|
Spørgsmål efter opskrift
2013-07-30 Spørgsmål fra : Marianne Lillelund Spørgsmål : solbær rand m/ frugt + råcrem/flødeskum I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Min mor lavede en dessert hun kaldte solbær rand - det er noget solbær gele - hvor hun brugte husblas - det kommes i en rand form, når det vat stift, vendt ud og serveres med frugter, råcrem/flødeskum..... Nu kan hun ikke finde opskriften på det der solbær gele værk ;) Kan I hjælpe????
Svar til Marianne Lillelund : Hej Marianne
Vi har forsøgt os med en opskrift hvor vi bruger ribena solbærsaft, da den har en kendt styrke, så er det jo bare hvor tæt den kommer på det som din mor har lavet.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-07-28 Spørgsmål fra : Spørgsmål : rugbrød uden gluten I opskriften indgår bl.a : rugmel uden gluten og hvedemel Bemærkninger : hvordan laver jeg et rugbrød uden gluten og hvedemel og hvor finder jeg en opskrift , Margit
Svar til : Hej Margit
Vi har lidt forskellige opskrifter på glutenfrit brød, heriblandt også glutenfrit rugbrød.
Dog er de fleste lavet af melblandinger med udvasket hvede, så ved ikke om du kan bruge dem, og om du i det hele taget kan finde de melblandinger i australien?
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2013-07-26 Spørgsmål fra : Jens Hansen Spørgsmål : Jeg har fået en flaske med havtorn i vodka foræret, nu vil jeg gerne bruge den I opskriften indgår bl.a : Havtorn Bemærkninger : Jeg har fået en flaske med havtorn i vodka foræret, nu vil jeg gerne bruge den, evt til en velkomst drink, hvad kan man blande den med??
Svar til Jens Hansen : Hej Jens
Havtorn i vodka lyder som en kryddersnaps, og noget stærk til en velkomstdrink, jeg ville finde en anden anvendelse.
Med venlig hilsen
Per
2013-07-25 Spørgsmål fra : kaj sørensen Spørgsmål : kogning af tarteletter I opskriften indgår bl.a : kogning af tarteletter Bemærkninger :
Svar til kaj sørensen : Hej Kaj
Tarteletter koges ikke, så det må næsten være krustader som du tænker på?? Jeg sender dig en opskrift på krustader her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-07-24 Spørgsmål fra : helle hermann Spørgsmål : san francisco dressing I opskriften indgår bl.a : rapsolie , rød peber o. a. ? Bemærkninger :
Svar til helle hermann : Hej Helle
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på san francisco dressing.
Beklager meget
Per
2013-07-11 Spørgsmål fra : bente krak Spørgsmål : hvidkål gulerødder I opskriften indgår bl.a : hvidkål gulerødder ,,,,det er dressingen jeg mangler Bemærkninger :
Svar til bente krak : Hej Bente
Er det coleslaw du tænker på??
Se coleslawopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2013-07-04 Spørgsmål fra : petra.rasmussen Spørgsmål : kød-glace demi- glace I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg kunne godt tænke mig at hvide hvad hvad det er konkret, i en opskrift..
Svar til petra.rasmussen : Hej Petra
Kød-glace er indkogt oksesky
Demi-glace er Espagnolesovs rørt ud med stegesky fra den ret den indgår i.
Glace er generelt en kraftig indkogt sauce som serveres i små mængder.
Med venlig hilsen
Per
2013-07-02 Spørgsmål fra : Birte Jørgensen Spørgsmål : Frisk pasta med kylling og bacon I opskriften indgår bl.a : Hov...hvor blev opskriften af???? Bemærkninger :
Svar til Birte Jørgensen : Hej Birthe
Kan det være opskriften her?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-07-02 Spørgsmål fra : anni jensen Spørgsmål : ribs gele I opskriften indgår bl.a : jeg kan ikke få den til at stive har brugt 1kg sukker til en lsaft Bemærkninger : håber i kan hjælpe, da jeg lavede det i går.På forhånd tak
Svar til anni jensen : Hej Anni
Du kan koge gelen op igen og koge den i længere tid, evt. tilsætte gul melatin
Du kan tage lidt fra og sætte i køleskab for at cheke konsistensen inden du hælder det hele på glas
Er du øvet kan du også bruge dråbemetoden, hvor du dypper en ske i saften, bliver den sidste dråbe hængende på skeen skulle det være ok.
Med venlig hilsen
Per
|