så rister enten på brødrister eller i ovn.
Så rører du rygeost med finthakkede radisser og klippet purløg.
Læg en skive laks på hvert stykke brød, og forsel rygeostcremen over, pynt evt. med dildkviste.
Med venlig hilsen
Per
2010-08-03 Spørgsmål fra : ydun ljungberg Spørgsmål : rubinsteinerfromage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til ydun ljungberg : Hej Ydun
Desserten du søger er vist den som almindeligvis kaldes for rubinsteinerkage, og dem har vi et par opskrifter på, men vi har valgt at afprøve kokkens opskrift og få den skrevet ned, så denne vil jeg sende dig her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-08-01 Spørgsmål fra : Per Christensen Spørgsmål : Braised Wicklow lamb shank I opskriften indgår bl.a : Kan i finde den danske udgave af denne opskrift. Bemærkninger :
Svar til Per Christensen : Hej Per
Den nøjagtige opskrift er det sikkert ikke, men vi har en opskrift liggende som ligner meget, og denne vil jeg sende til dig her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|