Spørgsmål efter opskrift

2004-07-30
Spørgsmål fra   :  jørgen pedersen
Spørgsmål   :  Jeg søger hvor jeg kan købe panca-mel til at raspe med
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg søger hvor jeg kan købe panca-mel til at raspe med
Bemærkninger   :  


Svar til jørgen pedersen   :  
Hej Jørgen

Det er ikke noget jeg har hørt om før, og har ikke kunnet finde hverken oplysninger eller salgssteder for dette mel, så jeg kan desværre ikke hjælpe.

Beklager meget
Per




2004-07-30
Spørgsmål fra   :  anni
Spørgsmål   :  luxus hønsesalat
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til anni   :  
Hej Anni

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-30
Spørgsmål fra   :  Claus Rasmussen
Spørgsmål   :  hyldebærgele/marmelade
I opskriften indgår bl.a   :  Hyldebær gele eller marmelade
Bemærkninger   :  
Jeg har lige været i Frankrig og på en bondegård fået noget hyldebær gele/marmelade som var lidt sejt i det. Det svarer i konsistens til, hvis man koger alm frugtgrød efter der er tilsat kartoffelmel så blive sådan langt og sejt.

Jeg har to spørgsmål hvordan for man denne gelemasse så sej, og har I en opskrift på hyldebær gele/ marmelade. Såvidt jeg kunne både smage og se så var det ren hyldebær uden andre frugter.

Svar til Claus Rasmussen   :  
Hej Claus

Hvad der er gjort ved marmeladen du smagte ved jeg ikke, men jeg har en enkelt opskrift her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-29
Spørgsmål fra   :  anni wacht
Spørgsmål   :  Fejl på rugbrød
I opskriften indgår bl.a   :  jeg er begyndt at bage rugbrød igen efter en pause på nogle år. i går da jeg tog brødene ud af ovnen kunne jeg se at skorpen havde gjort sig selvstændig. d.v.s. at der var ca 2 cms hulrum mellem skorpen og selve brødet. hvad er årsagen til dette? Mon der er nogle der kan hjælpe mig?
Bemærkninger   :  


Svar til anni wacht   :  
Hej Anni

Der er kun mig til at svare her, og jeg har desværre ikke nogen ideer til hvad der er gået galt.

Beklager meget
Per




2004-07-29
Spørgsmål fra   :  Helle
Spørgsmål   :  Luksus Hønsesalat
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har fundet opskriften her på siden, men søger til 45 prs. !! Skal jeg blot gange op, eller ?? På forhånd tak, Helle

Svar til Helle   :  
Hej Helle

Jeg kan ikke se der skulle være noget i vejen for at du blot ganger op, men du kunne jo også vælge at lave 2-3 portioner alt efter hvor mange fade du regner med at stille på bordet.

Med venlig hilsen
Per




2004-07-23
Spørgsmål fra   :  Jan Rasmussen
Spørgsmål   :  Tilbehør til røgede rejer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hvad spiser man til røgede rejer ? Mvh Jan

Svar til Jan Rasmussen   :  
Hej Jan

Jeg har desværre ikke nogen ideer til tilbehøret til røgede rejer.

Beklager meget
Per




2004-07-23
Spørgsmål fra   :  Berit
Spørgsmål   :  Fedtfattig Drømmekage
I opskriften indgår bl.a   :  Der er havregryn i toppingen ... og en lille smule kokos. Jeg har set det på DR i et program hvor en familie lagde deres kostvaner om - man fulgte dem i flere programmer. Og i det ene bagte de fedtfattig drømmekage ... har I den?
Bemærkninger   :  


Svar til Berit   :  
Hej Berit

Jeg har en opskrift på fedtfattig drømmekage, men om det er helt det samme kan jeg ikke love dig.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-22
Spørgsmål fra   :  Marie Niss
Spørgsmål   :  Frokost calzonebrød
I opskriften indgår bl.a   :  Dej: mel, tørgær, vand, salt og sikker noget mere. Fyld: tomater, parmaskinke, ost, spinat eller andre rester fra køleskabet.
Bemærkninger   :  
Jeg så Jamie Oliver den anden dag. Han lavede en form for mini calzone, som kunne spises kolde i madpakken næste dag. Man kunne anvende en masse forskelligt fyld alt efter smag. Dejen blev formet efter en lille tallerken og derefter bukket til en halvmåne med fyldet inden i og bagt indtil de har gyldne. Det lignede ikke almindelige calzone, mere en form for brød med fyld. Fordelen var at de kunne tages med som madpakke og spises kolde.

Svar til Marie Niss   :  
Hej Marie

Jeg har fået denne opskrift tilsendt af en af vore Norske brugere, og jeg har så oversat den så godt som muligt.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-21
Spørgsmål fra   :  aase
Spørgsmål   :  pestokartofler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til aase   :  
Hej Aase

Det ville nu være dejligt hvis du skrev lidt mere om hvad du ønskede dig af opskriften, men jeg har fundet et par opskrifter frem til dig her som jeg håber du kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-21
Spørgsmål fra   :  Janne Ørtoft
Spørgsmål   :  grillet dyrekød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg efterlysser en opskrift på grillet dyrekød med tilbehør.

Svar til Janne Ørtoft   :  
Hej Jane

Det er ikke så mange opskrifter jeg har på grillet dyrekød, men jeg har fundet nogle stykker frem her som jeg håber du vil syntes om.

Opskrift 1

Opskrift 2

Opskrift 3

Med venlig hilsen
Per




2004-07-20
Spørgsmål fra   :  Lise Lünell
Spørgsmål   :  Græsk forret med feta indpakket i filodej
I opskriften indgår bl.a   :  feta, filodej
Bemærkninger   :  
Forretten er fået i Grækenland og det består af feta indpakket i filodej el. anden tynd dejform og bagt i ovnen

Svar til Lise Lünell   :  
Hej Lise

Jeg har en opskrift her som måske er den du søger.

Opskriften her er godt nok brugt som tilbehør, men mon ikke det er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-20
Spørgsmål fra   :  Jesper Mose
Spørgsmål   :  Hotwings marinade
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hjælp. Hvad består den marinade af som man bruger til at marinere Hot wings med. Da jeg godt kunne tænke mig at marinere andet end kylling. jeg ville blive glad hvis i kunne hjælpe mig. På forhånd Tak.

Svar til Jesper Mose   :  
Hej Jesper

Jeg går ud fra at den smag du søger er den fra købe hotwings, og den kan jeg desværre ikke hjælpe dig med.

Men jeg har jo en del marinadeopskrifter som du måske kunne bruge.

Se marinadeopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-19
Spørgsmål fra   :  Karen
Spørgsmål   :  Hvad spiser indianerne
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad spiser indianerne??? Jeg mangler opskrifter til en temauge i børnehaven Hilsen Karen kogekone
Bemærkninger   :  


Svar til Karen   :  
Hej Karen

Jeg har fået hjælp af Berit til dette spørgsmål.

Berit skriver:
Jeg arbejder på en restaurant hvor vi pt. har 3 retters menu over temaet indianere og jeg tænkte hun måske kunne bruge noget af det ...

Let saltet regnbueørred
Let saltet regnbueørred med olivenolie og spiresalat. Serveres med majssalsa og friterede vilde ris.

Farseret poulardbryst
Poulardbryst farseret med tranebær og timian mousseline. Serveres med hvedekerne frikassé, bøgehatte og enebær/honningsauce.

Pecan tærte
Pecan tærte med syltede citrus, iscreme og papaya-vanille kompot.




2004-07-18
Spørgsmål fra   :  vibeke andersen
Spørgsmål   :  densortegryde
I opskriften indgår bl.a   :  svinekød,lever, cocktailpølser,fløde.bacon.,grøn peber
Bemærkninger   :  


Svar til vibeke andersen   :  
Hej Vibeke

Jeg har en opskrift på "den sorte gryde" men den stemmer ikke overens med de ingredienser som du nævner, men mon ikke du kan bruge opskriften alligevel, og så blot skifte kødet ud med det du selv ønsker.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-17
Spørgsmål fra   :  Kirsten
Spørgsmål   :  Bretzlen
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
De lækre megasaltkringler fra sydtyskland, Alsace eller lignende

Svar til Kirsten   :  
Hej Kirsten

Jeg har en opskrift på saltkringler, men den har jeg nu anført til at stamme fra Amerika, men jeg vil nu alligevel tro at du kan bruge opskriften.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-16
Spørgsmål fra   :  Flemming
Spørgsmål   :  Dressing
I opskriften indgår bl.a   :  Vil høre om i kender til nogen dressinger uden sukker eller med andet søde middel end sukker vil så meget gerne høre fra jer. På Forhånd Tak Flemming
Bemærkninger   :  


Svar til Flemming   :  
Hej Flemming

Jeg mener ellers ikke der er så meget sukker i de fleste dressinger, og jeg har ikke rigtig en samling sukkerfrie dressinger jeg kan sende til dig.

Men jeg har jo en kategori under retter med tilbehør, og her er der lidt nede på siden flere kategorier med dressinger som jeg håber du har lyst til at kigge i.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-15
Spørgsmål fra   :  Susanne H Brøndum
Spørgsmål   :  Grillede krebs
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har købt frosne krebs, 16-22 stk. i hver pakke. De er kogte står der på pakken. Kan jeg grille dem på udendørs grill ? Hvad med tilbehør ?. Jeg syntes ikke jeg kan finde på noget som passer dertil. Jeg håber i kan hjælpe mig, da jeg skal have fødselsdags gæster. Vi skal også have andet grillmad, f.eks. grill spyd, majskolber, salat og flutes.
Bemærkninger   :  


Svar til Susanne H Brøndum   :  
Hej Susanne

Jeg har fundet en opskrift frem på grillet krebs som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Som tilbehør kan du jo bruge den traditionelle med kartoffelsalat og grøn salat, men du kunne jo også prøve at grille kartoflerne.

Grillede kartofler

Med venlig hilsen
Per




2004-07-14
Spørgsmål fra   :  jytte
Spørgsmål   :  hvordan behandler vi nye kartofler så de kan fryses og bruges til pomefriter
I opskriften indgår bl.a   :  kartofler
Bemærkninger   :  
hvordan behandler vi nye kartofler så de kan fryses og bruges til pomefriter, kartoffel både m.m

Svar til jytte   :  
Hej Jytte

Jeg prøvede at slå det op, men der stod at kartofler ikke kan fryses fordi de bliver bløde, men man kan jo købe frosne kartofler i forskellige produkter, så det kan jo lade sig gøre, jeg er blot ikke klar over hvad.

Beklager meget
Per




2004-07-13
Spørgsmål fra   :  Madsen
Spørgsmål   :  Ymer
I opskriften indgår bl.a   :  Hvordan laver man ymer, jeg ved at det er sødmælk hvor væske er fjernet men hvordan???
Bemærkninger   :  


Svar til Madsen   :  
Hej Madsen

Man fjerner nu ikke væsken fra sødmælk, derimod er det en syrning med mælkebakterier der gør at mælken bliver fast.

Jeg har desværre ingen opskrifter på hjemmelavet ymer, men jeg har en opskrift på tykmælk som du måske kan bruge selv om det ikke er helt det samme.


Hjemmelavet tykmælk

Med venlig hilsen
Per




2004-07-12
Spørgsmål fra   :  Åge Nielsen
Spørgsmål   :  dessert som bestod af en ½ annanas
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har engang set en opskrift på en dessert som bestod af en ½ annanas som kødet var skåret ud af og hakket i stykker derefter kom der en eller anden krem over? til pynt var der strimler fra en appelsin som var hvistnok sukker glasseret?
Bemærkninger   :  


Svar til Åge Nielsen   :  
Hej Åge

Det siger mig desværre ikke rigtigt noget, så jeg kan ikke finde en opskrift frem til dig.

Beklager meget
Per

Her efterfølgende har Debba gjort opmærksom på at det kunne være opskriften "fyldt ananas" som findes her på siden.

Se opskriften her






2004-07-12
Spørgsmål fra   :  Jan Jørgensen
Spørgsmål   :  Mexicansk steaks
I opskriften indgår bl.a   :  Okseinderlår
Bemærkninger   :  


Svar til Jan Jørgensen   :  
Hej Jan

Jeg har desværre ingen opskrifter på steaks med mexicansk oprindelse, men jeg vil da alligevel sende dig nogle opskrifter på steaks, det kunne jo være at du kunne bruge en af disse opskrifter i stedet.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-11
Spørgsmål fra   :  Anni
Spørgsmål   :  Bagt kartoffel med fyld?
I opskriften indgår bl.a   :  bagekartoffel, grøn/rød peber, lidt chili, æggemasse
Bemærkninger   :  
kartoffel bagt og skåret på tværs - herefter fyldt med æggemasse med pebre/chili og ost tror jeg. Kartoffel"kødet" bliver ikke brugt i massen.

Svar til Anni   :  
Hej Anni

Jeg har flere opskrifter på bagte kartofler med fyld, men med lige den blanding som du efterlyser, så jeg sender dig her opskrifterne og håber så du har lyst til at eksperimentere videre med fyldet.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-10
Spørgsmål fra   :  Lars Tromborg
Spørgsmål   :  fromage frais ( lagkage )
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hej..Jeg kender næsten ikke til denne kage..jeg så den i fjernsynet og vil meget gerne have opskriften.. jeg har prøvet at finde opskriften på lagkagen med marcipan og sådan lidt, men fik intet resultat..kun opskrifter på sauce og måltider med fromage frais..jeg ved i skriver det ikke er nok kun med navnet på retten, men finder du noget vil det være så rart hvis du gad sende den..på forhånd tak.. M.V.H. Lars Tromborg

Svar til Lars Tromborg   :  
Hej Lars

Jeg har fundet en opskrift frem som kunne minde lidt om det du søger, men helt sikker er jeg altså ikke, men du kan jo i hvert fald prøve at kigge på den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-10
Spørgsmål fra   :  Linda Nielsen
Spørgsmål   :  Kræmmerhuse
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har prøvet flere opskrifter på kræmmerhuse også jeres jeg syntes de er for porøse jeg vil gerne have dem mere hårde/sprøde men hvordan !!!!!!
Bemærkninger   :  


Svar til Linda Nielsen   :  
Hej Linda

Jeg har ikke selv prøvet at ave kræmmerhuse, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig videre.

Beklager meget
Per




2004-07-10
Spørgsmål fra   :  Ditte Ottosen
Spørgsmål   :  Tiramisu(Italiensk dessert)
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
kagen indeholder mascaponeost

Svar til Ditte Ottosen   :  
Hej Ditte

Jeg har lidt forskellige opskrifter på denne kage som jeg her sender dig, så har du selv mulighed for at vælge blandt dem.

Tiramisukage

Med venlig hilsen
Per




2004-07-10
Spørgsmål fra   :  Jonie Mette Sørensen
Spørgsmål   :  plankebøf
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg ville meget gerne om jeg kunne få opskriften på plankebøf
Bemærkninger   :  
jeg bestiller tit en plankebøf i en grillbar,men jeg ville gerne vide hvordan man tilbereder og hvad man anvender, det ligner jo ikke en traditionel dansk bøf, men jeg går ud fra at det er oksekød

Svar til Jonie Mette Sørensen   :  
Hej Jonie

Jeg har fundet et par opskrifter frem her som jeg håber du kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-07
Spørgsmål fra   :  aase soerensen
Spørgsmål   :  mazarinkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til aase soerensen   :  
Hej Aase

Jeg har en enkelt opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se Opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-06
Spørgsmål fra   :  Louise Larsen
Spørgsmål   :  Kage med kokos/chokoladeglasur
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Selve kagen minder meget om en drømmekage. Istedet for den typiske drømmekageglasur som skal i ovnen leder jeg efter en bestemt glasur type som er med kokos og chokolade. Konsistenten kunne tyde på, at der måske er smør i glasuren.

Svar til Louise Larsen   :  
Hej Louise

Er det ikke drømmekage fra brovst du tænker på ??

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per

Efterfølgende har jeg fået besked fra Jeanette og Julie om at kagen der efterlyses er "den du ved nok"

Se opskriften her






2004-07-06
Spørgsmål fra   :  LONE NYGAARD HØIER
Spørgsmål   :  kager med skummetmælkspulver
I opskriften indgår bl.a   :  kager med skummetmælkspulver.
Bemærkninger   :  


Svar til LONE NYGAARD HØIER   :  
Hej Lone

Jeg har nogle enkelte opskrifter med skummetmælkspulver, hvoraf et par er på kager som jeg så håber du kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-05
Spørgsmål fra   :  Anne-Lise Nielsen
Spørgsmål   :  Speltbrød med bagepulver
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Det ville være dejligt, såfremt I havde en opskrift på speltbrød med bagepulver i stedet for gær, da jeg ikke kan tåle dette. På forhånd tak. Venlig hilsen Anne-Lise Nielsen

Svar til Anne-Lise Nielsen   :  
Hej Anne-lise

Jeg har desværre ikke nogen opskrifter på speltbrød med bagepulver, men jeg har en med speltbrød med bageferment som du måske kan bruge i stedet ???

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-05
Spørgsmål fra   :  Stine Trolle
Spørgsmål   :  djævlesuppe
I opskriften indgår bl.a   :  rejser, ferskner, den er ikke klar, og karry-gullig
Bemærkninger   :  
Hej. Jeg leder efter en suppe, som jeg har fået på min højskole. Den bliver så vidt jeg ved også kaldt for djævlesuppen. Der er noget karry i (tror jeg) og da jeg fik den var der rejer, og fersken i. Den er ikke klar. Jeg tror der er lavet på nogle mælkeprodukter, men jeg er ikke sikker???? Den er lidt sød, men har en stærk eftersmag, da jeg tror der er noget chilli i. Hvis nogen ved hvilken én jeg snakker om, må I meget gerne skrive til mig. Mange hilsner Stine

Svar til Stine Trolle   :  
Hej Stine

Jeg har en opskrift her som måske kunne være den du leder efter.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-04
Spørgsmål fra   :  Jonna Theede
Spørgsmål   :  Trykkoger
I opskriften indgår bl.a   :  Hejsa - og tak for alle de gode sider her! Jeg bruger dem meget jævnligt - det er bare super! Min mand har ønsket sig en trykkoger og fået en i fødselsdagsgave for nylig. Jeg kan blot ikke mindes at have læst om trykkogermad nogen steder- ej heller andre steder. Har du evt nogle gode opskrifter i din støvede samling et sted ) - eller måske er det mig der skal sende til dig hen ad vejen! Smile! Mad lavet på trykkoger er jo meget næringsrigt og lækkert, mørt kød og grønt - der går ingen vitaminer til spilde og man behøver intet fedtstof. Vi har brugt trykkoger tidligere, een min mand arvede fra sin farmor, men den er lidt farlig at lytte til - så den er kommet ud. Hav en skøn weekend - og endnu engang tak for de dejlige og inspirerende sider! Varme hilsen fra Jonna Theede
Bemærkninger   :  


Svar til Jonna Theede   :  
Hej Jonna

Jeg har faktisk nogle opskrifter til trykkogeren, de findes under det punkt der heder tilberedningsmetoder.

Trykkogeropskrifter

Med venlig hilsen
Per




2004-07-04
Spørgsmål fra   :  Britta Knop
Spørgsmål   :  Aspargessuppe
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hvordan laver man en aspargessuppe der er FEDTFATTIG? Jeg har ca. 1½ l. kyllingesuppe som gerne skulle danne grundlaget for aspargessuppen. Hvordan får man den legeret uden at bruge den fede piskefløde eller opbagning?

Svar til Britta Knop   :  
Hej Britta

Jeg har en opskrift her som du måske kan bruge, hvor fedtfattig den er ved jeg ikke, men den er da med letmælk i stedet for fløde.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-04
Spørgsmål fra   :  wanda lerche-jensen
Spørgsmål   :  For ca 10 år siden fik jeg opskrifen på en meget lækker dessert/kage. Den blev lavet i springform.
I opskriften indgår bl.a   :  For ca 10 år siden fik jeg opskrifen på en meget lækker dessert/kage. Den blev lavet i springform. Til bund blev brugt knuste digest-kiks. Der skulle friske ribs i og der blev hældt en hvid masse over til sidst. Efter afkøling vendte man desserten ud på et fad. Mon nogen kender denne opskrift. Mvh wanda l-j
Bemærkninger   :  


Svar til wanda lerche-jensen   :  
Hej Wanda

Jeg har en opskrift her som godt nok ikke passer helt, men som jeg alligevel håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-07-04
Spørgsmål fra   :  Anja Jakobsen
Spørgsmål   :  risret (som tilbehør), måske af parkistansk oprindelse
I opskriften indgår bl.a   :  basmatiris, kikærter
Bemærkninger   :  
jeg søger efer en risret (som tilbehør), måske af parkistansk oprindelse. jeg ved at ovenstående er hovedingredienserne men aner ikke hvilke krydderier mv. der skal i

Svar til Anja Jakobsen   :  
Hej Anja

Det siger mig desværre ikke noget, og jeg har heller ikke kunnet finde noget i databasen der ligner, så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget.
Per




2004-07-03
Spørgsmål fra   :  eva larsen
Spørgsmål   :  kolesterolfattige opskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg er meget intereseret i opskrifter som er kolesterolfattige, og jeg håber virkelig at i kan hjælpe mig. det er især hovedretter. tak på forhånd!!!

Svar til eva larsen   :  
Hej Eva

Vi har tidligere haft planer om at udregne næringsindholdet i opskrifterne, men det er ind til videre ikke blevet til noget da det er et kæmpe arbejde.

Vi har indtil da ikke mulighed for rigtigt at få gjort noget ved dette emne.

Beklager meget.
Per




2004-07-01
Spørgsmål fra   :  Anne Mette Madsen
Spørgsmål   :  Hyldecitronmarmelade
I opskriften indgår bl.a   :  Vil gerne lave denne marmelade, men hvad er hyldeblomstskiver?
Bemærkninger   :  


Svar til Anne Mette Madsen   :  
Hej Anne

Det er formentlig selve blomsterskærmen der tænkes på.

Med venlig hilsen
Per




2004-07-01
Spørgsmål fra   :  vita larsen
Spørgsmål   :  Boerpølser fra Sydafrika
I opskriften indgår bl.a   :  oksekød og forskellege krydderier
Bemærkninger   :  
det er en slags medisterpølse

Svar til vita larsen   :  
Hej Vita

Jeg kan desværre ikke finde opskriften til dig.

Beklager meget
Per




Se spørgsmålene for januar 2004

Se spørgsmålene for februar 2004

Se spørgsmålene for marts 2004

Se spørgsmålene for april 2004

Se spørgsmålene for maj 2004

Se spørgsmålene for juni 2004

Se spørgsmålene for juli 2004

Se spørgsmålene for august 2004

Se spørgsmålene for september 2004

Se spørgsmålene for oktober 2004

Se spørgsmålene for november 2004

Se spørgsmålene for december 2004